Γιώργος Κυριακαράκος
Administration Team
- 17 June 2006
- 10,658
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μου πάρει το σετ με τα ποτηροτρύπανα, τους εξολκείς βιδών και τα τρυπάνια για μεντεσέδες την Πέμπτη επειδή θα λείπω εξωτερικό την επόμενη εβδομάδα;
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μου πάρει το σετ με τα ποτηροτρύπανα, τους εξολκείς βιδών και τα τρυπάνια για μεντεσέδες την Πέμπτη επειδή θα λείπω εξωτερικό την επόμενη εβδομάδα;
Ωραία παπούτσια εργασίας.
Χρήστο ο Γιώργος είναι Κρήτη.
Εγώ δυστυχώς αυτή την περίοδο έχω περιορισμένο χρόνο δυστυχώς για ταχυδρομείο γμτ αλλά αν δεν βρεις άκρη θα το φτιάξουμε.
Χρήστο ο Γιώργος είναι Κρήτη.
Anyway, εγω προσφέρομαι. Ας μας πει κι ο Γιώργος τη γνώμη του.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ρε σεις τον μπέρδεψα με τον Πετειναρακη γμτ.
Καλησπερα.μηπως κατα τύχη εχει πάρει το μάτι σας κανένα συρόμενο φαλτσοπριονο σε κάποιο κατάστημα?ευχαριστω.
Χρήστο αν πας και μπορείς πάρτα και τα δίνεις σ´ εμένα.
Ο Γιώργος ταξιδεύει συνεχώς και ίσως να μην δεί οτι έγκαιρα προσφέρθηκες να βοηθήσεις. Εγώ, κάποια στιγμή, θα τον δώ.
Καλησπερα.μηπως κατα τύχη εχει πάρει το μάτι σας κανένα συρόμενο φαλτσοπριονο σε κάποιο κατάστημα?ευχαριστω.
Ευχαριστώ παιδιά.μηπως θα βόλευε κανέναν να το αγοράσει με δικη μου κατάθεση?μενω Ηράκλειο Κρήτης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.