Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ΕΓΩ μπορώ να πάω την Πέμπτη να πάρω και για όποιον δεν μπορει

Μέ στεναχώρησες γείτονα
Στα λογια εισαι παντα πολύ προθυμος,στην πραξη όμως όταν σου ζήτησα μιά εξυπηρέτηση μέ τό αζημίωτο φυσικά,ενώ συμφώνησες μετά απλά εξαφανίστηκες

Έμπλεξα με την δουλειά. Άνοιξαν μια πόρτα σε ένα σπίτι κι έπρεπε να πάω να την φτιάξω γιατί είχαν το σπίτι ανοιχτό. Ούτε κινητά πήρα ούτε τπτ. Και με τον Κυριάκο είχα ραντεβού το Σάββατο και πήγα μια ώρα μετα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και επίσης σου είπα ότι δεν ήθελα χρηματα απλα

Και τελος το μαγαζί είναι του πατέρα μου και άμα τον έχει πιάσει η γκρίνια του δεν είναι να έρχεται κανείς. Θεωρώ άδικο το παραπάνω post σου

Όχι ακόμα. Δεματικο και άμα κόψω το καλώδιο και ΒΑΛΩ δ ιακοπτακι?

Ναι, αλλά γιατί να το κάνεις αυτό? Συνδέεις την πρίζα του σε ένα πολύπριζο με διακόπτη και είσαι έτοιμος! Εγώ έτσι έχω κάνει με το router στο τραπέζι.

Φυσικά έχω αγοράσει και διακόπτη με μπουτόν ασφαλείας για άμεση απενεργοποίηση, που ενσωματώνεται στη μπροστινή πλευρά του τραπεζιού, αλλά δεν έχω ευκαιρήσει να τον εγκαταστήσω εδώ και... 3 χρόνια χαχαχα!

Θανάση την σκούπα αυτή την έχει φίλος μου αλλά δυστυχώς δεν αξίζει.
Μπουκώνει πολύ εύκολα αν την χρησιμοποιείς σαν σκούπα εργαλείων και θέλει πολύ συχνά καθάρισμα που είναι σπαστικό.
Αυτά μου έχει μεταφέρει.
Γνώμη μου να περιμένεις την μεγαλύτερη του Lidl.

Φίλε ευτυχώς που μου το’ πες γιατί σαν σκούπα εργαλείων θα την προόριζα. Καλύτερα να περιμένω να τα οικονομήσω για κάτι καλύτερο νομίζω. Αλλά όπως λέει και ο φίλος πιο κάτω, ούτε η μεγάλη κάνει για αυτό τον σκοπό. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

..... Λ.Χ. για εμενα, ειχα δοκιμασει το μεγαλυτερο μοντελο, και ειπα οτι για ξυλεια κλπ και τετοια εργασια ΔΕΝ... Τωρα για σπιτι οκ. Απλα εαν δεν σκοπευεις να μαζεψεις υγρα, πεταμενα λεφτα....

Ευχαριστώ φίλε. Σίγουρα ο σκοπός που την θέλω είναι για να μαζεύει ροκανίδια που αφήνουν τα εργαλεία. Όμως θα ψάξω και για το νήμα στο οποίο αναφέρεσαι.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

οι πιο καλοί δίσκοι κοπής μετάλλου ποιούς προτείνεις για μια τέτοια δουλειά
Δοκίμασε της 3Μ

ΕΓΩ μπορώ να πάω την Πέμπτη να πάρω και για όποιον δεν μπορει

Μια απορία ΕΧΩ. Ο τροχός Αφού δεν έχει συνεχή λειτουργια. Πως χρησιμοποιείται με τη βάση? :-*

Σε ευχαριστω! Και μαλλον αρκετοι συνφορουμιτες μαζι μου. Ισως τελικα μπορεσω κι εγω νωρις πεμπτη. Θα ενημερωσω την παρεα.

Σχετικα με την συνεχη λειτουργια τροχου παρκσαιντ, το ειχα συζητησει με τον Κυριακο (εντουρα μου, ηκουσων με), και ειχε πει οτι ΔΕΝ εχει συνεχη λειτουργια το PWS 125 Β2. Μου φανηκε πολυ περιεργο σαν αλλαγη λειτουργιας -αφαιρεση λειτουργικοτητας;.

Εχω τον ιδιο τροχο (σε μπλε εκδοχη προ δεκαετιας) παρκσαιντ. Στον δικο μου, το κοκκινο κουμπακι διπλα της σκανδαλης λειτουργιας ειναι ασφαλεια αλλα ΚΑΙ διακοπτης συνεχους λειτουργιας. Πατας το κουμπι μαζι με την σκανδαλη να ξεκινησει ο τροχος, και το σπρωχνεις, πιεζοντας την σκανδαλη (ο τροχος ειναι σε λειτουργια ολο αυτον τον χρονο) εως οτου ασφαλισει η σκανδαλη και παραμενει κλειδωμένη στην θεση λειτουργιας.

