Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ξεκινας να τον βγαζεις παντα απο τον αξονα με τα ραουλα που πας απο μεγαλο σε μικροτερο ραουλο. Δεν ειναι στανταρ αυτο.
Τραβας το μοτερ εμπρος, χαλαρωνει και λιγο με το δαχτυλο το σπρωχνεις απο το μεγαλο στο μικροτερο ραουλο, γυρνας λιγο και βγαινει.
Οπως περιπου και με την αλυσιδα στο ποδηλατο.

Αύριο θα δοκιμάσω και βλέπουμε.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :p

Απλώς το φανταζόμουν πιο εύκολο!

Και προσοχη που βαζεις τα δακτυλα σου, μην τα μαγκωσεις μεταξυ λουριου-τροχαλιας, γιατι ο ιμαντας θα περιστραφει με ζορι οταν καβαλαει το χειλος της τοχαλιας, αλλα οταν πεσει στο λουκι, με τη δυναμη που εχεις βαλει θα γυρισει αποτομα (σβηστο ολα αυτα).

Και προσοχη που βαζεις τα δακτυλα σου, μην τα μαγκωσεις μεταξυ λουριου-τροχαλιας, γιατι ο ιμαντας θα περιστραφει με ζορι οταν καβαλαει το χειλος της τοχαλιας, αλλα οταν πεσει στο λουκι, με τη δυναμη που εχεις βαλει θα γυρισει αποτομα (σβηστο ολα αυτα).

Έχει ασφάλεια Δημήτρη, με ανοιχτό καπάκι δεν γίνεται τίποτα.
Βέβαια καλό είναι να βγει από το ρεύμα!! :)
Σήμερα το απόγευμα που θα δοκιμάσω θα σου πω!

Νίκο μόνο έτσι , όπως σου είπαν παραπάνω, μετακινείτε εύκολα ο ιμάντας, φαντάσου το σαν να ξεζαντάρεις ένα λάστιχο.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νίκο μόνο έτσι , όπως σου είπαν παραπάνω, μετακινείτε εύκολα ο ιμάντας, φαντάσου το σαν να ξεζαντάρεις ένα λάστιχο.

Καλά εγώ ούτως ή άλλως με μέταλλα δεν ασχολούμαι, οπότε στην ουσία στην μέση θα παίζει όλη την ώρα ο ιμάντας... :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλά εγώ ούτως ή άλλως με μέταλλα δεν ασχολούμαι, οπότε στην ουσία στην μέση θα παίζει όλη την ώρα ο ιμάντας... :)

Αμα δεις τι ευκολα τρυπας μεταλλο σε βλεπω να συνδιαζεις ξυλο με μεταλλο.

Πάντως καλά λέγατε εσείς που το είχατε το κολωνάτο...η διαφορά από την βάση για δράπανο, είναι χαοτική!!!

(φαντάσου τι θα φτιάχνει το ηλεκτρονικό της bosch...)

Με τα χρήματα που κάνει το ηλεκτρονικό της Bosch Σωτήρη αγοραζεις καλύτερο σε ποιότητα δραπανο, κι ας μην έχεις την ευκολία του laser σταυρού.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αμα δεις τι ευκολα τρυπας μεταλλο σε βλεπω να συνδιαζεις ξυλο με μεταλλο.

Ότι τρυπάω μέταλλα τρυπάω ρε συ απλά δεν είναι η καθημερινή μου ασχολία. Στο μέλλον ίσως να ασχοληθώ αλλά για την ώρα επιμένω στο μασίφ ξύλο!!! :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με τα χρήματα που κάνει το ηλεκτρονικό της Bosch Σωτήρη αγοραζεις καλύτερο σε ποιότητα δραπανο, κι ας μην έχεις την ευκολία του laser σταυρού.

Δεν είναι και φαλτσοπρίονο να μην μπορείς και χωρίς laser..
Κατεβάζεις το τρυπάνι και βλέπεις που θα τρυπήσει απλό..

