janpap08
AVClub Addicted Member
Ναι αλλά αυτά καλύπτονται από την εγγύηση, έτσι δεν είναι?
Άλλωστε το 50ρικο είναι πάνω από το 1/3 της τιμής.
Άλλωστε το 50ρικο είναι πάνω από το 1/3 της τιμής.
Μια ενημερωση για την λυση που εκανα, λοιπον ναι μεν βγαινει οικονομικο αλλα ειχα καποιους περιορισμους μετα απο 120 τριψεις το βελκρο αρχισε να δειχνει σημαδια στης γωνιες οτι δεν κολλαει και αναγκαστηκα να το βγαλω και να κολλησω αλλο, βεβαια μου πηρε ενα 48 ωρο να περιμενω αλλα δεν φταιει το βελκρο που πηρα γιατι δεν ηξερα και δεν ρωτησα οτι δεν ειναι για βαριες δουλειες. Θα ψαξω να βρω αλλο οταν τελειωσουν τα μετρα που πηρα.Δεν εχω παρει ακομα τηλ λογο κατι εκτακτο που μου συνεβει και δεν ασχοληθηκα με αυτο το θεμα. Σημερα καθως χαζευα σε ενα blog βρηκα αυτη την λυση που μαλλον αυτο θα κανω.
Επιδιορθώστε τα πέλματα από τα τριβεία με λίγο βέλκρο
σε περιστροφικο εκκεντρο πήγα σε μια μαντρα με σιδηρικα, πήρα ένα κομμάτι Velcro στρογγυλό χωρίς τρύπες αυτοκόλλητοΜια ενημερωση για την λυση που εκανα, λοιπον ναι μεν βγαινει οικονομικο αλλα ειχα καποιους περιορισμους μετα απο 120 τριψεις το βελκρο αρχισε να δειχνει σημαδια στης γωνιες οτι δεν κολλαει και αναγκαστηκα να το βγαλω και να κολλησω αλλο, βεβαια μου πηρε ενα 48 ωρο να περιμενω αλλα δεν φταιει το βελκρο που πηρα γιατι δεν ηξερα και δεν ρωτησα οτι δεν ειναι για βαριες δουλειες. Θα ψαξω να βρω αλλο οταν τελειωσουν τα μετρα που πηρα.
Είναι σπαστικό βέβαια εκεί που πλένεις να μείνεις με το π***λι στο χέρι...
Πές το καθαρά ρε πατριώτη..."Είναι σπαστικό βέβαια εκεί που πλένεις να μείνεις με το ΠΟΥΛΙ στο χέρι..."...
Δέν είμαστε μωρά.
Σήμερα κατόπιν...... εκτέλεσης παραγγελιών,ψώνισα για όλη την οικογένεια... :firstprize: και όχι μόνο..... :a0210: Για τις ψιλοδουλειές που (...το θέλουν οι "παραγγέλοντες" και) το θέλω και εγώ άλλωστε ελπίζω να αποδειχθεί καλό. Τουλάχιστον το κάτι παραπάνω σε σχέση με το απλό σαπούνι ή κρεμοσάπουνο πιστεύω θα το κάνει, αν και ποιοτικά από την πρώτη ματιά δεν μου κάνει και τίποτα το ιδιαίτερο.... (έχει άραγε κανένας άποψη επί της συγκεκριμένης πάστας την έχει χρησιμοποιήσει
Υ.Γ. - tip: Από τα κορυφαία που έχω δοκιμάσει μακράν είναι αυτό της Wurth, με τιμή όμως στον θεό.....
Τι βίδα είναι?Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω βίδες ίδιες με αυτές που έχει το ρουτερ από κάτω για να κρατάει το μαύρο πλαστικό ; και πιο μακριές ακόμη καλύτερα. Έφαγα το κεφάλι από τη μια και δεν μπορώ να το βάλω κατω απο τον πάγκο πάλι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.