Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ πάντως που ήθελα το wifi client, δεν το βρήκα σε κάποιο κατάστημα. Δράμα η εικόνα, γυρνάγανε άνθρωποι σε άδεια μαγαζιά...

Φιλε μου ειχε 6 τουλαχιστον μεταμορφωση.
Δεν νομιζω οως να αξιζει η φτηνια σε αυτο, ενα πλαισιο-εσοπ προσφερει αρκετα τετοια...και μην σου πω οτι θα βρεις αρκετα σε καθε καταστημα ηλεκτρονικης. οι τιμες σε αυτα ειναι παντα πτωτικες.
Στα υπ οψιν οτι το λιντλ δεν εχει παντα τις καλυτερες προσφορες...
Λ.χ.
θανοπουλος προσφορα αλουμινοχαρτο σανιτας 30μ 1,95ευρω λιντλ 2,5ευρω
θανοπουλος προσφορα μικροι χυμοι ηβη παιδικοι 0,35ευρω τεμαχιο λιντλ 0,54ευρω τεμαχιο

σε wifi client, εχει σταθερα το στοκατζιδικο του πλαισιου απο 10ευρα....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιατι ρε μαστορες κατηγορητε τις γυναικες. Εμεις οι μαστορες εχουμε ενα σωρο εργαλεια, τα δουλευουμε ολα και συνεχος?

Οχι βρε αδελφε, την γυναικα μας δουλευουμε συνεχως....:HTEHEH56:

δεν ξέρω εσείς , αλλά εμείς στο σπίτι όταν έχει εκπομπή μαγειρικής δεν ακούγεται "κιχ", καθότι ο Boss (ένα είναι το αφεντικό το σπίτι και ειδικά στην κουζίνα , και μην ακούτε .....απαριές για ισχυρό φύλλο ) έχει μεγάλη τρέλα με τη μαγειρική . Αυτή τη πιτούλη , ψιλούλη κοντούλη ,δεν θυμάμαι ακριβώς και το όνομά της , στο σκάι παίζει , αν την πετύχω πουθενά , θα τα πληρώσει όλα μαζεμένα , χαχα .

Πάλι καλά που η δική σου περιορίζεται μόνο στην Ψιχούλη, γιατί η δική μου περνάει από όλες τις αντίστοιχες εκπομπές των καναλιών.
Τέτοια επιμόρφωση δεν την βλέπεις ούτε σε υποψήφιους για Master και Doctorat.

Φιλε μου ειχε 6 τουλαχιστον μεταμορφωση.
Δεν νομιζω οως να αξιζει η φτηνια σε αυτο, ενα πλαισιο-εσοπ προσφερει αρκετα τετοια...και μην σου πω οτι θα βρεις αρκετα σε καθε καταστημα ηλεκτρονικης. οι τιμες σε αυτα ειναι παντα πτωτικες.

Βασικά στο φυλλάδιο είχε ένα wifi client, με 3 κατηγορίες λειτουργίας: wifi extender, wifi access point, και να σου βγάζει ethernet από wifi (client). Όταν πήγα είχε μόνο 1 κουτί από αυτό (χωρίς συσκευή μέσα (!)), και είχε και ένα άλλο, που ήταν μόνο wifi extender. Πολλά κομμάτια και στα 2 καταστήματα (προφανώς, υποδεέστερο και ακριβότερο από αυτό της προσφοράς).
Μήπως αυτό είδες; Αυτό που ψάχνω είχε αρκετά λαμπάκια πάνω, και ethernet θύρα. Το άλλο, τίποτα, ένα κουμπί μόνο.

Κάτι αντίστοιχο το πλαίσιο δεν έχει πάντως.

Μήπως κατάλαβες λάθος? Εδω απο τις πρώτες μέρες δίναν βιβλία και πλέον τωρα που τελειωσαν δίνουν αριθμό να καλέσεις και το στελνουν με κουριερ. Και γω εχω πάρει και δεν πιεστηκανα δίνω 30αρια.

Δεν μου είπε κάτι τέτοιο ο υπεύθυνός του καταστήματος . Διαφορετικά δεν θα το έκανα θέμα!!!

Ένα τηλέφωνο στα κεντρικά πιστεύω θα βοηθήσει!!!
Μακάρι η πιτσιρικα να πάρει το βιβλίο της σύντομα!!!!

Και χθες η εξυπηρέτησή δεν λειτουργούσε, αλλά και σήμερα από το πρωί σε "πετάει' εκτός λέγοντας πως οι γραμμές είναι απασχολημένες και να μην περιμένω για το καλό μου!!!!!!!

Βασίλη αν είναι για την κόρη σου τουλάχιστον κάποιος θα το ξεφυλλίσει .... γιατί εμείς οι υπόλοιποι που πήραμε δεν πιστεύω να το ανοίξει κανένας :flipout::flipout:
Όλη την ημέρα παρακολουθούμε μανιωδώς εκπομπές μαγειρικής ....και το βράδυ παραγγέλνουμε delivery.

Είχα διαφορετικό σχέδιο για το βιβλίο όταν ξεκίνησα.
Ήθελα να το κάνω δώρο στη σύζυγο και μόλις της το έδωσα ενθουσιάστηκε και άρχισε να διαβάζει τις προτάσεις των 2, ανεξάρτητα αν θα τις δω κάποτε (σωστά) υλοποιημένες.

