Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το συζητήσαμε για το σκουπάκι πριν λίγες μέρες, πήρα κι εγώ ένα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Αθανάση δεν είναι αυτό της φωτό όμως, είναι άλλο (νέο μάλλον) μοντέλο.

....Αθανάση δεν είναι αυτό της φωτό όμως, είναι άλλο (νέο μάλλον) μοντέλο.

Εδώ είναι (ημερομηνίες Κύπρου διαφέρουν):
skoupaki_zpsvsd8auyq.jpg

Παπαριές τα lidl της Κύπρου αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Το μόνο που έπιασε το μάτι μου είναι αυτό που θα είναι διαθέσιμο μόνο το μεθεπόμενο σάββατο.... Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι λέει Silvercrest (Built-in powerful nickel metal hydride battery pack (7.2V; 1300mAh) στα 22 ευρά. Είναι και αυτό παπαριά? Τί λέτε?

main.jpeg
Να περιμένεις να φέρει το άλλο με τις μπαταρίες ηλιθίου !!!

Sent from my A500 using Tapatalk

Αυτο με τις nimh, δεν λεει. Το πηρα ως αντικατασταση του lion που χαλασε, και δεν τραβαει καλα. Ασε που λογω μπαταριας πρεπει να ασχολεισαι με το τροπο φορτισης.

Εδώ είναι (ημερομηνίες Κύπρου διαφέρουν):
skoupaki_zpsvsd8auyq.jpg

Καλημέρα Αθανάση. Αυτο της φωτο του διαφημιστικου ειναι αυτο που έχουμε πάρει διάφοροι συνάδελφοι εδώ μεσα και ειναι πολύ καλό. Αυτο ειναι με τις λιθίου και όχι με τις NiMh που ανέφερες.

Ναι αυτό είναι αγαπητέ. Με τις μπαταρίες λιθίου. Οι προηγούμενες φώτος που έβαλα ήταν λάθος.

Δυστυχώς ο ταινιολειαντηρας μας τελείωσε, ψόφησε και μάλιστα στη δεύτερη φορά που τον χρησιμοποίησα. Ετριβα μερικά ξύλα χθες και ξαφνικά σταμάτησε και τελος. Και το παράξενο είναι ότι δεν μύρισε για να πω ότι κάηκε. Κρίμα γιατί δεν είχε τα θέματα με την ταινία που διάβαζα ότι είχαν άλλοι, δούλευε άψογα. Τωρα θα πάρω τηλέφωνο απο δεύτερα στο λιντλ και να δω τι πατατα θα μου στείλουν.

Δυστυχώς ο ταινιολειαντηρας μας τελείωσε, ψόφησε και μάλιστα στη δεύτερη φορά που τον χρησιμοποίησα. Ετριβα μερικά ξύλα χθες και ξαφνικά σταμάτησε και τελος. Και το παράξενο είναι ότι δεν μύρισε για να πω ότι κάηκε. Κρίμα γιατί δεν είχε τα θέματα με την ταινία που διάβαζα ότι είχαν άλλοι, δούλευε άψογα. Τωρα θα πάρω τηλέφωνο απο δεύτερα στο λιντλ και να δω τι πατατα θα μου στείλουν.

Παιζει να εκαψε καμια ασφαλεια;

Καρβουνακια ισως. Εκτος και αν στουπωσε απο σκονη και καηκε μοτερ...
Σκουπα το δουλευεις μαζι?

Ναι τώρα που σκέφτομαι δεν θα συμμαζεύομαι αν αρχίσω να αγοράζω ότι ευκαιρία βρίσκω

--------------------------
I keep track of your replies with my android devices using the app "Tapatalk".

Παιζει να εκαψε καμια ασφαλεια;

Τι να σου πω δεν ξερω. Αν τον ανοιξω για να δω πάει η εγγύηση, οπότε καλύτερα να κάνω τη διαδικασία με την αλλαγή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καρβουνακια ισως. Εκτος και αν στουπωσε απο σκονη και καηκε μοτερ...
Σκουπα το δουλευεις μαζι?

Είχε αρκετή σκόνη επάνω γιατί τον είχα ανάποδα και περνουσα τα ξύλα από πάνω. Δεν έχω σκούπα αλλά φυσούσε τη σκόνη με πιστόλι αέρα. Τον δουλευα περίπου μία ώρα με συχνα μικρα διαλείμματα αλλά όταν τον ακουμπούσα στο πλάι έκαιγε. Δεν δικαιολογείται κατά τη γνώμη μου να κάηκε με μία ώρα δουλειά.

Ειχα θεμα και εγω με τον ταινιολειαντηρα. Τον δουλευα 3 μερες απο 10-15 λεπτα την καθε μερα. Κυριως αναποδα. Την τεταρτη μερα παταω το κουμπι αλλα...τζιφος! Την πεμπτη μερα ξαναπροσπαθω να δω τη συμβαινει και ως δια μαγειας δουλευε. Τον χρησιμοποιησα κανα 5λεπτο και δουλεψε κανονικα.
Δεν παιζει να εφταιγε η πριζα μιας και στην ιδια πριζα τον ειχα ολες τις μερες και δοκιμασα και αλλες συσκευες οι οποιες δουλευαν. Σκονη ειχε αρκετη αλλα οχι υπερβολικη. Παρατηρω οτι οταν τον δουλευεις αναποδα μαζευει την τριπλασια ποσοτητα σκονης (φυσιολογικο ειναι). Δεν τον δουλευω με σκουπα παρα μονο με τον συλλεκτη που ειχε η συσκευασια.
Απο τις 3 μερες που τον δουλεψα αρχικα, μονο την μια ανεβασε θερμοκρασια που πιεζα περισσοτερο τα ξυλα για να δωσω σχημα. Μιλαμε για μικρα κομματακια ξυλου για μια κλειδοθηκη που εφτιαξα. Οταν λεω ανεβασε, δεν εκαιγε κιολας!