Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ναι ο θόρυβος πράγματι είναι εντυπωσιακά δυνατός και ειδικά σε πολύ ώρα χρήση, αρχίζουν και βουίζουν τα αυτιά....αλλά είναι απίστευτο και η ποσότητα πούδρας ξύλου που βγαίνει....και τι όμορφα και απαλά απλώνεται από το ταβάνι μέχρι το δάπεδο...

Έτσι έτσι!!!!
Μιλάμε για τανκ!
Χαίρομαι που το διαπιστωσατε!

Ίσως στον θόρυβο τα ακούω λίγο υπερβολικά βέβαια καθώς ο δικός μου δεν με ενοχλεί τόσο.
Αλλά από σκόνη όντως βγάζει πολύ.

Εγω θελω εναν μεταλλικο χαρακα 60-70cm. Ολοι του εμποριου , πλην καποιων ακριβων, ειναι λεπτοι και λυγιζουν. Αν παρω για χαρακα το σετ με τις δυο γωνιες ή αυτο με τις μοιρες , θα εχω προβλημα ή ειναι αρκετα στιβαρα;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειδικά αυτός με τις μοίρες είναι ένας βράχος.
Ειναι σωστα διαγραμισμενοι αυτοι οι χαρακες, οι κοπη τους ειναι καλη, μπορουμε να τραβηξουμε μια ευθεια ευκολα?
Οι γωνιες ειναι γωνιες 90°, τους τσεκαρε κανεις?

Σήμερα δοκίμασα και εγώ λίγο παραπάνω το δικό μου ταινιολειαντηρα.

Αρχικά για το πρόβλημα της ευθυγραμμησης που είχαν πολύ και από ότι φάνηκε είναι ότι σου κάτσει... Εμένα δεν πετάει έξω την ταινία και σφιγκωντας τον ρεγουλατορο τέρμα μπαίνει αρκετά μέσα αλλά αφήνει περίπου ένα χιλιοστο ακαλυπτη μεταλλική πλάκα. Θα ήθελα να μπορούσε να πάει λίγο ακόμα αλλά οκ είναι αποδεκτό. (ειδικά από ότι διάβασα από τα δικά σας που δεν ρυθμίζονται με τπτ)

Τωρα όσο αφορά το μηχάνημα αφαιρεί πολύ υλικό και πάρα πολύ γρήγορα. Το συγκρίνω με έναν δίδυμο τροχό που έχω από από την μία έχει ταινία και ο ταινιολειαντηρας είναι πολύ πιο γρήγορος.

Τον δούλεψα κυρίως σε χαμηλές στροφές και με λογική πίεση δεν χάνει τις στροφές του, πράγμα το οποίο είναι πολύ καλό.

Δεν έχω δουλέψει άλλο ταινιολειαντηρα αλλά με βολεψε (τον πήρα για να τον δουλεύω ανάποδα πάνω σε πάγκο)

Επειδή το διάβασα επανειλημμένα και ειναι λάθος , στο ταινιολειαντηρα και γενικα στα τριβεια για καλύτερο αποτέλεσμα (ομοιόμορφη αφαίρεση υλικού) και σωστοτερη χρήση τους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕ ΠΙΕΣΗ .
"Δουλεύουν" με το βάρος τους , εμείς απλα τα καθοδηγουμε .

Επειδή το διάβασα επανειλημμένα και ειναι λάθος , στο ταινιολειαντηρα και γενικα στα τριβεια για καλύτερο αποτέλεσμα (ομοιόμορφη αφαίρεση υλικού) και σωστοτερη χρήση τους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕ ΠΙΕΣΗ .

Πολύ σωστά Ηλία αν και μερικές φορές χρειάζεται λίγη πίεση σε κάποια δύσκολα σημεία.

Πολύ σωστά Ηλία αν και μερικές φορές χρειάζεται λίγη πίεση σε κάποια δύσκολα σημεία.
Ποτέ Παναγιώτη , και στα δύσκολα σημεία περισσότερα περάσματα απλωτα και στην γυρω περιοχη για πιο ομοιομορφο αποτέλεσμα χωρίς αποτομα βαθουλωματα και σημάδια .

Το είχα αναφέρει στην αρχή που τον δοκίμασα,αναφορικά με το ότι είναι βαρύς αλλά όχι κουραστικός, ότι το τανκ αυτό πάει μόνο του και εσύ απλά το κατευθύνεις.

Ποτέ Παναγιώτη , και στα δύσκολα σημεία περισσότερα περάσματα απλωτα και στην γυρω περιοχη για πιο ομοιομορφο αποτέλεσμα χωρίς αποτομα βαθουλωματα και σημάδια .

Ηλία θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Όταν το τανκς είναι από πάνω (δεν είναι στάση του sex), δεν ασκούμε καθόλου πίεση, ίσα ίσα μόνο το κατευθύνουμε.

Όταν όμως είναι από κάτω τότε αλλάζει το πράγμα.
Αν ασκήσουμε πίεση έχουμε τα δυσάρεστα αποτελέσματα που λες, ωστόσο αν δεν ασκήσουμε καθόλου πίεση, τότε σε κομμάτια με μεγαλύτερο φάρδος από αυτό της ταινίας, τα αποτελέσματα θα είναι ανομοιόμορφα εντελώς.
Μία λύση είναι η άσκηση ελάχιστης πίεσης και η χρήση ψιλής ταινίας (από 100-150).

