Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βρε παιδιά πως βγαίνει το τσοκ από το κολωνάτο του lidl?
Το έβαλα χτες κτυπητό με ματσόλα και προσπαθώ σήμερα και δεν μπορώ να το ξηλώσω με τίποτα...έχει κα´ποιου είδους ασφάλεια όταν μπει στην θέση του ή θα βγει τελικά με κτύπημα από την πάνω μεριά (δεξιά και αριστερά)?
Θέλω να αποφύγω το λύσιμο του κολωνάτου για να μαγκώσω σε μία μέγγενη και να το τραβήξω να βγει.....

Τι στο διάολο, αυτό έπεφτε μόνο του και τώρα δεν βγαίνει.....τι να πω....

Είδες Σώτο εξέλιξη? :p

Βρε παιδιά πως βγαίνει το τσοκ από το κολωνάτο του lidl?
Το έβαλα χτες κτυπητό με ματσόλα και προσπαθώ σήμερα και δεν μπορώ να το ξηλώσω με τίποτα...έχει κα´ποιου είδους ασφάλεια όταν μπει στην θέση του ή θα βγει τελικά με κτύπημα από την πάνω μεριά (δεξιά και αριστερά)?
Θέλω να αποφύγω το λύσιμο του κολωνάτου για να μαγκώσω σε μία μέγγενη και να το τραβήξω να βγει.....

Τι στο διάολο, αυτό έπεφτε μόνο του και τώρα δεν βγαίνει.....τι να πω....

ζεστανετο λίγο με το προπάνιο και χτυπατο απαλά

Με δυο απλα μεταλλικα κατσαβιδι καντα μοχλο μεταξυ τσοκ και βασης και θα βγει με λιγο χυπημα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

του lidl είναι θηλυκό το στοκ σε αντίθεση με το video που είναι κωνικό αρσενικο . οπότε θες να αυξήσεις την διάμετρο του. οπότε το ζεσταίνεις...

Άντε Νικόλα να σε δω να δημιουργείς και το νήμα "Τι ράψαμε σήμερα". χαχα

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Άντε Νικόλα να σε δω να δημιουργείς και το νήμα "Τι ράψαμε σήμερα". χαχα

Μπα η ραπτική δεν είναι το ατού μου Παναγιώτη!

Λοιπον ειχα αναφερει παραπανω οτι το τσοκ σε ενα κολωνατο λιντλ παλιο φιλου ηταν μαγνητικο. Εκανα λαθος γιατι προχτες το ειχε βγαλει για να περασει το κωνικο "ενα πασο" στον τορνο, επειδη απο τις σφυριες (οταν δουλευεις 16αρι και σου πεταγεται συνεχεια, το σφυρι παει μονο του στο τσοκ) ειχε ψιλοστραβωσει τον ξαναρωτησα, και μου ειπε οτι θυμομουν λαθος.
Επι τη ευκαρια περασαμε και μια ψιλη 2 παλιες βαλβιδες νεκρας απο CBR-CBF στην πατουρα της ροδελας για να πατησουν πιο μεσα και να δουλεψουν κανονικα, καθως σε αυτες τις βαλβιδες τρωγεται πολυ ευκολα η "ακιδα" και θελουν συνεχεια αλλαγη.

Παιδιά εσεις που έχετε το καινούριο κολωνάτο του lidl σας δυσκολεύει πολύ η αλλαγή ιμάντα?
Εγώ σήμερα παρόλο που τραβούσα το μοτέρ προς τα μπροστά δεν μπορούσα να χαλαρώσω τον ιμάντα έτσι ώστε να τον ξελασκάρω και να του αλλάξω θέση.
Χαλάρωσα κια τις σταθερές βίδες που ενώνουν το μοτέρ με την όλη μονάδα και πάλι παρόλο που ερχόταν τέρμα μπροστά ο ιμάντας χαλάρωνε αλλά δεν έβγαινε..
Εν τέλει για να του αλλάξω θέση αναγκάστικα και ξύλωσα το μπροστινό ραούλο.

Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Εγω για να του αλλάξω θέση χαλάρωσα τη βίδα του μοτέρ,το τράβηξα μπροστά και μετά οδήγησα τον ιμάντα με το χέρι προς τα κάτω γυρνώντας το ράουλο και πήγε μια χαρά.

Ξεκινας να τον βγαζεις παντα απο τον αξονα με τα ραουλα που πας απο μεγαλο σε μικροτερο ραουλο. Δεν ειναι στανταρ αυτο.
Τραβας το μοτερ εμπρος, χαλαρωνει και λιγο με το δαχτυλο το σπρωχνεις απο το μεγαλο στο μικροτερο ραουλο, γυρνας λιγο και βγαινει.
Οπως περιπου και με την αλυσιδα στο ποδηλατο.