Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ παιδιά!Το θέμα λοιπόν είναι γιατί μαζί με το κοφλέρ δίνουν καινεργαλεία αέρος,παραπλάνηση δεν είναι;
Οχι. Τα εργαλεια αυτα κανουν για ολους τους συμπιεστες, οχι μονο αυτον που φερνει το lidl, οποτε αν εχεις αλλον μπορεις να αγορασεις το εργαλειο μονο. Αν προσεξεις σε καθε εργαλειο λεει τα bar που χρειαζονται για την λειτουργια του. Παραπλανηση θα ηταν να μην τα αναφερει. Τωρα αν καποιος πρωτη φορα αγοραζει και δεν εχει ιδεα , ισως αγορασει κατι που δεν θα λειτουργησει...Αυτος που ξερει τι παει να αγορασει δεν θα μπερδευτει.

Ενδιαφέρων τό ψηφιακό αερόμετρο,άν θυμάμαι καλά τό είχε τιμήσει ο Πάνος καί είχε μείνη ευχαριστημένος
Πάνο από θέμα ακρίβειας σέ σχέση μέ ένα αναλογικό πώς τό είδες ? καί τί μπαταρία παίρνει μέσα ?

Εγω με το κοφλερακι απο το λιντλ εχω δουλεψει μεχρι και αεροκαλεμο και εβγαλα σοβα απο πετρινο τοιχο.δουλευε συνεχεια αλλα δουλεια εγινε .για καρφωτικο και βαψιμο ειναι μια χαρα δοκιμασμενο.το μονο προβλημα που μου εχει βγαλει ειναι μια διαροη απο το "ματακι"ελεγχου της σταθμης στο καρτερ.το αλλαξα εβαλα τεφλον αλλα παλι δακρυζει λιγο.

Εγω με το κοφλερακι απο το λιντλ εχω δουλεψει μεχρι και αεροκαλεμο και εβγαλα σοβα απο πετρινο τοιχο.δουλευε συνεχεια αλλα δουλεια εγινε .για καρφωτικο και βαψιμο ειναι μια χαρα δοκιμασμενο.το μονο προβλημα που μου εχει βγαλει ειναι μια διαροη απο το "ματακι"ελεγχου της σταθμης στο καρτερ.το αλλαξα εβαλα τεφλον αλλα παλι δακρυζει λιγο.

Βασ. Βάλε του υγρό τεφλόν κ θα ξεχάσεις την διαρροή.

Ναι. Κόστος γύρω στα 7 το μπουκαλάκι.
Μετά δεν ξεβιδώνει καθόλου εύκολα βέβαια!

Μινι σπαθεσεγα. Το ξετρυπωσες βλεπω :))
Mια χαρα μου φαινεται. Εχω ενα παρομοιο μπαταριας και μπορω να πω οτι η βαση για τα κλαδια ειναι παρα πολυ χρηστικη, ιδιως στα μικροτερα κλαδακια. Φανταζομαι θα κοβει εως 8εκ. κλαδια αν κρινω απο τη λαμα.
Νοt bad για αγορα κηπου και οχι μονο.

Με δελεάζει και εμένα μπορώ να πω...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

το κάλυμμα γενικής χρήσης είναι άχρηστο
του jumbo είναι πολύ πολύ καλύτερα
τι εννοείς με το άχρηστο?

δεν καλύπτει?
δεν προστατεύει από το νερό?
σκίζεται?
κάτι άλλο ?

σκιζεται πανεύκολα και χαλάει γρήγορα με τον ηλιο

Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk

Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό.
Δεν αντέχει πολλά πολλά. Εδώ μέσα σε ένα καλοκαίρι το τρύπησε η αγριάδα από κάτω...

Καλημερα,
Για αθηναιους, να ενημερωσω οτι στο καταστημα μεταμορφωσης εχουν μεινει
-πολυεργαλειο μπαταριας (τριβειο-δραπανο κλπ)
-σκαπτικο βαρυ 1500 βατ
-μετρητης γωνιας ηλεκτρονικος
-διδυμος τροχος λειανσης και διαμορφωσης
-πτυσσομενο πριονι-κλαδευτηρι κλαδιων
-κλαδευτηρια
-μινι κατσαβιδια με μυτες
-μια πλανη 750 βαττ
και κατι κολλες βερνικια κλπ

Καλημερα,
Για αθηναιους, να ενημερωσω οτι στο καταστημα μεταμορφωσης εχουν μεινει
-πολυεργαλειο μπαταριας (τριβειο-δραπανο κλπ)
-σκαπτικο βαρυ 1500 βατ
-μετρητης γωνιας ηλεκτρονικος
-διδυμος τροχος λειανσης και διαμορφωσης
-πτυσσομενο πριονι-κλαδευτηρι κλαδιων
-κλαδευτηρια
-μινι κατσαβιδια με μυτες
-μια πλανη 750 βαττ
και κατι κολλες βερνικια κλπ

Καλημέρα,
αν προλάβαινα θα πέρναγα σήμερα για τον διδυμο τροχό και την πλάνη.
Αν τα κάνουν rotation μπορεί να έρθει και σε άλλα καταστήματα.
Σε τηλέφωνο για κράτηση που έκανα μπορούν μόνο να κάνουν σε πράγματα 15 ημερών και όχι σε παλιά που έχουν περισσέψει.

Στα μελίσσια εχει μπόλικες κασετίνες με καρυδάκια. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται το σέτ.

Πάντως το ένα ειναι με μια καστάνια απ έξω απο την θήκη ασφαλισμένη και η άλλη κασετίνα με μια βάση κατσαβιδιού ασφαλισμένη.

Δυστηχώς πήγα για μια δεύτερη ραφιέρα αλλά δεν.. Αν εχει πάρει το μάτι σας στα βόρεια της Αττικής ενημερώστε.

Η "εξυπηρέτηση" αν θυμάμαι καλά δεν δίνει τέτοιου είδους πολύτιμες πληροφορίες :p