Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εργαλεία 16/06... http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1361

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η μέγγενη και το θερμοπίστολο τι λένε, αν τυχόν τα έχει κανείς και τα έχει δουλέψει;

Μεγγενη εχω την αλλη που ειναι με βεντουζα δεν με ενθουσιασε και πολυ καθως δεν ειναι και πολυ σταθερη οταν σφυξεις το σημειο που ειναι η βαση της μπιλιας δεν κρατα καλα ισως να ειναι το δικο μου ελαττωματικο. Οσο για το θερμοπιστολο το εχω 3 χρονια και το μονο προβλημα που ειχε βγαλει ειναι οτι κοπικε απο μεσα το καλωδιο και δεν δουλευε το ανοιξα και ας εχασα την εγγυηση αλλα δουλευει χωρις προβλημα τωρα, θα στο συνιστουσα αν το θες για ερασιτεχνικη χρηση.

Ισως παω για τα τρυπανια ξυλου εγω.

η μέγγενη σίγουρα δεν είναι για βαριά χρήση, αλλά η δυνατότητα να σφίξεις σωλήνα μου έχει βγει πολύ χρήσιμη. δεν είχα πρόβλημα με το σφίξιμο της μπίλιας, αν και δε τη ζόρισα και πάρα πολύ. αξιοπρεπέστατη μικρή μέγγενη θα έλεγα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η μέγγενη και το θερμοπίστολο τι λένε, αν τυχόν τα έχει κανείς και τα έχει δουλέψει;

Αν και το link είναι σωστό...ψάχνοντας στις επόμενες προσφορές δεν βρίσκω τίποτα

Η αρχική σελίδα απο Δευτέρα 13-06
http://www.lidl-hellas.gr/el/aksizei-kai-fainetai.htm

Δε ξέρω μόνο εάν βγάλουν άλλη προσφορά για Αθήνα πχ κι άλλη για Βόλο...

Ουπς άκυρο το βρήκα κάτω-κάτω αριστερά...ποτέ δεν έχω κοιτάξει αυτά τα link...στο πάτο της σελίδας...!!!

Τα ξυλοτρύπανα δεν είναι για πολλά πολλά. Μου έχουν στραβώσει για πλάκα και εκτός αυτού στομώνουν εύκολα.

Υπάρχουν ερασιτεχνικά στο Ντέτσικα με κάτω από 5 ευρώ τα 6. Πολύ καλύτερα και με μεγαλύτερη αντοχή.

Το δραπανοκατσάβιδο το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
Βασιλη το εχω εγω καμποσο καιρο πλεον...
ειναι πολυ χρησιμο το αφαιρουμενο τσοκ μιας και μπορεις να κανεις προτρυπημα στο ξυλο και πολυ ευκολα να προσαρμοσεις ενα μπιτ για να βιδωσεις...
αλλα δεν θα το επερνα αν προτιστος ηθελα τρυπημα μιας και το δικο μου τουλαχιστον εχει μια σχετικη εκκεντρωτητα στο τσοκ το οποιο δεν ειναι για πολυ ακριβιας δουλειες...
Απο την αλλη θα το προτεινα για μια τιμια λυσης σε σχετικης ακριβιας τρυπηματα και κατσαβιδιερας μιας και εχει αρκετα καλη ροπη...

Οσον αφορα την μεγγενη που ρωταει ο αλλος φιλος...η τιμη της ειναι πολυ καλη...προσωπικα ΔΕΝ την θεωρω τιποτα το εξαιρετικο...για απλες δουλειες ειναι μια χαρα αλλα μεχρι εκει...ΔΕΝ ειναι για ζορι φυσικα αλλωστε και το μεγεθος της ειναι τετοιο που ΔΕΝ προοριζετε για πολλα ζορια...
Ξυλοτρυπανα...για απλες δουλειες οκ...

Πιστολι θερμου αερα...σε αυτα τα λεφτα και με αυτα τα χαρακτηριστηκα ΔΕΝ υπαρχει...

Σήμερα χάλασε (δεν ανάβει) η ηλεκτρική σκούπα Parkside που την αγόρασα στις 29/2/2016. Έχω την απόδειξη και όλα τα παρελκόμενα, λείπει μόνο η συσκευασία της. Θα την αλλάξουν, τι λέτε ;

το πιστόλι θερμού αέρα το έχω εγώ από πέρσι .Εντάξει , δεν είναι dewalt ή Bosch , αλλά για απλή χρήση μια χαρά είναι . Πολύ καλές ποιοτικά οι νοβοπανόβιδες .