Γι αυτό είπα για την κόρη μου. Η γυναίκα μου ΔΕΝ.........!!!!!

Βασικά στο φυλλάδιο είχε ένα wifi client, με 3 κατηγορίες λειτουργίας: wifi extender, wifi access point, και να σου βγάζει ethernet από wifi (client). Όταν πήγα είχε μόνο 1 κουτί από αυτό (χωρίς συσκευή μέσα (!)), και είχε και ένα άλλο, που ήταν μόνο wifi extender. Πολλά κομμάτια και στα 2 καταστήματα (προφανώς, υποδεέστερο και ακριβότερο από αυτό της προσφοράς).
Μήπως αυτό είδες; Αυτό που ψάχνω είχε αρκετά λαμπάκια πάνω, και ethernet θύρα. Το άλλο, τίποτα, ένα κουμπί μόνο.

Κάτι αντίστοιχο το πλαίσιο δεν έχει πάντως.

Δοκίμασε τα παρακάτω, τα έχω εγκαταστήσει αρκετές φορές και τα έχω "ξεχάσει".
Υποστηρίζουν και τα 3 mode που αναφέρεις (Router mode, repeater mode, AP client mode).
Αποτελούν μια τίμια υλοποίηση.
Αν δεν τα βιάζεσαι τα βάζει κατά καιρούς στα Crazy Sundays με τιμή περίπου 15 ευρώ.

http://www.e-shop.gr/gembird-wnp-rp-002-w-wifi-repeater-300mbps-white-p-PER.583414
http://www.e-shop.gr/gembird-wnp-rp-002-b-wifi-repeater-300-mbps-black-p-PER.583437

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σε μια εποχη που πολλοι δεν εχουν να φανε, ολα τα καναλια γεμισαν ψητα!!
Χαχαχαχαχα!!!

Ολοι εχουμε δικαιωμ στο ονειρο.

Προσωπικα πυκ ολιγες φορες μου τρεχουν τα σαλια βλεποντας να μαγειρευουν!

Ειδα σημερα εξω απο το λιδλ στις ανακοινωσεις τη σκουπα παρκσιδε με τη πριζα κλπ. Λογικα με το νεο ετος ερχεται...?

Απάντηση: Εργαλεία Κήπου

Τη Δευτέρα φέρνει επιτέλους τη σκούπα με σύνδεση εργαλείων στα 80 ! Και μόλις είχα αποφασίσει να πάω σε karcher.. αλλά η διαφορά τιμής είναι μεγάλη! Για 80 πιστεύω να κάνει δουλειά (χωρίς βέβαια να συγκρίνεται με karcher)! Την έχει κανένας να μας πει αποψη;

Τη Δευτέρα φέρνει επιτέλους τη σκούπα με σύνδεση εργαλείων στα 80 ! Και μόλις είχα αποφασίσει να πάω σε karcher.. αλλά η διαφορά τιμής είναι μεγάλη! Για 80 πιστεύω να κάνει δουλειά (χωρίς βέβαια να συγκρίνεται με karcher)! Την έχει κανένας να μας πει αποψη;

Δεν την λες και μεγάλη την διαφορά τα 29 σε σύγκριση με αυτό που θα πάρεις και 3 χρόνια εγγύηση.

http://www.tool-market.gr/tool.php?lang=gr&id=2632

απόδοση όσο μια 1400W με κατανάλωση 1000w.

Last edited:
Το δραπανο για δουλειές του σπιτιου δεν ειναι αρκετο? 5-10 φορες τον χρονο δλδ

Δεν την λες και μεγάλη την διαφορά τα 29 σε σύγκριση με αυτό που θα πάρεις και 3 χρόνια εγγύηση.

http://www.tool-market.gr/tool.php?lang=gr&id=2632

απόδοση όσο μια 1400W με κατανάλωση 1000w.

Πρέπει να είναι ίδια η παρόμοια με αυτή..
http://www.skroutz.gr/s/4316101/Einhell-TH-VC-1930-SA-1500W.html
Οπότε όπως λες δεν τη λες και προσφορά. . Απλά αν πάω σε karcher θα πάω σαν αυτή που πήρες εσύ και ο Νεκτάριος.. η mv3 έχει πολύ μικρό κάδο!

Αν δεν σου χρειάζεται πρίζα υπάρχει και η mv5 που είναι εξ ίσου καλή με την 6 αλλά πιο φτηνή.
Από τον νέο χρόνο βέβαια η τιμή της mv6 ίσως να πέσει και κάτω από 200 ευρώ...

Γιατι να πεσει τοσο η τιμη ρε Νικ?
Τη φουσκωσαν ως νεο μοντελο και τωρα ειδαν πως, μαλλον, δεν περπαταει οπως ο ανταγωνισμος και τη ριχνουν?
Δευτερα εχει πολλα καλουδια η lidl. Κατι μονωτικες ταινιες που αναφερει, τι ειναι? που μπορουν να χρησιμοποιηθουν?

Η σκάλα που εχει ειναι ολα τα λεφτα . Οικονομικοτατη , στιβαρη και η πολυμορφικοτητα της απίθανη . Με εχει σώσει σε πολλες καταστάσεις που υπήρχαν διαφορα επίπεδα εδω και αρκετα χρόνια . Αξίζει !

H MV3 έχει πρίζα;
Σε σχέση με τα 17 lt της ΜV3 και τα 30 της MV6 η Parkside πόσα λίτρα χωρητικότητα έχει;