Προφανως (για την φτωχη μου γνωση, ειδαλλος διορθωστε με) αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι για χρηση με την βαση τροχου (ετσι το εχω χρησιμοποιησει για κοψιμο πλακιδιων, βεργας, σιδεροπλακας.)
Μου φαινεται αδιανοητο να πουλανε πλαι πλαι τροχο με βαση τροχου, και ο τροχος να θελει 2 χερια στην χρηση. Επισης η βαση εχει δικια της λαβη, αρα ειναι σχεδιασμενη για τροχο συνεχους λειτουργιας, λοιπον, μη σας πρηζω διυλίζοντας κώνωπες, μια δοκιμη θα τα ξεκαθαρισει ολα.
Προτεινω ομως οι ενδιαφερομενοι να προμηθευτουν το μηχανημα ετσι κ αλλιως, γιατι παλι...θα το ψαχνουμε, εξαλλου επιστροφη παντα παιζει...

Το τελευταίο δραπανοκατσαβιδο μπαταριάς της περασμένης εβδομάδας ήταν 16V ή 18V? Το έχει δει κανείς σε κάποιο κατάστημα να υπάρχει ακόμη ?

Το τελευταίο δραπανοκατσαβιδο μπαταριάς της περασμένης εβδομάδας ήταν 16V ή 18V? Το έχει δει κανείς σε κάποιο κατάστημα να υπάρχει ακόμη ?

16 ή 14.4 V.
Στο δικό μας το απέσυραν.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

16v, 25Nm

Αν το δείτε σε κάποιο κατάστημα της αττικής γράψτε ένα μήνυμα παιδιά γιατί ενδιαφέρετε ένας φίλος.

Αχιλλέα θα πρέπει να τον κατεβάσεις πατώντας την σκανδαλη.
Αλλιώς βάζεις ένα βελκρο και την πιάνεις όπως κάνω εγώ με το δισκοπριονο πάγκου και έχεις ένα πολυπριζο με διακόπτη για να το ελέγχεις.

Νίκο τον διακόπτη αυτόν τον έχω και εγώ από ολοκλήρωσης του πάγκου και ακόμη να τον βάλω επάνω....
Μοιαζουμε...

Έμπλεξα με την δουλειά. Άνοιξαν μια πόρτα σε ένα σπίτι κι έπρεπε να πάω να την φτιάξω γιατί είχαν το σπίτι ανοιχτό. Ούτε κινητά πήρα ούτε τπτ. Και με τον Κυριάκο είχα ραντεβού το Σάββατο και πήγα μια ώρα μετα

Και επίσης σου είπα ότι δεν ήθελα χρηματα απλα

Και τελος το μαγαζί είναι του πατέρα μου και άμα τον έχει πιάσει η γκρίνια του δεν είναι να έρχεται κανείς. Θεωρώ άδικο το παραπάνω post σου

Δεκτή η εξήγηση σου,αλλά θά μπορούσες χτές στό υπόλοιπο τής ημέρας η και όλη μέρα σήμερα νά μού έστελνες ένα pm η να μού γράψεις ένα sms,άν δέν μπορούσες νά μιλήσεις στό τηλέφωνο,άν δέν γινόταν τό παραπάνω σχόλιο δέν θά μού έδινες κάν τήν παραπάνω εξήγηση ποτέ.
Τέλος καί συγγνώμη γιά τό off-topic

Την βάση του τροχού την έχω....την αγόρασα μαζί με τον τροχό...Όταν ο τροχός τοποθετηθεί σωστά και γερά στην βάση η λαβή του χρησιμεύει για ανεβοκατέβασμα της βάσης γιατί έχει πιο άμεση αίσθηση της κίνησης απο την μικρή λαβή της βάσης.
Ο τροχός είναι σχετικά μακρύς και αυτό διευκολύνει την χρήση του ιδίου ως λαβή. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται καμία επέμβαση στον διακόπτη του τροχού γιατί πολύ σωστά τον έχουν κατασκευάσει έτσι..ούτως ώστε σε μια στραβή να αφήσεις την λαβή και να σταματήσει ο τροχός ...ούτε να ψάχνεις για πολύμπριζα ούτε για διακόπτες ασφαλείας στον πάγκο.
Σε κάθε περίπτωση το ένα χέρι θα χρησιμοποιηθεί για να κατέβει η βάση και να κόψεις. Πολύ σωστά λοιπόν η σοβαρότατη σχεδιαστική ομάδα της Parkside έκρινε για το συγκεκριμένο μηχάνημα ότι ο διακόπτης δεν πρέπει να κουμπώνει και να λειτουργεί συνέχεια το μηχάνημα.
Αυτά που σας λέω είναι τσεκαρισμένα από ιδία χρήση των συγκεκριμένων εργαλείων.

