Ειναι σωστα διαγραμισμενοι αυτοι οι χαρακες, οι κοπη τους ειναι καλη, μπορουμε να τραβηξουμε μια ευθεια ευκολα?Ειδικά αυτός με τις μοίρες είναι ένας βράχος.
Επειδή το διάβασα επανειλημμένα και ειναι λάθος , στο ταινιολειαντηρα και γενικα στα τριβεια για καλύτερο αποτέλεσμα (ομοιόμορφη αφαίρεση υλικού) και σωστοτερη χρήση τους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕ ΠΙΕΣΗ .
"Δουλεύουν" με το βάρος τους , εμείς απλα τα καθοδηγουμε .
Ποτέ Παναγιώτη , και στα δύσκολα σημεία περισσότερα περάσματα απλωτα και στην γυρω περιοχη για πιο ομοιομορφο αποτέλεσμα χωρίς αποτομα βαθουλωματα και σημάδια .Πολύ σωστά Ηλία αν και μερικές φορές χρειάζεται λίγη πίεση σε κάποια δύσκολα σημεία.
Επειδή το διάβασα επανειλημμένα και ειναι λάθος , στο ταινιολειαντηρα και γενικα στα τριβεια για καλύτερο αποτέλεσμα (ομοιόμορφη αφαίρεση υλικού) και σωστοτερη χρήση τους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕ ΠΙΕΣΗ .
"Δουλεύουν" με το βάρος τους , εμείς απλα τα καθοδηγουμε .
Ποτέ Παναγιώτη , και στα δύσκολα σημεία περισσότερα περάσματα απλωτα και στην γυρω περιοχη για πιο ομοιομορφο αποτέλεσμα χωρίς αποτομα βαθουλωματα και σημάδια .
Να εισαι καλα.Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον ταινιολειαντήρα: μου πέταγε την ταινία έξω. Έκανα το κόλπο που λέει ο panoss1 με τη μονωτική (ευχαριστώ μάστορα!) και δουλεύει μια χαρά (δεν ασχολήθηκα καθόλου την πλάκα, αν και από εκεί προέρχεται το πρόβλημα).Ο θόρυβος όμως είναι απίστευτος! Πρώτη φορά που είχα την αίσθηση ότι θα μου την πούνε οι γείτονες...
Να εισαι καλα.
Το πρόβλημα με τους γειτονες λυνεται όταν τους κανεις καμια δουλεια τζαμπα...Θα ανησυχουν,οταν δεν κανεις θορυβο...:ears::music-smiley-004:
Που διαφωνεις δεν κατάλαβα...Ηλία θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Όταν το τανκς είναι από πάνω (δεν είναι στάση του sex), δεν ασκούμε καθόλου πίεση, ίσα ίσα μόνο το κατευθύνουμε.
Όταν όμως είναι από κάτω τότε αλλάζει το πράγμα.
Αν ασκήσουμε πίεση έχουμε τα δυσάρεστα αποτελέσματα που λες, ωστόσο αν δεν ασκήσουμε καθόλου πίεση, τότε σε κομμάτια με μεγαλύτερο φάρδος από αυτό της ταινίας, τα αποτελέσματα θα είναι ανομοιόμορφα εντελώς.
Μία λύση είναι η άσκηση ελάχιστης πίεσης και η χρήση ψιλής ταινίας (από 100-150).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.