Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι αν σου σπάσει λόγω νερού.
Αν και πρακτικά σου το αλλάζουν. Είναι σπαστικό βέβαια εκεί που πλένεις να μείνεις με το π***λι στο χέρι...

Nilfisk στο 100αρικο βρισκεις ποιο καλο και αξιοπιστο μηχανημα. Εγγυηση εχουν απλα ισως δεν ειναι τοσο αμεση οπως του lidl. Αλλα εφοσον το feedback ειναι χαμηλο, γιατι να μπλεξεις?

Δεν εχω παρει ακομα τηλ λογο κατι εκτακτο που μου συνεβει και δεν ασχοληθηκα με αυτο το θεμα. Σημερα καθως χαζευα σε ενα blog βρηκα αυτη την λυση που μαλλον αυτο θα κανω.

Επιδιορθώστε τα πέλματα από τα τριβεία με λίγο βέλκρο
Μια ενημερωση για την λυση που εκανα, λοιπον ναι μεν βγαινει οικονομικο αλλα ειχα καποιους περιορισμους μετα απο 120 τριψεις το βελκρο αρχισε να δειχνει σημαδια στης γωνιες οτι δεν κολλαει και αναγκαστηκα να το βγαλω και να κολλησω αλλο, βεβαια μου πηρε ενα 48 ωρο να περιμενω αλλα δεν φταιει το βελκρο που πηρα γιατι δεν ηξερα και δεν ρωτησα οτι δεν ειναι για βαριες δουλειες. Θα ψαξω να βρω αλλο οταν τελειωσουν τα μετρα που πηρα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μια ενημερωση για την λυση που εκανα, λοιπον ναι μεν βγαινει οικονομικο αλλα ειχα καποιους περιορισμους μετα απο 120 τριψεις το βελκρο αρχισε να δειχνει σημαδια στης γωνιες οτι δεν κολλαει και αναγκαστηκα να το βγαλω και να κολλησω αλλο, βεβαια μου πηρε ενα 48 ωρο να περιμενω αλλα δεν φταιει το βελκρο που πηρα γιατι δεν ηξερα και δεν ρωτησα οτι δεν ειναι για βαριες δουλειες. Θα ψαξω να βρω αλλο οταν τελειωσουν τα μετρα που πηρα.
σε περιστροφικο εκκεντρο πήγα σε μια μαντρα με σιδηρικα, πήρα ένα κομμάτι Velcro στρογγυλό χωρίς τρύπες αυτοκόλλητο
έφαγα το παλιό να γίνει ισιο χωρίς τα αυτακια
και το κόλλησα από πάνω
τέλος με φαλτσετα έκανα νέες τρύπες

σε 10 λεπτα είχα τελειώσει με μηδέν κόστος αφού δε μου το χρεωσαν καν

Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk

Σήμερα κατόπιν...... εκτέλεσης παραγγελιών, :flipout: ψώνισα για όλη την οικογένεια... :firstprize: και όχι μόνο..... :a0210: Για τις ψιλοδουλειές που (...το θέλουν οι "παραγγέλοντες" και) το θέλω και εγώ άλλωστε ελπίζω να αποδειχθεί καλό. Τουλάχιστον το κάτι παραπάνω σε σχέση με το απλό σαπούνι ή κρεμοσάπουνο πιστεύω θα το κάνει, αν και ποιοτικά από την πρώτη ματιά δεν μου κάνει και τίποτα το ιδιαίτερο.... (έχει άραγε κανένας άποψη επί της συγκεκριμένης πάστας την έχει χρησιμοποιήσει;)

Υ.Γ. - tip: Από τα κορυφαία που έχω δοκιμάσει μακράν είναι αυτό της Wurth, με τιμή όμως στον θεό.....

Είναι σπαστικό βέβαια εκεί που πλένεις να μείνεις με το π***λι στο χέρι...

Πές το καθαρά ρε πατριώτη..."Είναι σπαστικό βέβαια εκεί που πλένεις να μείνεις με το ΠΟΥΛΙ στο χέρι..."...

Δέν είμαστε μωρά.

Την εχω χρησιμοποιησει και κανει δουλιτσα.
Την δουλευει και φιλος μηχανικος που εχει πολυυυυ μαυριλα και ειναι ικανοποιημενος.

Για εμενα κορυφαια ειναι η FAST ORANGE PERMATEX

limpiador-de-manos-fast-orange-permatex-x-18-lts-soultec-13632-MLA2747848952_052012-O.jpg

Μια χαρά εοναι η πριονιδοπαστα. Ειδικά άμα τη πετύχεις σε προσφορά πάρε. 3-4 να έχεις τα επόμενα 1-2 χρόνια.

πηρα και εγω 2 κρεμες.Για 2 ευρο ειναι μια χαρα.Ενα κουτακι με βγαζει κανα τριμηνο,απλα θελει να τη κλεινεις με το καπακι διαφορετικα ξεραινεται.

Και εγώ είμαι ευχαριστημένος από την πάστα.Κάνει δουλειά ακόμα και στα χοντρά και χώρια αυτού είναι και οικολογική και μυρίζει πορτοκαλάκι!

Ρε παιδιά το παγκοπρίονο περιμένω πως και πως μήπως και το έφερνε, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα δεν νομίζω να το φέρουν. Αυτοί θα λένε ότι δεν έχουν να φάνε παγκοπρίονο θα πάρουν.

Όσο για τους Κύπριους αδελφούς από εργαλία δεν έχει και πολλά πράγματα http://www.lidl.com.cy/en/offers.htm?id=1233

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σήμερα κατόπιν...... εκτέλεσης παραγγελιών, :flipout: ψώνισα για όλη την οικογένεια... :firstprize: και όχι μόνο..... :a0210: Για τις ψιλοδουλειές που (...το θέλουν οι "παραγγέλοντες" και) το θέλω και εγώ άλλωστε ελπίζω να αποδειχθεί καλό. Τουλάχιστον το κάτι παραπάνω σε σχέση με το απλό σαπούνι ή κρεμοσάπουνο πιστεύω θα το κάνει, αν και ποιοτικά από την πρώτη ματιά δεν μου κάνει και τίποτα το ιδιαίτερο.... (έχει άραγε κανένας άποψη επί της συγκεκριμένης πάστας την έχει χρησιμοποιήσει;)

Υ.Γ. - tip: Από τα κορυφαία που έχω δοκιμάσει μακράν είναι αυτό της Wurth, με τιμή όμως στον θεό.....

Καλό ειναι. Κανει δουλειά.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω βίδες ίδιες με αυτές που έχει το ρουτερ από κάτω για να κρατάει το μαύρο πλαστικό ; και πιο μακριές ακόμη καλύτερα. Έφαγα το κεφάλι από τη μια και δεν μπορώ να το βάλω κατω απο τον πάγκο πάλι.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω βίδες ίδιες με αυτές που έχει το ρουτερ από κάτω για να κρατάει το μαύρο πλαστικό ; και πιο μακριές ακόμη καλύτερα. Έφαγα το κεφάλι από τη μια και δεν μπορώ να το βάλω κατω απο τον πάγκο πάλι.
Τι βίδα είναι?