Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στην μεταμορφωση, ειχε απο ολα, επισης πολλα γερμανικα κλειδια σετ ακομη στα 10 ευρω, αλλα και φαλτσοπριονο..

Και σε καταστημα του ηρακλειου (Κρητη) ειχε ενα φαλτσοπριονο στα 70 . Πηρα τον ταινιολειαντηρα, ταινιες, βιδες και διαφορες γωνιες.

Ευχαριστω Δημητρη!
Ειχε τπτ αλλο σε εργαλεια?

Λειαντήρες (αλλά ΟΧΙ ταινίες ανταλλακτικές!). Είχε, κολλητήρια, τα σετ μινι εργαλείων, γάντια, κάλτσες, βίδες, γωνίες, μαρκαδόσους, led-άκια.
ΔΕΝ είχε τα σετ με τα bits.

Εδω στο λιντλ στην ν αρτακη ειχε τα παντα με εκπτωση 10% μονο για σημερα και μονο στο συγκεκριμενο καταστημα λογο αναβαθμισης του καταστηματος.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τον αγορασα και γω τον ταινιολειαντηρα απο Lidl στα Μελισσια,γερη κατασκευη φαινεται και δυνατος,+2 πακετα ταινιες,καλη φαση περιμενω να το δοκιμασω!Να δουμε ποτε θα φερουν και την επιτραπεια σεγα γιατι η einhell δεν υπαρχει πουθενα.

Καποιος μιλησε για φρεζα που δεν υπαρχει σε φυλλαδιο. Ειναι αυτη;
parkside-kombi-fraeser-psfs-250-a1-regular--10.jpg

Την ειδε αλλος σε αλλα καταστηματα;

Απο Lidl Άνοιξης είχε καμια 10αρια κομματια

Έχει δοκιμάσει κάποιος το κολλητήρι; Πήραμε δύο με έναν φίλο μου, το δικό μου έχει πολύ μεγάλο τζόγο στις μύτες και το δικό του έχει ελάχιστο..

Φαλτσοπρίονα καστάνιες 1/4 με Bits έχουν ξεμείνει στο κατάστημα στη Πειραιώς δίπλα στο λερόυ αν κάποιος ενδιαφέρεται

Σωστά στίς 14:00 τό μεσημέρι είχε 4 φαλτσοπρίονα σταθερά αυτά μέ 70 ευρώ,2 ηλεκτρικές σκούπες νομίζω στα 80 ευρώ αυτήν πού είχε βάλει πρίν 1 μήνα,3 ταινιολειαντήρες,πολλές ταινίες ταινιολειαντήρα,πάρα πολλά ηλεκτρονικά κολλητήρια,πολλά ανταλακτικά πολυεργαλείου,καί γενικά όλα τά υπόλοιπα τού φυλλαδίου

Εγώ τίμησα 2 πακετάκια με ταινίες (ταιριάζουν και στο black & decker) αλλά αμφιβάλω αν θα αντέχουν το ίδιο...
Τίμησα και ένα κουτάκι βίδες έτσι για να βρίσκονται και μερικά σετάκια γωνίες (δεν τις λες κια φτηνές βέβαια).

Καλλιθέα πριν 1 ωρα, πηρε η γυναίκα μου τον προτελευταίο ταινιολειαντήρα, και ειχε και 2 πακετα ταινιες

Επίτηδες το λέει ο Μιχάλης!!!
Μάλλον επειδή την τελευταία φορά τους μείνανε και τα δώσανε στο παζάρι με 40 ευρώ..

τσιμπισα και εγω ενα κολλητηρι.Η φρεζα που ειπατε μερικοι αξιζει?σε τι τιμη ειναι?

τσιμπισα και εγω ενα κολλητηρι.Η φρεζα που ειπατε μερικοι αξιζει?σε τι τιμη ειναι?

Αξιζει αν την χρειαζεσαι και ξερεις που και πως θα την χρησιμοποιησεις. Νομιζω εκανε γυρω στα 40 ευρω. Ειναι κατι αντιστοιχο του Dremel Trio. Eργαλειο πολλαπλων χρησεων.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.