Καλησπέρα Μαστορες!
Βλέπω στο Ιταλικό φέρνει ξανά το πιεστικο, το έχεις κάνεις να μας πει καμία γνώμη?
Να το προτιμήσω ή να κοιτάξω προς nilfisik με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά?

Πήρα τις λάμπες Η7 που είχε προσφορά (2ΧΗ7) προς 4.19 και μπορώ να πω ότι βρήκα τον εαυτό μου χαζό που πλήρωνα κάθε λάμπα 10 και 12 στο βεζινάδικο. Τζάμπα μιλάμε και από φως άψογο

2120213_1.jpg

Παιδιά το τηλ. Από το Σέρβις της lidl ποιο είναι; Ήρθε η ώρα να τους ενοχλήσω! Έχω πρόβλημα με 2 εργαλεία και 2 μπαταρίες!!

Πήρα τις λάμπες Η7 που είχε προσφορά (2ΧΗ7) προς 4.19 και μπορώ να πω ότι βρήκα τον εαυτό μου χαζό που πλήρωνα κάθε λάμπα 10 και 12 στο βεζινάδικο. Τζάμπα μιλάμε και από φως άψογο

Στα μαγαζια ανταλλακτικων η τιμη παιζει στα 5 ευρω η Η7 και για γνωστες μαρκες. Τα βενζιναδικα ως γνωστον υπερκοστολογουν γιατι και δεν κανουν τετοιο τζιρο στον προμηθευτη ωστε να εχουν καλυτερη αγορα, αλλα και δεν τους ενδιαφερει σε τελικη, γιατι οταν θα πας να παρεις λαμπα απο βενζιναδικο θα ειναι σε ωρα αναγκης οποτε θα "κανεις το μακακα" και θα την πληρωσεις.

Το ποσο αψογο ειναι το φως να το πεις μετα απο λιγο καιρο που θα δουλεψει η λαμπα, καθως και ποσο θα κρατησει.

Kαι αν δεν το ξερεις τις λαμπες αλογονου δεν τις πιανουμε με γυμνο χερι απο το γυαλι, και αν το κανουμε καθαριζουμε το λιπος απο τα δακτυλα μας με ενα χαρτι με οινοπνευμα π.χ.

του χιουστον είναι 2102790865 εάν το χρειαστείς.

τι προβλήματα σου έβγαλαν τα εργαλεία?
Στον τροχό μπαταρίας το κουμπί εκκίνησης φεύγει όταν το σπρώχνεις για να λειτουργήσει, αυτό το παρουσιάζει εδώ και μήνες!

Τώρα η μια μπαταρία η μικρή πριν 2-3 μήνες δεν δούλευε για μια δόση αλλά αυτό κράτησε κανένα 10 λεπτό και από τότε όλα καλά, όμως από προχθές δεν λειτουργεί καθόλου! Όμως από χθες δεν λειτουργεί και η μεγάλη μπαταρία, δεν πρέπει να χάλασε κάποιο στοιχείο σε αυτή παντός γιατί όταν την πιεζω από πάνω επανέρχεται, σαν να μην κάνει καλή επαφή κάποιο καλωδιάκι!

Και μιας και θα στείλω αυτά θα στείλω προληπτικά και την σπαθοσέγα μπαταρίας γιατί εδώ και κανένα μηνα κάτι κουδούνι ζει από μέσα, σαν να έχει φύγει κάποια βίδα (χωρίς να παρουσιάζει κάτι άλλο λειτουργικά)!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

2120213_1.jpg

Δηλαδη κΘε ποτε αλλαζες λαμπα?
Εγω στο αμαξι μου το εχω 5 χρονια και δεν εχω αλλαξει.
Και στο αλλο μεσα σε 10 χρονια να εχψ αλλαξει 1-2 λαμπες επισης εμπρος. Η-7 και παντα osram ή αλλη επωνυμη.