n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Το συζητήσαμε για το σκουπάκι πριν λίγες μέρες, πήρα κι εγώ ένα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Αθανάση δεν είναι αυτό της φωτό όμως, είναι άλλο (νέο μάλλον) μοντέλο.
....Αθανάση δεν είναι αυτό της φωτό όμως, είναι άλλο (νέο μάλλον) μοντέλο.
Να περιμένεις να φέρει το άλλο με τις μπαταρίες ηλιθίου !!!Παπαριές τα lidl της Κύπρου αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Το μόνο που έπιασε το μάτι μου είναι αυτό που θα είναι διαθέσιμο μόνο το μεθεπόμενο σάββατο.... Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι λέει Silvercrest (Built-in powerful nickel metal hydride battery pack (7.2V; 1300mAh) στα 22 ευρά. Είναι και αυτό παπαριά? Τί λέτε?
![]()
Εδώ είναι (ημερομηνίες Κύπρου διαφέρουν):
![]()
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=756
Λέτε μετά το Πάσχα κι απο τα μέρη μας ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δυστυχώς ο ταινιολειαντηρας μας τελείωσε, ψόφησε και μάλιστα στη δεύτερη φορά που τον χρησιμοποίησα. Ετριβα μερικά ξύλα χθες και ξαφνικά σταμάτησε και τελος. Και το παράξενο είναι ότι δεν μύρισε για να πω ότι κάηκε. Κρίμα γιατί δεν είχε τα θέματα με την ταινία που διάβαζα ότι είχαν άλλοι, δούλευε άψογα. Τωρα θα πάρω τηλέφωνο απο δεύτερα στο λιντλ και να δω τι πατατα θα μου στείλουν.
Παιζει να εκαψε καμια ασφαλεια;
Καρβουνακια ισως. Εκτος και αν στουπωσε απο σκονη και καηκε μοτερ...
Σκουπα το δουλευεις μαζι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.