Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η ίδια με την προηγούμενη είναι και στην ίδια ακριβώς τιμή.

Πάντως ο τροχός από τα 23 ευρώ έφτασε τα 30...

Η ίδια με την προηγούμενη είναι και στην ίδια ακριβώς τιμή.

Πάντως ο τροχός από τα 23 ευρώ έφτασε τα 30...
Ο τροχός δεν έχει κουμπί συνεχούς λειτουργίας. Για μένα ήταν απαγορευτικό και τον επέστρεψε. Τα αναλώσιμα για τροχό σκουπίδια. Τα γυαλοχαρτα για τα μπάζα. Η πλάνη είναι πολύ καλή όπως και η βάση για τροχό πάντα για τα λεφτά τους

Τελικά κατσαβίδι έχει κοντά σε κανέναν? Ξέρω σας ζαλισα αλλά θέλω ενα αμεσα

Αχιλλέα μου εγώ σου έγραψα χθες που ήμουν εκεί, έχει σίγουρα ακόμη καθώς ήταν δυο καλάθια γεμάτα μέχρι επάνω. Αν θέλεις πάω και τώρα να σου πάρω, κι αύριο θα είναι στο δρόμο για σένα.

Ωχ! Και γιατί δεν το είδα. Θέλω φυσικά. Και για να ξέρεις το όνομα μου Είμαστε η μαζί και στην κοπή της πίτας. Είσαι ο φίλος από το Πόρτο ράφτη Μήπως?

Αυτοπροσώπως! -bye-

Στείλε μου το τηλέφωνό σου σε πμ να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες.

Πάντως εάν παρατηρήσετε σε όλα τα εργαλεία που θα φερει την επόμενη εβδομάδα http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1206 και τα οποία έχει αυτήν την εβδομάδα στην Ιταλία http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=726 βάζει ένα "καπέλο" στην τιμή. Στην εργαλειοθήκη 8 , στην πλάνη 5 , στον τροχό 4 κλπ. Μόνο στα αναλώσιμα έχει ίδιες τιμές.

Με συγκινειται

Φιλε μου τζιφος για το δραπανο. Βρηκα αυτο στην φωτο.

20160316_164900.jpg

Εαν σε βολεψει πες μου, ειδαλλως το επιστρεφω.
Επισης εαν καποιος εψαχνε και δεν βρηκε πηρα και ενα διπλο τροχο, θα τον επιστρεψω γρηγορα εαν δεν τον ψαχνει καπποιος.

20160316_164911.jpg

Αχιλλεα εαν δεν σου κανει πες. Ειδαλλως εαν το εψαχνε συμφορουμιτης, ενημερωστε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λεγε παντως φιλε μου εαν κατι σε καιει γιατι μπορω σχεδον σιγουρα να βρω κατι οταν βγαινει στο ραφι αλλα πρεπει να μου το πεις νωρις...

Ξερει κανεις εαν το κολητηρη αεριου που εχει την αλλη βδομαδα εχει μυτες για πυρογραφια;;

Δυστυχώς δεν μου κάνει αυτό πάντως μόνο και μόνο η κίνηση σου με σκλαβωμένη. Ευχαριστώ πολυ

Δυστυχώς δεν μου κάνει αυτό πάντως μόνο και μόνο η κίνηση σου με σκλαβωμένη. Ευχαριστώ πολυ

Παρακαλω δεν ηταν κοπος. Παντως επειδη το περιεργαστηκα οταν το εβγαλαν, να ξερεις οτι δεν δειχνει απο κοντα να εχει τα ποιοτικα υλικα των 18 η 20 βολτ σειρων. Ακομη και το 10 βολτο κατασκευαστικα ειναι καλυτερο. Δηλαδη αυτο που κοιταζα ειχε την σκανδαλη που εξυνε στο πλαστικο της λαβης και χαλαγε τον λεπτο ελεγχο του ρεοσταστη, επισης το πληκτρο εναλλαγης φορας περιστροφης αριστερα δεξια δεν εδειχνε ποιοτικο. Ισως να φταιει οτι ειναι προιον kompernass, τα grizzly tools εχουν μακραν καλυτερα πλαστικα.
Τωρα δεν νομιζω οτι εχασες πολυ.
Εαν καπποιος περνα απο χαλκιδα ας δει εκει, ξεμενει παντα πραμα.

Αχιλλέα άν δέν βρεί ο Νίκος (n_olympios),αύριο πρωί θά περάσω από lidl Kηφισσό καί Τρείς γέφυρες καί θά κοιτάξω νά δώ άν έχει,δώσε μου μέ pm ένα κινητό άν θέλεις,ούτως ώστε άν βρώ νά σέ πάρω τηλέφωνο επιτόπου από το κατάστημα καί νά σέ ρωτήσω άν τό θέλεις νά στό αγορασω.

Εγώ είναι σίγουρο ότι θα βρω αλλά πρώτα χρειάζομαι επιβεβαίωση για κάτι από τον Αχιλλέα!

Χελονακια ερχεσε εχεις σχεση με χαλκιδα;;
Αχχιλεα αν εχει χαλκιδα θα δω και γω αυριο.

Ο τροχός δεν έχει κουμπί συνεχούς λειτουργίας. Για μένα ήταν απαγορευτικό και τον επέστρεψε. Τα αναλώσιμα για τροχό σκουπίδια. Τα γυαλοχαρτα για τα μπάζα. Η πλάνη είναι πολύ καλή όπως και η βάση για τροχό πάντα για τα λεφτά τους

Και καλά για ασφάλεια.

Οι διαμαντόδισκοι είναι πολύ καλοί και θυμάμαι ότι τους είχα πετύχει σε τιμή ξεστοκαρίσματος με 1.8 ευρώ αντί για 5.
Τα υπόλοιπα αναλώσιμα πλην ίσως των γυαλόχαρτων είναι άχρηστα και επικίνδυνα...