Την βάση του τροχού την έχω....την αγόρασα μαζί με τον τροχό...Όταν ο τροχός τοποθετηθεί σωστά και γερά στην βάση η λαβή του χρησιμεύει για ανεβοκατέβασμα της βάσης γιατί έχει πιο άμεση αίσθηση της κίνησης απο την μικρή λαβή της βάσης.
Ο τροχός είναι σχετικά μακρύς και αυτό διευκολύνει την χρήση του ιδίου ως λαβή. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται καμία επέμβαση στον διακόπτη του τροχού γιατί πολύ σωστά τον έχουν κατασκευάσει έτσι..ούτως ώστε σε μια στραβή να αφήσεις την λαβή και να σταματήσει ο τροχός ...ούτε να ψάχνεις για πολύμπριζα ούτε για διακόπτες ασφαλείας στον πάγκο.
Σε κάθε περίπτωση το ένα χέρι θα χρησιμοποιηθεί για να κατέβει η βάση και να κόψεις. Πολύ σωστά λοιπόν η σοβαρότατη σχεδιαστική ομάδα της Parkside έκρινε για το συγκεκριμένο μηχάνημα ότι ο διακόπτης δεν πρέπει να κουμπώνει και να λειτουργεί συνέχεια το μηχάνημα.

Φιλε μου σε ευχαριστω, εγω τον τροχο τον παλιο τον εχω σε συνεχη λειτουργια με την βαση, και η μικρη λαβη της βασης με εχει βολεψει στο κοψιμα πλακιδιων. Συμφωνω οτι κοβοντας σιδερα, χρησιμοποιεις την λαβη του τροχου, και σαν μοχλικο (τροπος του λεγειν!) για να κινήσεις τον τροχο πανω κατω.
Νομιζω οτι καλυψαμε τον Αχιλλεα, και καθε ενδιαφερόμενο για τροχο σε ολα αυτα.

Να θυμισω οτι η παρκσαιντ λεει για τον τροχο

ε) Απαγορεύεται η χρήση πριονολάμας
με αλυσίδα ή οδοντωτής πριονολάμας.
Τέτοιου είδους εργαλεία χρήσης προκαλούν
συχνά ανάκρουση ή απώλεια ελέγχου του
ηλεκτρικού εργαλείου

και

Επιλογή αριθμού στροφών:
Υλικό Εφαρμογή Εργαλείο Ρυθμιστικός
τροχός
Πλαστικό,
λάκα
Γυάλισμα Δερμάτινο
εξάρτημα
1
Λεπτή
λείανση
Τσόχινος
τροχός
1
Μέταλλο Λεπτή
λείανση
Στιλβωτικός
τροχός
1
Αφαίρεση
χρώματος
Φύλλο
λείανσης
2–3
Ξύλο
μέταλλο
Βούρτσισμα,
αφαίρεση
σκουριάς
Βούρτσα
καθαρισμού,
φύλλο
λείανσης
3
Μέταλλο,
ξύλο
Λείανση Δίσκος
λείανσης
4–6
Μέταλλο Τρόχισμα Δίσκος
τροχίσματος
6
Πέτρα Διαχωρισμός Δίσκος
διαχωρισμού
και οδηγητικοί
ολισθητήρες
6
Q Αντικατάσταση
εργαλείων λείανσης

Last edited:

Ενδιαφέρουσα εκδοχή θα σημειωθεί

Δεκτή η εξήγηση σου,αλλά θά μπορούσες χτές στό υπόλοιπο τής ημέρας η και όλη μέρα σήμερα νά μού έστελνες ένα pm η να μού γράψεις ένα sms,άν δέν μπορούσες νά μιλήσεις στό τηλέφωνο,άν δέν γινόταν τό παραπάνω σχόλιο δέν θά μού έδινες κάν τήν παραπάνω εξήγηση ποτέ.
Τέλος καί συγγνώμη γιά τό off-topic

Θα ερθω αύριο να παραλάβω το ξύλο από το χώρο σου και θα στο φτιάξω μέσα στη μέρα και θα στο φέρω. Εννοείται χωρίς χρέωση. Έχω κι εγώ ενα σωρο βλακείες στο κεφάλι μου.

Θα ερθω αύριο να παραλάβω το ξύλο από το χώρο σου και θα στο φτιάξω μέσα στη μέρα και θα στο φέρω. Εννοείται χωρίς χρέωση. Έχω κι εγώ ενα σωρο βλακείες στο κεφάλι μου.

Παρακαλεσα να μην συνεχιστει το θεμα Αθανασιε!!

Last edited by a moderator: