Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν μπορεσα να το δουλεψω.
Reset δεν εχει,ειναι το τελευταιο μοντελο με τα μεγαλα κουμπια.
Επικοινωνησα με τη nasa, θα στειλω αποδειξη και τα γνωστα.. Απλα δεν εχουν αποθεμα,μιας και μου ανεφερε η υπαλληλος οτι εχουν βγαλει πολλα προβλημα και ειναι αγνωστο ποτε θα μου στειλουν νεο. Η εγγυηση ισχυει απο την ημερομηνια αγορας και για τρια χρονια, απο οτι καταλαβα, οποτε δεν ανανεωνεται με την αντικατασταση του προιοντος.

Αυτό είναι λάθος. Σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 5 του ν. 2251/1994 (νόμος για την προστασία του καταναλωτή, google is your friend):

Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.

Άλλο θέμα βέβαια ποιος έμπορος/αντιπρόσωπος το εφαρμόζει...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτό είναι λάθος. Σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 5 του ν. 2251/1994 (νόμος για την προστασία του καταναλωτή, google is your friend):

Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.

Άλλο θέμα βέβαια ποιος έμπορος/αντιπρόσωπος το εφαρμόζει...

Δεν με χαλαει, πολυ, αυτο. Αν για τρια χρονια εχω πραγματικη εγγυηση για ενα προιον που πηρα φθηνοτερα απο καποιο αλλο που ισως να ειχα προβλημα με αυτη.
Αυρο που με χαλαει, ειναι που χαλανε ρε σεις. Μια το σκουπακι που ηταν δυναμη και μου στειλανε ενα nimh ποιο αδυναμο και μια τωρα με τον αυτοματο ποτιστη. Τωρα εχω μεινει ξεκρεμαστος αν και τον εκανα δουλεψε πριν, αλλλα δεν ξερω αν θα ξαναδουλεψει οταν χρειαστει και για ποσο. Αυτα μεχρι να ερθει ο νεος.
Θελω να παρω ενα καινουργιο επωνυμο, αλλα οταν ερθει ο florabest, τι να τους κανω δυο?

Για το σκουπάκι έχω πάρει και εγώ 2 και είναι πολύ καλά.
Τα φορτίζω και μετά τα αφήνω να τελειώσει η μπαταρία και μετά τα ξαναφορτίζω όχι όπως παλιά τα B&D που ήταν συνέχεια στο ρεύμα γιατί τα αποθήκευες στην βάση που ήταν συνέχεια στην πρίζα.
Υγρά .... ??? γιατί να ρουφήξεις υγρά με ένα σκουπάκι ???? Τα μαζεύεις με ένα βετεξ και μετά σκουπίζεις .

Νεκταριε τωρα ημουν στην αποθηκη και κοιταζα τον δικο μου ειναι το παλιο μοντελε δεν εχει ρεσετ που ειπα δες λιγο το λαμακι που εχει πισω για τον αισθητηρα βροχης .εμενα ειχε σκουρια.

Νεκταριε τωρα ημουν στην αποθηκη και κοιταζα τον δικο μου ειναι το παλιο μοντελε δεν εχει ρεσετ που ειπα δες λιγο το λαμακι που εχει πισω για τον αισθητηρα βροχης .εμενα ειχε σκουρια.

Ρε συ,
Ποιον αισθητηρα? μηπως κοιτας κανα gardena? :flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

46be5add50d56ad322950585142e8e2b95d883bb.jpg

Αυτο εχω.

Οχι και γω φλοραμπεστ εχω το πιο παλιο μοντελο δες απο πισω εχει κατι σαν συνθετηρα ειναι υποδοχη για αισθητηρα βροχης.αν δεν το βρεις θα ανεβασω φωτο σε λιγο.

Δεν εχει τιποτα αυτος! Εσει εχεις τομπαλιοτερο με τα μικρα κουμπακια. Εκεινος οπως λες μαλλον εχει, και κακος που δεν πηρα εκεινο, γιατι οταν πηρα αυτον τους ειχε και τους δυο στο καλαθι. Διαλεξα το ποιο νεο μοντελο...

Αν δεν δουλεψει αποψε, αυριο παραγγελνω καινουργιο. Με ενα 50 ρικο ποσσα κιλλα ζαρζαβατικα αγοραζα... Αλλα ας ειναι, σαν τα σπιτικα και παντα online, δεν εχει.

https://db.tt/GwybhZQm
αυτο λεω νεκταριε εκει βαζεις αισθητηρα βροχης ωστε αν βρεξει να μην κανει ποτισμα.αν δεν πατανε καλα τα σιδερακια βγαζει error.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν εχει τιποτα αυτος! Εσει εχεις τομπαλιοτερο με τα μικρα κουμπακια. Εκεινος οπως λες μαλλον εχει, και κακος που δεν πηρα εκεινο, γιατι οταν πηρα αυτον τους ειχε και τους δυο στο καλαθι. Διαλεξα το ποιο νεο μοντελο...

Αν δεν δουλεψει αποψε, αυριο παραγγελνω καινουργιο. Με ενα 50 ρικο ποσσα κιλλα ζαρζαβατικα αγοραζα... Αλλα ας ειναι, σαν τα σπιτικα και παντα online, δεν εχει.

Δες σε Gardena και λογικά θα σου τον φέρω με πιο χαμηλή τιμή!

https://db.tt/hqTAAQ9Y
Και επ ευκαιριας διαπιστωσα οτι ο μαστος που βιδωνει στην βρυση εσπασε .πιστευω να βρω κατι αντιστοιχο σε μαγαζι με υδραυλικα.

Και επ ευκαιριας διαπιστωσα οτι ο μαστος που βιδωνει στην βρυση εσπασε .πιστευω να βρω κατι αντιστοιχο σε μαγαζι με υδραυλικα.

Συστολή είναι αυτή Βασίλη
Σέ μαγαζί μέ τά κλασσικά υδραυλικά δέν νομίζω νά βρείς,σέ μαγαζί πού έχει υδραυλικά αλλά καί είδη αυτόματου ποτίσματος θά βρείς σίγουρα.
Αν δέν βρείς θύμησε μου νά σού δώσω τό Σάββατο στήν Μαρμίτα,καί νά έχεις καί τό original μαζί γιατί από τήν φωτό δέν μπορώ νά δω καλά τήν διάσταση,έχω διάφορες βέβαια,αλλά γιά νά σού δώσω τήν σωστή.

Άνετα Βασίλη.

Δημητρη ναι συστολη απο 3/4 σε 1/2 πρεπει να ειναι .αυριο θα δω και θα σου πω .πιστευω να βρω .ευχαριστω και μονο για την κινηση να εξυπηρετησεις .

Συστολη Αμερικής 3/4 σε 1/2 θα βρεις ακόμα και σε χρωματοπωλειο απλά το πιο πιθανό είναι να βρεις ορειχαλκινη και όχι πλαστική (απλά είναι πιο ακριβή)

Συστολη Αμερικής 3/4 σε 1/2 θα βρεις ακόμα και σε χρωματοπωλειο απλά το πιο πιθανό είναι να βρεις ορειχαλκινη και όχι πλαστική (απλά είναι πιο ακριβή)

Ετσι ακριβώς ορειχάλκινη θά βρεί παντού,αλλά τό θέμα είναι ότι δέν κάνει η ορειχάλκινη συστολή γιά τόν λόγο ότι τό μέταλο ''τρώει'' τίς πλαστικές βόλτες καί άν χαλάσουν οι βόλτες τής πλαστικής συστολής μέ τήν βρύση αλλάζει συστολή απλά,άν χαλάσουν όμως μέ τήν ορειχάλκινη συστολή οι βόλτες τού εσωτερικού κορμού τής ηλεκτροβάνας ,πάει γιά αλλαγή ηλεκτροβάνας πράγμα ασύμφορο,καί δέν ξέρω τό κατά πόσο υπάρχει ανταλακτική ηλεκτροβάνα σέ florabest.Γιά αυτόν τόν λόγο οι κατασκευαστές στούς προγραμματιστές αυτόματου ποτίσματος βάζουν πλαστική συστολή γιά τήν σύνδεση βρύσης μέ προγραμματιστή.

Για όσους πιθανόν ενδιαφέρει το επόμενο Σάββατο θα φέρει το πλυστικο των 99 ευρώ σαν προσφορά με 89 ευρω.

Καμιά γνώμη παδιά,τα αξίζει τα λεφτά του?

Τα χαρακτηριστικά του δέιχνουν ότι είναι καλό vfm....

Για μένα δεν αξίζει γιατί αν κάνεις το λάθος και αφήσεις έστω και λίγο νερό χαλάει άμεσα.
Του ξαδέρφου μου που είναι lavor, (η εταιρεία που βγάζει του lidl) του έσπασε το πιστόλι 2 φορές με χρήση 2-3 ωρών συνολικά.
Καλύτερα με ένα 50άρικο πανω ένα Karcher ή ένα Nilfisk.