Σήμερα χάλασε (δεν ανάβει) η ηλεκτρική σκούπα Parkside που την αγόρασα στις 29/2/2016. Έχω την απόδειξη και όλα τα παρελκόμενα, λείπει μόνο η συσκευασία της. Θα την αλλάξουν, τι λέτε ;

Ασφαλώς! η εξυπηρέτηση τους είναι εξαιρετική!

πάρε τους τελεφωνο και θα σου δώσουν οδηγιες τί να κάνεις

Καλησπέρα Κώστα. Καλή ειναι η μεγγενουλα, αν δεν εχεις κανονική μεγγενη οπως δεν εχω εγω. Δεν ειναι και υπόδειγμα σταθερότητας, αλλα τη δουλειά της την κανει. Άλλωστε τι ναι ο κάβουρας τι ναι το ζουμί του.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση Ali Malik. Εγώ δυστυχώς τώρα που τρίτωσε + 1 το κακό μέσα σε τρισήμιση μήνες που αγοράζω μηχανήματα από το Lidl, αναθεωρώ πλήρως. Οικονομικά μεν, ούτε καν ερασιτεχνικά δε.

Ηλεκτρική σκούπα σήμερα, δεν ανάβει
"Ντρέμελ", έπειτα από μερικές μέρες που το πήρα, έσπασε η ασφάλεια που το κρατά σταθερό για αλλαγή κοπτικών, το κράτησα και το σταθεροποιώ με μια μικρή πρόγκα στον ανεμιστήρα. Έως πότε όμως ;
Παλμικό, μέσα σε ούτε ένα μήνα απο την αγορά του. Χάλασε ο διακόπτης και τον έφτιαξα μόνος μου. Ο μηχανισμός που μεταδίδει την κίνηση από το κουμπί on-off μέχρι το διακόπτη είναι από λεπτό πλαστικό, για γέλια δυστυχώς. Του έφτιαξα ένα νάρθηκα και ευτυχώς μέχρι σήμερα δουλεύει.
Ένα μικρό επαναφορτιζόμενο, με ελάχιστη πίεση σταματάει να εμπλέκει.

Και δεν κακομεταχειρίστηκα κανένα από τα παραπάνω. Θα μπορούσα να τα είχα πάει πίσω, μέχρι στιγμής δεν το έκανα αλλά ήρθε η ώρα. Ελπίζω να μην μου χαλάσουν το κολονάτο, το παλμικό τριβείο και η σέγκα ...

Last edited:
Ελπίζω να μην μου χαλάσουν το παλμικό τριβείο

Δεν το γραφω για να δειξω οτι το ακριβο δεν ειναι καλο αλλα ουτε να δειξω οτι το φθηνω δεν ειναι καλο. Συγγενης μου που εχει παρει παλμικο τριβειο της bosch με κοστος 260 δεν θυμαμαι μοντελο, καθε μηνα πηγαινει στην αντιπροσωπεια και αγοραζει νεο διακοπτη γιατι ο αλλος εχει λιωσει απο την χρηση. Το δικο μου του lidl μου εβγαλε αυτη την ζημια που ειπες και εσυ και το εφτιαξα μονος χωρις κοστος.

Και εγω εχω την σκουπα απο τα lidl την πηρα το 2014 και μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει προβλημα μηπως απλα ατυχησες και επεσες σε ελαττωματικο προιον;
Την μονη επιστροφη που ειχα κανει ηταν το στερεοφωνικο αυτοκινητους με bluetooth και τοτε μου εδωσαν ενα προηγουμενο μοντελο και οχι αυτο που ειχα.

Μακάρι να είναι έτσι όταν όμως απο τα δέκα μηχανήματα Lidl μου χάλασαν τα τέσσερα μέσα σε ελάχιστο χρόνο απο την αγορά τους και κανένα από τα άλλα επώνυμα που έχω και τα χρησιμοποιώ χρόνια μπαίνω σε σκέψεις !

Στάλθηκε από το IdeaTab S6000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εμένα είχε χαλάσει ο ταινιολειαντηρας και πριν ένα μήνα τον έστειλα με acs. Την περασμένη Παρασκευή με πήραν τηλέφωνο απο το service του lidl για να επιβεβαιώσουν τη διεύθυνση κατοικίας μου και να με ενημερώσουν ότι θα στείλουν καινούριο. Χθες το πρωί χτύπησε το κουδούνι η acs και τσουπ ήρθε ο νεος στην κούτα του με όλα τα παρελκόμενα! Δε μπορώ να πω, αψογοι!

