Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχει δοκιμάσει κάποιος το κολλητήρι; Πήραμε δύο με έναν φίλο μου, το δικό μου έχει πολύ μεγάλο τζόγο στις μύτες και το δικό του έχει ελάχιστο..
η μυτη ειναι βιδωτη και εχει και μια πλακε μεσα στο συρταρακι.προσπαθησε να τη σφιξεις.

Ενδιάμεσα από περιστέρι και κερατσινι υπάρχει κάπου το φρεζακι? Κι αν ναι....τι κολετ έχει?

εχει κανεις αποψη για αυτο http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=45491&rdeLocaleAttr=el ?το θελω για υπολογιστες και κινητα κυριως......
ευχαριστω!

Επειδή το έχω δεν νομίζω ότι οι μύτες που δίνει θα σε διευκολύνουν, είναι αρκετά χοντρές και επιπλέον παρουσιάζουν και αρκετή φθορά με λίγη σχετικά χρήση.

Το κολλητήρι για μένα δεν αξίζει. Την πρώτη φορά είχε διαρροή, το κατάλαβα κατά τύχη όταν με τσίμπησε το ρεύμα. Το άλλαξα αμέσως αλλά και το δεύτερο είχε το ίδιο πρόβλημα (κάπου είχα βάλει και μια φωτο). Το δούλεψα για λίγο και προ ημερών που το χρειάστηκα παρέδωσε πνεύμα. Έλιωσε κάτι εσωτερικά και άρχισε να μυρίζει καμένο πλαστικό. Επιπλέον οι μύτες είναι βιδωτές και χοντρές και δεν βρίσκεις εύκολα να τις αλλάξεις. Το καλώδιο του είναι χοντρό και εμποδίζει και για το ρυθμιστή θερμοκρασίας ούτε λόγος. Εν ολίγοις καλύτερα να δώσετε το πολύ κανά 10αρικο παραπάνω και να προτιμήσετε ένα επώνυμο γύρω στα 15w που θα σας καλύψει στο 90% των περιπτώσεων .

Λοιπόν είδα απέξω απο τό lidl τό πινάκιο τών εργαλειων της επόμενης βδομάδας 8 Φλεβάρη ημέρα Δευτέρα καί έχει οπως προειπώθηκε το κολωνάτο δράπανο 80 ευρώ ,το παρακατω πολυεργαλείο 35 ευρώ,και αυτά πού είχε φέρει τό Ιταλικό αυτήν τή βδομάδα ,O-ring,γωνίες μαραγκού,γωνία μέ μοίρες στα 8 ευρω η γωνία μέ μοιρες αναλογική σαφώς.(Ηταν αυτή πού είχα δεί σέ μιά φωτό τού Κυριάκου)

Παρεμπιπτώνος Κυριάκο τίς φωλιές γιά τούς μεντεσέδες τίς έκανες μόνο με το πολυεργαλείο,δέν δούλεψες καθόλου σκαρπέλο ?

Last edited:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λοιπόν είδα απέξω απο τό lidl τό πινάκιο τών εργαλειων της επόμενης βδομάδας 8 Φλεβάρη ημέρα Δευτέρα καί έχει οπως προειπώθηκε το κολωνάτο δράπανο 80 ευρώ ,το παρακατω

Βέβαια, εμείς είμαστε οι μακάκες μπρούκλιδες της Ευρώπης. Σε ΟΛΟΙ την Ευρώπη το πουλάει 69,99 (69,98 στη Γαλλία). Να μην το πάρει κανείς και να τους πλακώσουμε στα μηνύματα.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βέβαια, εμείς είμαστε οι μακάκες μπρούκλιδες της Ευρώπης. Σε ΟΛΟΙ την Ευρώπη το πουλάει 69,99 (69,98 στη Γαλλία). Να μην το πάρει κανείς και να τους πλακώσουμε στα μηνύματα.

+10000 Παναγιώτη

η μυτη ειναι βιδωτη και εχει και μια πλακε μεσα στο συρταρακι.προσπαθησε να τη σφιξεις.
Δυστυχώς όσο και να τις σφίξω, μόλις ακουμπήσουν σε κάποια επιφάνεια ξεβιδώνουν μόνες τους..

Η κόκκινη πεταλούδα μπροστά ειναι για την ευθυγραμμιση κατα την λειτουργία .
Γνώμη μου να διαβάσεις το μανουαλ και να "γνωριστειτε" . :-)

Ελάχιστα Δημήτρη. Το πολυεργαλειο είναι και πολύ εργαλείο σου λέω!
Εξαιρετικό και τόσα χρόνια παιδευομουν με κοψιματα με σκαρπελα.

Ειδες τι κανει το φορουμ? Ηρθες, ειδες, γνωρισες, αγορασες καλο πραμα και πλεον δεν παιδευεσαι :)))

Που βρίσκουμε μύτες για το κολητήρι; Το έχω από το 2013 και έχει φθαρεί λιγάκι, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και ανταλακτικές μύτες.

εγω κυριοι παντως σας ειπα την γνωμη μου για το δραπανο της ερχομενης εβδομαδας και επιμενω πως αν ειναι να δωσεις ενα ογδονταρι για κατι πολυ κατω του μετριου δεν βλεπω γιατι να μην δωσεις ενα εικοσαρικο ακομα και να πας στο σιγουρο μετριο που ειναι το μεσαιο το 500αρι της einhell. δεν εχει καμια σχεση σε ποιοτητα κατασκευης απ οτι ειπατε και σε προηγουμενες σελιδες αλλα ουτε κι εχει παρουσιασει καμια απο τις αρρωστεις του parkside

Γιατι εχω την εντυπωση οτι τα εργαλεια parkside ειναι πιο ποιοτικα απο τα αντιστοιχα Einhell? Μπορει να κανω λαθος καθως δεν εχω δουλεψει ποτε Einhell, μονο τα εχω επεξεργαστει επιφανειακα.

Το εχω το 500αρι το einhell αν καποιος θελει πληροφοριες. Τα πρωτα παντως ενα εκ των οποίων και το δικο μου ειχαν θεμα με το τσοκ. Το οποιο μολις ζοριζοταν επεφτε και το μαζευες απο το πατωμα χαχαχααχ