Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ αγάπη.... Ήταν η επόμενη ερώτηση μου γιατί έβλεπα κάτι τιμές 20 ευρώ τα 5000 καρφιά που είναι λίγο κάπως (άσε που έχω πάρα πολλές συσκευασίες και εγώ από το ηλεκτρικό του lidl)

Λοιπόν αν όχι Δευτέρα πρωί Τρίτη πάω παυλατο να το πάρω.

Δευτερα ή Τριτη θα πάω και εγώ για την ηλεκτροκόλληση. Αν δεις καμια τρελή εκει μέσα να της τρέχουν τα σάλια εγώ θα είμαι :p

Παναγιώτη, Μιχάλη και Κυριάκο ευχαριστω. Αναφέρομαι στο ντρεμελοειδές, δηλ. Συσκευή λειανσης και διάτρησης PFBS 160 A1, γιατι το πολυεργαλείο το εχω σίγουρο. Αυτο νομίζω σχολίασε ο Παναγιώτης οτι επέστρεψε. Ειναι αυτο με τον εύκαμπτο άξονα και την κασετίνα με τα δεκάδες εξαρτήματα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Χρηστο εξαρτηματα μαπα ολα .με λιγο σφιξιμο με το κλειδακι για αλλαγη εξαρτηματος κλοτσησε το κολετ!

Καλησπέρα, θα ήθελα την άποψη σας για το αυριανό κομπρεσέρ αέρος Parkside PKO 270 A2 . Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι το μέγιστο 150 μιας και η χρήση του θα είναι περιστασιακή και ερασιτεχνική. Αν και έχω διαβάσει όλα τα post στο παρελθόν και παρότι δεν έχω άμεση επαφή με κομπρεσέρ αέρος έχω καταλάβει διαβάζοντας κάποια πράγματα τόσο ως προς την ισχύ όσο και ως προς τα λίτρα. Ύστερα από έρευνα είδα ότι το Parkside PKO 270 είναι μια παραλλαγή του Einhell TE-AC 270/24 http://www.skroutz.gr/s/7230399/Einhell-TE-AC-270-24-10-2-4hp-24lt-4010450.html κατά 50 φθηνότερο. Άρα έως προς το value for money αλλά και την ποιότητα στα λίτρα αυτά θεωρώ ότι είναι καλή αγορά. Η βασική μου ερώτηση είναι αν πρέπει να πάρω 50LT με λιγότερο ισχυρό μοτέρ όπως ένα από τα πολλά που βρήκα είναι του Leroy Merlin https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...s/aerosumpiestis-ferrua-230-v-15-kw-62006126/ ή το αυριανό Parkside ? Με τα 24LT πόση ώρα θα μπορώ να κάνω χρήση για το πιστόλι βαφής (ή και άλλα εξαρτήματα αέρος) και αν θα πρέπει να σταματάω και για πόση ώρα ? Την ίδια ερώτηση και για τα 50LT Leroy Μ ? Ισχυρότερο μοτέρ ή περισσότερα λίτρα ? Τελος με τα 50LT μπορώ να κάνω χρήση σε εξαρτήματα αέρος που με τα 24LT δεν λειτουργούν ? Αν υπάρχουν καλύτερες προτάσεις από εσάς θα μου ήταν χρήσιμες . Σας ευχαριστώ.

Επειδή το δουλεψα σε βαφή είναι κάπως της υπομονής. Παρόλο που τα πιστόλια βαφής λειτουργούν σε χαμηλότερη πίεση από τα 8bar που δίνει ο αεροσυμπιεστής και πρέπει να χρησιμοποιείς την έξοδο με τον ρυθμιστή πίεσης βαριέσαι να το ακούς να δουλεύει. Κάποια στιγμή και εγώ θα παώ σε μεγαλύτερο για το λόγο αυτό και μόνο. Κατά τα άλλα με έχει βολέψει πάρα πολύ σε όλες τις άλλες δουλειές. Στο βάψιμο όμως είναι τα ζα μου αργά

Σας ευχαριστώ. Άρα τα περισσότερα λίτρα (50LT) ? Με αυτά μπορώ να κάνω χρήση σε εξαρτήματα αέρος που με τα 24LT δεν λειτουργούν ? Αν υπάρχουν καλύτερες προτάσεις από εσάς θα μου ήταν χρήσιμες .

Εκτός από βάψιμο τι άλλο θες να κάνεις με τον συγκεκριμένο αεροσυμπιεστή?

Αν θέλεις τρίψιμο η αμμοβολή ο 100άρης είναι οριακός ακόμα και με 3 άλογα μοτέρ.
Ο 50άρης για βάψιμο, κάρφωμα και φύσιμα είναι καλός.

Όπως αναφέρω δεν έχω επαφή με κομπρεσέρ και εργαλεία αέρος παρότι εδώ και χρόνια ασχολούμαι με το DIY και έχω μια πλήρη συλλογή ποιοτικών εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ για ερασιτεχνική περιορισμένη χρήση τα περισσότερα εργαλεία αέρος που θα μπορούσα. Πρέπει να διακόπτω την εργασία μου ή παράλληλα γεμίζει το καζάνι ?

το καζάνι γεμίζει παράλληλα, αλλά και αυτή η λειτουργία δεν σε φτάνει για βαφή επιφανειών, οπότε τελειώνει...αλλά σε 30-40 δεύτερα γεμίζει πάλι.
όλα έχουν να κάνουν με το τι θα βάφεις, εάν είναι αντικείμενα, για καλύτερο φινίρισμα, δεν θα σταματάς καθόλου, εάν θεσ να βάψεις ένα τραπέζι κουζίνας θα σταματήσεις αρκετές φορές....και φυσικά ο θόρυβος είναι τουλάχιστον ενοχλητικός...

το καλύτερο όλων είναι ένα 100ρη όπως λέει ο Νίκος, ή κατ´ελάχιστον 50ρη

ούτε εγώ έχω κάποια επαφή με τα αέρος, αλλά αυτά κατάλαβα εδώ μέσα.

Δυστυχώς δεν έχω χώρο (αποθήκη διαμερίσματος) και για ερασιτεχνική περιορισμένη χρήση.

Σας ευχαριστώ. Άρα τα περισσότερα λίτρα (50LT) ? Με αυτά μπορώ να κάνω χρήση σε εξαρτήματα αέρος που με τα 24LT δεν λειτουργούν ? Αν υπάρχουν καλύτερες προτάσεις από εσάς θα μου ήταν χρήσιμες .
http://www.skroutz.gr/s/7231330/Toros-TM-50-2-5-2-5hp-50lt-40138.html

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.skroutz.gr/s/7231294/Toros-EM-50-2-2hp-50lt-40140.html?from=recommendations

Υπ όψιν ότι ο θόρυβος ειδικά των μονομπλοκ είναι αυξημένος, οπότε για οικοδομή λίγο δύσκολο το βλέπω...

Eγω προτεινω να μην μπλεξεις με καζανια και θορυβους αν δεν σου ειναι απαραιτητη -για καποιο λογο- η χρηση εργαλειων αερα.
Την στιγμη που εχεις ποιοτικα εργαλεια και ασχολεισαι με DIY, μην βαλεις αχρειαστο μπελα στο κεφαλι σου.

Καλως ορισες στην παρεα, επι τη ευκαιρια :)