Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συμπαθετικ

270682_02_f.jpg

Βαριοπούλα

Υψηλής ποιότητας λαβή hickory
Βάρος κεφαλής: Περ. 1.000 g

ακριβο στα 5 ευρα; τι λετε;

Έχω και το αδύνατο αδερφάκι του εδώ και κανένα 1.5 χρόνο κια βγήκαν πολύ καλά ακόμα κια σε δυνατά χτυπήματα.
Αξίζουν για μένα.
Μόνο του μαραγκού δεν πήρα αλλά δεν καρφώνω συχνά...

Τσίμπησα κι εγώ δύο παχύμετρα για να έχω να κάνω τη δουλειά μου.
Σίγουρα δεν είναι ίδιας ποιότητας με ένα κορυφαίο εργαλείο αλλά για μια στο τόσο είναι ΟΚ.

Γλυκοκοιτούσα και το σετ με τις λίμες/ράσπες, το έχει δοκιμάσει κανείς;

Τσίμπησα κι εγώ δύο παχύμετρα για να έχω να κάνω τη δουλειά μου.
Σίγουρα δεν είναι ίδιας ποιότητας με ένα κορυφαίο εργαλείο αλλά για μια στο τόσο είναι ΟΚ.

Γλυκοκοιτούσα και το σετ με τις λίμες/ράσπες, το έχει δοκιμάσει κανείς;

Ηλία το έχω εγώ, μια χαρά είναι αν δεν έχεις.

Και εγώ πήρα πέρυσι μια Stanley 1000 gr και μπορώ να πω ότι η αντικραδασμική της λαβή δεν είναι μόνο θέμα μάρκετιγκ, κάνει δουλειά. Καμία σχέση με το κλασικό στυλιάρι.
sorry για το off-topic αλλά ταίριαζε.

Πηρα και γω το παχυμετρο και το τροχειο .το παχυμετρο αν και οχι ποιοτικο εχει ακριβεια και ειναι ευχρηστω καλη επιλογη πιστευω.το τροχειο δεν το δοκιμασα αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξει το δισκακι(εχει και ανταλακτικο μεσα)και αν και απο που μπορουμε να βρουμε αλλα τετοια δισκακια.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πηρα και γω το παχυμετρο και το τροχειο .το παχυμετρο αν και οχι ποιοτικο εχει ακριβεια και ειναι ευχρηστω καλη επιλογη πιστευω.το τροχειο δεν το δοκιμασα αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξει το δισκακι(εχει και ανταλακτικο μεσα)και αν και απο που μπορουμε να βρουμε αλλα τετοια δισκακια.

Βασίλη σίγουρα θα έχει το Χιούστον.
Θα διαβάσω το εγχερίδιο σε λίγο και θα το πω με σιγουριά.

Η θήκη είναι ποιοτική ? γιατί σαν κλώνος του Mitutoyo η ακρίβεια των μετρήσεων θεωρείτε δεδομένη όπως και η ποιότητα των μετάλλων ... ...

Η θήκη παραδόξως με τα νεύρα που έχει μέσα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία άλλωστε, είναι πιο ποιοτική από ότι το ίδιο το παχύμετρο ακόμη και σε σύγκριση με άλλα επώνυμα της αγοράς, που είναι ένα απλό κουτί στην ουσία με αφρώδες προστατευτικό υλικό ενώ αυτό του lidl με την χωροδιάταξη που έχει προστατεύει το παχύμετρο από άσκοπα πέρα δώθε ακόμη και μες στην θήκη του αν χρειάζεται να μεταφερθεί κάπου. Τώρα μάλιστα που το ξανασκέφτομαι :idea: γράφοντας αυτά που σου αναφέρω ίσως προβώ σε.... αλλαγή θήκης μεταξύ των ψηφιακών παχυμέτρων που έχω αρκεί να μπαίνει μέσα αυτό που έχω στην θήκη του lidl....:award: Από τα προηγούμενα που σου αναφέρω εξαιρούνται τα κουμπώματα του κουτιού που δεν βλέπω να ...... πολυκαιρίζουν.

Καλημέρα! Μήπως θυμάται κάποιος να μου πει που ακριβώς είναι το service του lidl για τα parkside; Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί για κάπου στην Ν. Ιωνια;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα! Μήπως θυμάται κάποιος να μου πει που ακριβώς είναι το service του lidl για τα parkside; Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί για κάπου στην Ν. Ιωνια;
πας Ιωνία και προχωράς προς Πευκάκια από Λ. Ηρακλείου, στα 1000μ περίπου συναντάς ένα φανάρι, αριστερά είναι η γέφυρα που περνάει το τρένο από πάνω, εσύ κάνεις δεξιά (είναι η οδός του ΧΙΟΥΣΤΟΝ), προχωράς 50μ ανεβαίνοντας την ανηφόρα (αριστερά σου έχεις το σχολείο) στο τέλος της έχεις STOP και κάνει μόνο αριστερά ο δρόμος....εκεί όπου βρεις παρκάρεις (νομίζω μόλις στρίψεις στα 10μ στο δεξί σου χέρι έχει ένα κλειστό συνεργείο και χωράνε 2-3 αυτοκίνητα μπροστά του, εάν έχει κενό άστο εκεί).... το ΧΙΟΥΣΤΟΝ είναι 20μ στο πεζόδρομο που συναντάς απέναντι από την ανηφόρα που ανέβηκες (δεν επιτρέπεται να πάει αμάξι εκεί).

δεν θυμάμαι πως λένε την οδό τώρα αλλά στο περιέγραψα πιστεύω σαφέστατα χε χε...

Χίλια ευχαριστώ αύριο λογικά θα το επισκευθώ! Ωράριο καταστηματων η μεχρι μεσημέρι;

Ανοιξε το αν στο ξανακανει, μου το κανε και μενα κ δεν αναβε καθολου πριν καιρο.. 4 μικρες βιδες απο πισω δεν ειναι τπτ

που βρηκες το προβλημα?
εγω το εντοπισα στο ελασμα που ακουμπα η μυτη της μπαταριας. Νομιζω οτι δεν πρεπει να ακουμπα/λυγιζει πολυ προς κατω....σκεφτομαι να βαλω κατι μονωτικο

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χίλια ευχαριστώ αύριο λογικά θα το επισκευθώ! Ωράριο καταστηματων η μεχρι μεσημέρι;
Βρήκα την κάρτα τους
θυατείρων 10-12
2102790865
δευτ-παρασκ 8.30-16.30

Τελικά κατσαβίδι έχει κοντά σε κανέναν? Ξέρω σας ζαλισα αλλά θέλω ενα αμεσα