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον ταινιολειαντήρα: μου πέταγε την ταινία έξω. Έκανα το κόλπο που λέει ο panoss1 με τη μονωτική (ευχαριστώ μάστορα!) και δουλεύει μια χαρά (δεν ασχολήθηκα καθόλου την πλάκα, αν και από εκεί προέρχεται το πρόβλημα).Ο θόρυβος όμως είναι απίστευτος! Πρώτη φορά που είχα την αίσθηση ότι θα μου την πούνε οι γείτονες...
Να εισαι καλα.

Το πρόβλημα με τους γειτονες λυνεται όταν τους κανεις καμια δουλεια τζαμπα...Θα ανησυχουν,οταν δεν κανεις θορυβο...:ears::music-smiley-004:

Να εισαι καλα.

Το πρόβλημα με τους γειτονες λυνεται όταν τους κανεις καμια δουλεια τζαμπα...Θα ανησυχουν,οταν δεν κανεις θορυβο...:ears::music-smiley-004:

Εξαρτάται από τους γείτονες. Μερικοί δεν ευχαριστιούνται ούτε τις τζάμπα δουλειές.

Ηλία θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Όταν το τανκς είναι από πάνω (δεν είναι στάση του sex), δεν ασκούμε καθόλου πίεση, ίσα ίσα μόνο το κατευθύνουμε.

Όταν όμως είναι από κάτω τότε αλλάζει το πράγμα.
Αν ασκήσουμε πίεση έχουμε τα δυσάρεστα αποτελέσματα που λες, ωστόσο αν δεν ασκήσουμε καθόλου πίεση, τότε σε κομμάτια με μεγαλύτερο φάρδος από αυτό της ταινίας, τα αποτελέσματα θα είναι ανομοιόμορφα εντελώς.
Μία λύση είναι η άσκηση ελάχιστης πίεσης και η χρήση ψιλής ταινίας (από 100-150).
Που διαφωνεις δεν κατάλαβα...

Οταν τον έχεις ανάποδα ; Ή ψάχνεις την εξαίρεση απλα για να διαφωνήσεις ;
Σε αυτο που έγραψα δεν υπάρχει εξαίρεση , ξαναδιαβασε το που αναφέρομαι .

Διαφωνώ στο γεγονός της άσκησης πίεσης Ηλία. Σε μερικές εργασίες είναι απαραίτητη η άσκηση ελάχιστης πίεσης αλλιώς δεν γίνεται δουλειά.
Δεν είναι λογικό να έχουμε διαφορετικές απόψεις σε κάποια πράγματα? :)

Μίλησα για το να δουλευεται το μηχάνημα και γενικα ολα τα τριβεια με το βάρος τους για καλύτερα αποτελέσματα και καθόλου πίεση . Διαβασες να μιλώ για ανάποδα ; Πως γίνεται να δουλέψουν ανάποδα με το βάρος τους ; Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή ;

Και πάμε τωρα και στο ανάποδο που εθεσες σαν εξαίρεση ίσα ίσα για να διαφωνήσεις . Οταν το δουλεύεις ανάποδα ειναι για μικρά κομμάτια ξύλου και διαμόρφωση (ακμων-σχήματος κλπ) , δηλαδή μικρότερες επιφάνειες απο την ταινια . Δεν θα περάσεις ποτε μια σανιδα ή μια επιφάνεια με το εργαλείο ανάποδα . Και αν το κανει καποιος επειδή ειναι κανιβαλος ή εχει βιτσιο να ταλαιπωρείται τότε τι να πω...ας κάτσει και πανω...
Τι δεν κατάλαβες ; Που διαφωνεις λοιπόν και για ποια διαφορετικη άποψη μου μιλάς ;

Το συγκεκριμένο δουλεύεται ΚΑΙ ανάποδα. Με αυτά που έγραψες εγώ κατάλαβα ότι αποκλείεις την άσκηση πίεσης και στις 2 λειτουργίες (το διευκρινίσω στο πρώτο μου μύνημα).
Μια χαρά τα κατάλαβα όλα...

Γιατί να διαφωνήσω όμως για να διαφωνήσω? Έχω κάποιο συμφέρον και δεν το ξέρω? Την άποψη μου εκφράζω και τι έιναι για εμένα το σωστό όπως κάνουμε κια οι περισσότεροι.

Έστω και σε μικρότερες επιφάνειες δεν παύει να υφίσταται το γεγονός άσκησης μικρής πίεσης. Συμφωνώ ότι δεν θα περάσεις μεγάλες επιφάνειες αλλά πόσες φορές προσωπικά έχεις περάσει επιφάνειες μεγαλύτερες από το πλάτος ή και το μήκος του τανκς?

Για τελευταία φορά θα σου πω ότι εστιάζω στην πίεση και πουθενά αλλού, δεν έχω λόγο να διαφωνώ μαζί σου ασχέτως αν τώρα τελευταία πέσαν 2-3 μαζεμένα στα οποία διαφωνώ.
Είναι απλά μία άποψη που μπορεί να είναι και λανθασμένη αλλά δεν παύει να είναι δικιά μου.
Άλλωστε όλοι υποθέσεις κάνουμε, μέχρι να βγει μία νέα να καταρίψει την δικιά μας ;-)