Μακάρι να είναι έτσι όταν όμως απο τα δέκα μηχανήματα Lidl μου χάλασαν τα τέσσερα μέσα σε ελάχιστο χρόνο απο την αγορά τους και κανένα από τα άλλα επώνυμα που έχω και τα χρησιμοποιώ χρόνια μπαίνω σε σκέψεις !

Στάλθηκε από το IdeaTab S6000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γράψε ποια τέσσερα είναι αυτά για να γνωρίζουμε τι πρέπει να αποφευχθεί ή να γράψουν και άλλοι χρήστες την εμπειρία τους.

Χάλασαν: Σκούπα Parkside PNTS 1300, κατσαβίδι μπαταρίας PAWS 3.6 A1, παλμικό πολυεργαλείο PMFW 280 A2, πολυεργαλείο (τύπου Dremel) PSBS 160 A1. Όλα αγορασμένα από Φεβρουάριο 2016 και μετά.

Κολονάτο, ταινιολειαντήρας, πολυεργαλείο PMFW 310 A1, πλάνη, γωνιακός και καρφωτικό δεν έχουν εμφανίσει πρόβλημα.

Όλα αγορασμένα από Φεβρουάριο 2016 και μετά.

Χάλασαν: Σκούπα Parkside PNTS 1300, κατσαβίδι μπαταρίας PAWS 3.6 A1, παλμικό πολυεργαλείο PMFW 280 A2, πολυεργαλείο (τύπου Dremel) PSBS 160 A1. Όλα αγορασμένα από Φεβρουάριο 2016 και μετά.

Κολονάτο, ταινιολειαντήρας, πολυεργαλείο PMFW 310 A1, πλάνη, γωνιακός και καρφωτικό δεν έχουν εμφανίσει πρόβλημα.

Όλα αγορασμένα από Φεβρουάριο 2016 και μετά.

πολυεργαλείο έχω το PAMFW 10.8 A1 μπαταρίας, δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα. Το πολυεργαλείο (τύπου Dremel) το έστειλα
πίσω και μου το αντικατέστησαν με καινούριο και το PKS 1700 B2 συρόμενο φαλτσοπρίονο που το γύρισα και πήρα πίσω τα χρήματα.
Το 1PKS 1500 A1 φαλτσοπρίονο είναι πιο καλό.
Μήπως η μεγάλη ζήτηση των εργαλείων δημιουργεί πίεση στις γραμμές παραγωγής ή έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν φτηνότερα
υλικά για να κρατήσουν το κόστος και τις τιμές χαμηλά;

Καλημέρα,

μικρή δοκιμή στην νέα σέγα PSTK 800 A1.

Έκοψα ένα παραθυράκι 20χ20 cm σε ένα κομμάτι μασίφ δρυ 2,5 cm πάχος.
Χρησιμοποιήσα το λαμάκι clean wood γιατί ηθελα να μην μου ξεφτύσει το ξύλο. Κανονικά έπρεπε να το κόψω από την πίσω πλευρά αλλά λόγω μικρής πατούρας που είχε δεν το ρίσκαρα.

Συμπερασματικά έχει δύναμη και κόβει αρκετά καλά.
Το barrel handle σε σχέση με το D-Handle που είχα πριν νομίζω ότι με τον καιρό θα μου αρέσει περισσότερο. Στην αρχή είναι πολύ ξένο στο χέρι. Νομίζω είναι καλύτερο για καμπύλες και πιο ευκολοδούλευτο.
Το σύστημα σκόνης κάνει μια κατακράτηση αλλά δουλεύει ικανοποιητικά άλλωστε σέγα χωρίς πριονίδι δεν γίνεται.
Το laser καλό , αλλά το φως είναι δύναμη γιατί φωτίζει πάνω στην γραμμή κοπής και βοηθάει.

Έχει μια ρύθμιση ταλάντωσης με 3 σκάλες, την έβαλα στο 0 και η ταχύτητα έχει 5 σκάλες το ξύλο το έκοψα στην 3 γιατί στην 5 πήγαινε αρκετά γρήγορα και θα μου χάλαγε το ξύλο.

Γενικά για αντικατάσταση της B&D κοντά 10ετίας που είχα είναι πολύ καλύτερη από ότι περίμενα.

Καλημέρα σας

Πέρασα μια βόλτα απο Lidl (Βόλος - Old City) κι έχει ακόμα 4 σέγες για όποιον ενδιαφέρεται.