Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πηρα και εγω το κατσαβιδι τελικα απο περισσο.Στις 12 ειχε καμια 10ρια

Full test drive εχθές του ταινειολιαντήρα, όλα καλά, δουλεύει ρολόι.....:twoguns:

Και εγώ για μία ψιλοκατασκευή που έκανα, χρησιμοποίησα την 120άρα ταινία στο τανκς μου και μια χαρά.
Βέβαια από μία ψιλοκατασκευή δεν βγαίνει συμπέρασμα...

Τό πίσω οριζόντιο φάλτσο γιατί τό έκανες Παναγιώτη ? οι γωνίες σέ κάποιο ακουμπημα αντικειμένου μπορεί νά σκίσουν τό ναυλον

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τό πίσω οριζόντιο φάλτσο γιατί τό έκανες Παναγιώτη ? οι γωνίες σέ κάποιο ακουμπημα αντικειμένου μπορεί νά σκίσουν τό ναυλον

Δημήτρη ξεκίνησα με άλλο σκεπτικό, μετά τα άφησα για να κρατάνε παράλληλα το νάιλον με τον κάτω μέρος. Το νάιλον είναι χοντρό και μη ξεχνάς είναι και το πρωτότυπο.
ΑΝ χρειαστεί θα υποστεί βελτιώσεις.

Φιλέ να βάλεις και κάτω γρασίδι!!!!!!

όταν έρθεις να το σκάψουμε και να βάλουμε. Δεν το έχω... lol

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δημήτρη ξεκίνησα με άλλο σκεπτικό, μετά τα άφησα για να κρατάνε παράλληλα το νάιλον με τον κάτω μέρος. Το νάιλον είναι χοντρό και μη ξεχνάς είναι και το πρωτότυπο.
ΑΝ χρειαστεί θα υποστεί βελτιώσεις.

Απλά γλύκανε τίς γωνίες Παναγιώτη μέ τρίψιμο σέ οβάλ σχήμα,καί είναι οκ πιστεύω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απλά γλύκανε τίς γωνίες Παναγιώτη μέ τρίψιμο σέ οβάλ σχήμα,καί είναι οκ πιστεύω

Δεν πάει για καλλιστεία, νομίζω δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά τώρα που είναι καρφωμένο και το νάιλον.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι, επειδή δεν είχα ποτέ ταινιολιαντήρα;

Άνοιξα τον δικό μου και έβγαλα την ταινία. Ο πίσω τροχός δεν είναι οριζόντιος ως προς την πλάκα. Έβαλα την ταινία λίγα χιλιοστά πιο έξω από το όριο, και μόλις τον έβαλα σε λειτουργία, την τράβηξε αμέσως μέσα, και τρίβεται σε εκείνο το λευκό πλαστικό που έχει ο τροχός στην βάση του. Αυτό είναι το πρόβλημα;

υπάρχει μια κόκκινη πεταλούδα στο πλάι, στο μπροστινό μέρος, όσο την βιδώνεις η ταινία πλησιάζει το άσπρο πλαστικό, όσο την ξεβιδώνεις απομακρύνεται, κοίτα μήπως το ρυθμίσεις έτσι.

το πρόβλημα σε όλους τους άλλους, και σε μένα, ήταν το αντίθετο από το δικό σου, μόλις λειτουργούσε το εργαλείο, η ταινία έβγαινε μόνη της προς τα έξω....αλλά 99% το πρόβλημα αυτό λύνεται με σωστότερη ρύθμιση της κόκκινης πεταλούδας και του σωστού βιδώματος της μεταλλικής πλάκας που είναι κάτω από την ταινία.

Η ταινια δεν πρεπει ουτε να βγαινει, ουτε να ακουμπαει καπου. Η βιδα ειναι για να βρεθει η ισορροπια. Αν δεν βρισκεται, τοτε υπαρχει προβλημα.

Δεν ξερω αν αξιζει το αλφαδι αλλα ΜΗΝ παρετε αυτα τα πενσακια!
Ουτε καν για να υπαρχουν!
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=46011
Η πενσα εσπασε στη πρώτη χρηση. Μυτοτσιμπιδο και λοξοτσιμπηδο μή ακριβειας και κοφτακι που, ε κατι ισως κανει. Αλλα με 7 παιρνεις σκετο κοφτακι πολυ καλυτερο!

Αξίζει να πάρω λέτε το κολωνάτο αύριο ή να περιμένω στο bazaar να πέσει στο 40ευρο?
Ειμαι σίγουρος ότι θα περισσέψουν κάμποσα ειδικά τώρα που είναι πανάκριβο!

Εγω του εβαλα μονωτικη στο πισω ραουλο και το χτυπησα λιγο εκει που είναι η χαρτοταινια.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον ταινιολειαντήρα: μου πέταγε την ταινία έξω. Έκανα το κόλπο που λέει ο panoss1 με τη μονωτική (ευχαριστώ μάστορα!) και δουλεύει μια χαρά (δεν ασχολήθηκα καθόλου την πλάκα, αν και από εκεί προέρχεται το πρόβλημα).Ο θόρυβος όμως είναι απίστευτος! Πρώτη φορά που είχα την αίσθηση ότι θα μου την πούνε οι γείτονες...