Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μου πάρει το σετ με τα ποτηροτρύπανα, τους εξολκείς βιδών και τα τρυπάνια για μεντεσέδες την Πέμπτη επειδή θα λείπω εξωτερικό την επόμενη εβδομάδα;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μου πάρει το σετ με τα ποτηροτρύπανα, τους εξολκείς βιδών και τα τρυπάνια για μεντεσέδες την Πέμπτη επειδή θα λείπω εξωτερικό την επόμενη εβδομάδα;

Ναι Γιώργο. Υποθέτω όμως οτι είσαι Αθηνα.
Χρήστος

Sent from my iPad using Tapatalk

Ωραία παπούτσια εργασίας.

Χρήστο ο Γιώργος είναι Κρήτη.
Εγώ δυστυχώς αυτή την περίοδο έχω περιορισμένο χρόνο δυστυχώς για ταχυδρομείο γμτ αλλά αν δεν βρεις άκρη θα το φτιάξουμε.

Ωραία παπούτσια εργασίας.

Εγώ δυστυχώς αυτή την περίοδο έχω περιορισμένο χρόνο δυστυχώς για ταχυδρομείο γμτ αλλά αν δεν βρεις άκρη θα το φτιάξουμε.

Καλημερα Κυριάκο. Εγω εκτός απροόπτου, θα περάσω Πέμπτη πρωι για τα δικά μου, για να τα βρω. Αν συμφωνείτε, παίρνω και του Γιώργου κι ας συνεννοηθεί μαζί μας για την αποστολή/παραλαβή τους. Η HSW πάει Κρήτη ;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο Κυριακαράκος Κρήτη; :nounder:
Έχω κανα μήνα να τον δω βέβαια αλλά δεν νομίζω... Εκτός αν σ´ αυτό το διάστημα παντρεύτηκε και πήγε σώγαμπρος. :silly:

Anyway, εγω προσφέρομαι. Ας μας πει κι ο Γιώργος τη γνώμη του.

Anyway, εγω προσφέρομαι. Ας μας πει κι ο Γιώργος τη γνώμη του.

Χρήστο αν πας και μπορείς πάρτα και τα δίνεις σ´ εμένα.
Ο Γιώργος ταξιδεύει συνεχώς και ίσως να μην δεί οτι έγκαιρα προσφέρθηκες να βοηθήσεις. Εγώ, κάποια στιγμή, θα τον δώ.

Ρε σεις τον μπέρδεψα με τον Πετειναρακη γμτ.

Καλά... Και που είσαι ακόμα...
Κάτσε να παντρευτείς και θα δείς. Τι νομίζεις, έτσι ήμασταν εμείς πρίν; -bye-

Καλησπερα.μηπως κατα τύχη εχει πάρει το μάτι σας κανένα συρόμενο φαλτσοπριονο σε κάποιο κατάστημα?ευχαριστω.

Καλησπερα.μηπως κατα τύχη εχει πάρει το μάτι σας κανένα συρόμενο φαλτσοπριονο σε κάποιο κατάστημα?ευχαριστω.

εντος αττκης δεν νομιζω να εχει μεινει κατι, εκτος απο τυχων επιστροφες. Εαν εισαι επαρχια ισως να ευτυχησεις...Χαλκιδα ισως; (συχνα ξεμενει κατι)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΒΠ κουκουβαουνες, ν.ερυθραια εθνικη, μενιδι, λυκοβρυση, Αγ.παρασκευη ΔΕΝ εμεινε pzks 1500 a1.....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δες και γλυφαδα....

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χρήστο αν πας και μπορείς πάρτα και τα δίνεις σ´ εμένα.
Ο Γιώργος ταξιδεύει συνεχώς και ίσως να μην δεί οτι έγκαιρα προσφέρθηκες να βοηθήσεις. Εγώ, κάποια στιγμή, θα τον δώ.

Οκ Μπάμπη. Θα το κάνουμε έτσι.

είδα σήμερα ένα και μοναχικό στην μεσογείων 191 αθήνα

Ευχαριστώ παιδιά.μηπως θα βόλευε κανέναν να το αγοράσει με δικη μου κατάθεση?μενω Ηράκλειο Κρήτης.

Ευχαριστώ παιδιά.μηπως θα βόλευε κανέναν να το αγοράσει με δικη μου κατάθεση?μενω Ηράκλειο Κρήτης.

Καλημερα, φιλε μου παρε τηλ τωρα το πρωι το σερβις πελατων να σου το κρατησουν πριν απο οτιδηποτε αλλο(δινεις την τοποθεσια καταστηματος συν αλλη μια). Εγω εαν δεν βρισκεται αλλος πιο κοντα και πιο ευκαιρος να σε εξυπηρετησω, απλα περιμενε να πεσει ο μισθος σημερα αυριο διοτι αφραγκια...
Τωρα βεβαια αποστολη κρητη, εστω και μεσω Κτελ απο πειραια, μηπως αυξανει υπερβολικα το κοστος με τα μεταφορικα; Μηπως σε βολευει καλυτερα οικονομικα η τοπικη αγορα αλλου μηχανηματος;
Τελος μια παρατηρηση: υπαρχει η περιπτωση να εχει ανοιχτει η συσκευασια και να λειπουν εξαρτηματα η το πριονι να εχει ζημια. Να εχεις υπ οψιν σου και αυτην την παραμετρο, δυστυχως επιτοπου μαθαινεις...
Εαν μπορω να σε εξυπηρετησω και δεν εχει ηδη προθυμοποιηθει αλλος γνωστος η φιλος, στειλε μου ενα ΠΜ.

Kαλημερα,ξαφνικα ο ταινιολειαντηρας σταματησε να δουλευει,αλλα,δεν βρισκω την αποδειξη για την εγγυηση,τι κανω σε αυτην την περιπτωση?

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.

Επειδη την Πεμπτη θα παρω την σεγα, τα αναλωσιμα που εχει σετ με 3,99 αξιζουν η να παρω κατι ισως επωνυμο