Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δειτε την Tσάντα ψαρέματος
29,99 *
Κάθε συσκ.

Τσάντα εξαρτημάτων ψαρέματος, που απωθεί το νερό, ιδανική για το ψάρεμα
Με λαβή μεταφοράς και ενισχυμένο, αποσπώμενο λουρί ώμου
Συμπεριλαμβάνονται 8 κουτιά για αξεσουάρ ψαρέματος

103509_01_f.jpg

Οι 8 θηκες μπορει να εξυπηρετησουν μιικροεξαρτηματα, ηλεκτρονικα κλπ οι θηκες, και η τσαντα να καλυψει για ηλεκτρικα - ελαφρια εργαλεια. Ποσο ειχε τις θηκες μεμονωμένα ; 5 ευρω;
Δειτε το.

Φίλε για την πιό πάνω τσάντα λές είχε τις θήκες μεμονομένα με 5 ευρώ???? Εγώ σου λέω είναι πολύ καλή τιμή ακόμη και μόνο για την θήκη 6χ5 = 30 συρταράκια! Δηλαδή με 10 ευρώ = 64 συρταράκια????

Ενδιαφέρουσα εκδοχή θα σημειωθεί

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα ερθω αύριο να παραλάβω το ξύλο από το χώρο σου και θα στο φτιάξω μέσα στη μέρα και θα στο φέρω. Εννοείται χωρίς χρέωση. Έχω κι εγώ ενα σωρο βλακείες στο κεφάλι μου.

Μετα απο αυτο μου το μηνυμα αντι να δωθει τελος στην παρεξηγηση μου ηρθε ενα μηνυμα με συστασεις κι απο πανω. Ντροπη και αισχος. Δεν υα ξαναμπω ποτέ στο φορουμ σας. Συγγνωμη και για την καταχρηση του χωρου σας

Μετα απο αυτο μου το μηνυμα αντι να δωθει τελος στην παρεξηγηση μου ηρθε ενα μηνυμα με συστασεις κι απο πανω. Ντροπη και αισχος. Δεν υα ξαναμπω ποτέ στο φορουμ σας. Συγγνωμη και για την καταχρηση του χωρου σας

Συστασεις προς τα μελη οφειλουν να κανουν μονο οι διαχειριστες για να διασφαλισουν την ηρεμια και συνεκτικοτητα.

Εαν οποιοςδηποτε αλλος σου εκανε συσταση, πρωτον δεν ειναι πρεπον και δευτερον απο που αντλει το δικαιωμα να σε κρινει και μαλιστα με πμ και ιδιως μετα την εξηγηση που εδωσες???

Θα ελεγα να μην το παρεις τοσο προσωπικα, ιδιαιτερα μετα την ευγενικη σου προθυμια να εξυπηρετησεις το μελος.

Αχιλλεα δωσε τοπο στην οργη.

Δεν εισαι τετοιος ανθρωπος.

Επισης ολοι εμεις εδω μαθαινουμε απο την δουλεια σου και τις γνωσεις σου.

Ειδικα σε εμενα εχεις φερθει αψογα και με εχεις αξυπηρετησει κιολας.

Κριμα ειναι.

Το έχω πει πολλές φορές αλλά ας το ξαναπω. Τα φόρα είναι για να μπαίνουμε να χαλαρώνουμε, να λύνουμε προβλήματα δικά μας ή άλλων, να μαθαίνουμε και να κάνουμε το χαβαλέ μας.
Ο εκνευρισμός και η τσατίλα δεν ειναι για τα φόρα. Δεν μπαίνουμε γι αυτό το λόγο.

Οπότε Αχιλλέα αν κάποιος σε στεναχώρησε απλά βάλε τον σε ignore list :) Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα και συνέχισε να κάνεις το χαβαλέ σου. Απλά τα πράγματα :)

Πάλι παρεξήγηση ρε παίδες ....καταντάει αηδία το θέμα .... πολύ ευέξαπτοι είστε .... βρίστε εμένα που αντέχω.
Αχιλλέα όταν λες δεν ξαναμπαίνεις στο φόρουμ ...μας βάζεις όλους στο ίδιο καλάθι ειδικά όταν γράφεις ντροπή και αίσχος φτύνεις παντού και δεν είναι σωστό.
Εμείς σ'αγαπάμε ρε ...άκουσες και μια μπηχτή ...δεν χάθηκε ο κόσμος... ξέχασε το "Γύρνα πάλι κοντά μας" που λέει και ο λαϊκός βάρδος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αγάπη αχ εσείς οι νεότεροι με τα " ignore list " :flipout::flipout:
Εμείς χρησιμοποιούσαμε την φράση που περιλαμβάνει σεξ & ταξίδι ....και τελειώναμε :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νεο προιον βλεπω αυτη την εβδομαδα στο Ιταλικο Λιντλ.
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=28674
Μαζι με τεσσερα καρυδακια κρουσης 17-19-21-22 mm
271284_02_f.jpg
Θα γεμισουν τα συνεργεια και βενζιναδικα parkside :flipout:

Ναι γιατί τώρα άδεια είναι. Σήμερα έβλεπα κάτι επαγγελματίες ηλεκτρολόγους με σκαπτικά και δραπανοκατσάβιδα Parkside...

Ναι γιατί τώρα άδεια είναι. Σήμερα έβλεπα κάτι επαγγελματίες ηλεκτρολόγους με σκαπτικά και δραπανοκατσάβιδα Parkside...
χτες ειχαμε μια συναυλια και καθως περιμεναμε στα παρασκηνια ειδα οτι εκαναν εργασιες επιδιόρθωσης. Τα μαστορια ειχαν αφησει δυο δραπανα μπαταριας και ενα κρουστικο parkside και ενα φαλτσοπριο ingco... Και μιλαμε για επαγγελματιες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νεο προιον βλεπω αυτη την εβδομαδα στο Ιταλικο Λιντλ.
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=28674
Μαζι με τεσσερα καρυδακια κρουσης 17-19-21-22 mm
271284_02_f.jpg

Ωχχχχχχχ!!!! Αν το φέρει τελικώς, πάλι σε έξοδα μας βλέπω.......

Μετά τις αναφορές σας στον ταινιολειαντήρα για το πρόβλημα που παρουσιάζει με βάλατε σε σκέψεις.Τον έχω παρει κι εγώ αλλά δεν τον είχα χρησιμοποιήσει ακόμα.Προορίζεται για μελλοντικό έπιπλο τηλεόρασεις από παλέτες που θα κάνω καποια στιγμή.Χθες λοιπόν τον έβγαλα από το κουτί,βάζω πρίζα,πατάω σκανδάλη ........και έξω η ταινία.Αμάν λέω,τον ήπιαμε κι εμείς.Ξαναβάζω ταινία,σφίγγω την κόκκινη λαβή,πατάω σκανδάλη και ευτυχώς το θέμα λύθηκε.Άρα είμαι κι εγώ από τους τυχερούς.Πέσαμε σε καλό κομάτι από οτι φαίνεται.Πάντως είναι όντως τανκ ο άτιμος.