Metallikas
AVClub Enthusiast
- 14 July 2015
- 952
ΕΓΩ μπορώ να πάω την Πέμπτη να πάρω και για όποιον δεν μπορει
Όχι ακόμα. Δεματικο και άμα κόψω το καλώδιο και ΒΑΛΩ δ ιακοπτακι?
Θανάση την σκούπα αυτή την έχει φίλος μου αλλά δυστυχώς δεν αξίζει.
Μπουκώνει πολύ εύκολα αν την χρησιμοποιείς σαν σκούπα εργαλείων και θέλει πολύ συχνά καθάρισμα που είναι σπαστικό.
Αυτά μου έχει μεταφέρει.
Γνώμη μου να περιμένεις την μεγαλύτερη του Lidl.
..... Λ.Χ. για εμενα, ειχα δοκιμασει το μεγαλυτερο μοντελο, και ειπα οτι για ξυλεια κλπ και τετοια εργασια ΔΕΝ... Τωρα για σπιτι οκ. Απλα εαν δεν σκοπευεις να μαζεψεις υγρα, πεταμενα λεφτα....
Δοκίμασε της 3Μοι πιο καλοί δίσκοι κοπής μετάλλου ποιούς προτείνεις για μια τέτοια δουλειά
ΕΓΩ μπορώ να πάω την Πέμπτη να πάρω και για όποιον δεν μπορει
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μια απορία ΕΧΩ. Ο τροχός Αφού δεν έχει συνεχή λειτουργια. Πως χρησιμοποιείται με τη βάση? :-*
Το τελευταίο δραπανοκατσαβιδο μπαταριάς της περασμένης εβδομάδας ήταν 16V ή 18V? Το έχει δει κανείς σε κάποιο κατάστημα να υπάρχει ακόμη ?
Το τελευταίο δραπανοκατσαβιδο μπαταριάς της περασμένης εβδομάδας ήταν 16V ή 18V? Το έχει δει κανείς σε κάποιο κατάστημα να υπάρχει ακόμη ?
Έμπλεξα με την δουλειά. Άνοιξαν μια πόρτα σε ένα σπίτι κι έπρεπε να πάω να την φτιάξω γιατί είχαν το σπίτι ανοιχτό. Ούτε κινητά πήρα ούτε τπτ. Και με τον Κυριάκο είχα ραντεβού το Σάββατο και πήγα μια ώρα μετα
Και επίσης σου είπα ότι δεν ήθελα χρηματα απλα
Και τελος το μαγαζί είναι του πατέρα μου και άμα τον έχει πιάσει η γκρίνια του δεν είναι να έρχεται κανείς. Θεωρώ άδικο το παραπάνω post σου
Την βάση του τροχού την έχω....την αγόρασα μαζί με τον τροχό...Όταν ο τροχός τοποθετηθεί σωστά και γερά στην βάση η λαβή του χρησιμεύει για ανεβοκατέβασμα της βάσης γιατί έχει πιο άμεση αίσθηση της κίνησης απο την μικρή λαβή της βάσης.
Ο τροχός είναι σχετικά μακρύς και αυτό διευκολύνει την χρήση του ιδίου ως λαβή. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται καμία επέμβαση στον διακόπτη του τροχού γιατί πολύ σωστά τον έχουν κατασκευάσει έτσι..ούτως ώστε σε μια στραβή να αφήσεις την λαβή και να σταματήσει ο τροχός ...ούτε να ψάχνεις για πολύμπριζα ούτε για διακόπτες ασφαλείας στον πάγκο.
Σε κάθε περίπτωση το ένα χέρι θα χρησιμοποιηθεί για να κατέβει η βάση και να κόψεις. Πολύ σωστά λοιπόν η σοβαρότατη σχεδιαστική ομάδα της Parkside έκρινε για το συγκεκριμένο μηχάνημα ότι ο διακόπτης δεν πρέπει να κουμπώνει και να λειτουργεί συνέχεια το μηχάνημα.
Αυτά που σας λέω είναι τσεκαρισμένα από ιδία χρήση των συγκεκριμένων εργαλείων.
Την βάση του τροχού την έχω....την αγόρασα μαζί με τον τροχό...Όταν ο τροχός τοποθετηθεί σωστά και γερά στην βάση η λαβή του χρησιμεύει για ανεβοκατέβασμα της βάσης γιατί έχει πιο άμεση αίσθηση της κίνησης απο την μικρή λαβή της βάσης.
Ο τροχός είναι σχετικά μακρύς και αυτό διευκολύνει την χρήση του ιδίου ως λαβή. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται καμία επέμβαση στον διακόπτη του τροχού γιατί πολύ σωστά τον έχουν κατασκευάσει έτσι..ούτως ώστε σε μια στραβή να αφήσεις την λαβή και να σταματήσει ο τροχός ...ούτε να ψάχνεις για πολύμπριζα ούτε για διακόπτες ασφαλείας στον πάγκο.
Σε κάθε περίπτωση το ένα χέρι θα χρησιμοποιηθεί για να κατέβει η βάση και να κόψεις. Πολύ σωστά λοιπόν η σοβαρότατη σχεδιαστική ομάδα της Parkside έκρινε για το συγκεκριμένο μηχάνημα ότι ο διακόπτης δεν πρέπει να κουμπώνει και να λειτουργεί συνέχεια το μηχάνημα.
Αυτά που σας λέω είναι τσεκαρισμένα από ιδία χρήση των συγκεκριμένων εργαλείων.
Δεκτή η εξήγηση σου,αλλά θά μπορούσες χτές στό υπόλοιπο τής ημέρας η και όλη μέρα σήμερα νά μού έστελνες ένα pm η να μού γράψεις ένα sms,άν δέν μπορούσες νά μιλήσεις στό τηλέφωνο,άν δέν γινόταν τό παραπάνω σχόλιο δέν θά μού έδινες κάν τήν παραπάνω εξήγηση ποτέ.
Τέλος καί συγγνώμη γιά τό off-topic
Θα ερθω αύριο να παραλάβω το ξύλο από το χώρο σου και θα στο φτιάξω μέσα στη μέρα και θα στο φέρω. Εννοείται χωρίς χρέωση. Έχω κι εγώ ενα σωρο βλακείες στο κεφάλι μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.