η μυτη ειναι βιδωτη και εχει και μια πλακε μεσα στο συρταρακι.προσπαθησε να τη σφιξεις.Έχει δοκιμάσει κάποιος το κολλητήρι; Πήραμε δύο με έναν φίλο μου, το δικό μου έχει πολύ μεγάλο τζόγο στις μύτες και το δικό του έχει ελάχιστο..
η μυτη ειναι βιδωτη και εχει και μια πλακε μεσα στο συρταρακι.προσπαθησε να τη σφιξεις.Έχει δοκιμάσει κάποιος το κολλητήρι; Πήραμε δύο με έναν φίλο μου, το δικό μου έχει πολύ μεγάλο τζόγο στις μύτες και το δικό του έχει ελάχιστο..
εχει κανεις αποψη για αυτο http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=45491&rdeLocaleAttr=el ?το θελω για υπολογιστες και κινητα κυριως......
ευχαριστω!
Λοιπόν είδα απέξω απο τό lidl τό πινάκιο τών εργαλειων της επόμενης βδομάδας 8 Φλεβάρη ημέρα Δευτέρα καί έχει οπως προειπώθηκε το κολωνάτο δράπανο 80 ευρώ ,το παρακατω
Βέβαια, εμείς είμαστε οι μακάκες μπρούκλιδες της Ευρώπης. Σε ΟΛΟΙ την Ευρώπη το πουλάει 69,99 (69,98 στη Γαλλία). Να μην το πάρει κανείς και να τους πλακώσουμε στα μηνύματα.
Δυστυχώς όσο και να τις σφίξω, μόλις ακουμπήσουν σε κάποια επιφάνεια ξεβιδώνουν μόνες τους..η μυτη ειναι βιδωτη και εχει και μια πλακε μεσα στο συρταρακι.προσπαθησε να τη σφιξεις.
Ελάχιστα Δημήτρη. Το πολυεργαλειο είναι και πολύ εργαλείο σου λέω!
Εξαιρετικό και τόσα χρόνια παιδευομουν με κοψιματα με σκαρπελα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.