Eγω προτεινω να μην μπλεξεις με καζανια και θορυβους αν δεν σου ειναι απαραιτητη -για καποιο λογο- η χρηση εργαλειων αερα.
Την στιγμη που εχεις ποιοτικα εργαλεια και ασχολεισαι με DIY, μην βαλεις αχρειαστο μπελα στο κεφαλι σου.
Καλως ορισες στην παρεα, επι τη ευκαιρια![]()
είμαι σε προβληματισμό για το κομπρεσέρ, από την μία έχεις δίκιο σε αυτό που λες από την άλλη υπάρχει διαφορά στο φινίρισμα με το πιστόλι και το πινέλο.Eγω προτεινω να μην μπλεξεις με καζανια και θορυβους αν δεν σου ειναι απαραιτητη -για καποιο λογο- η χρηση εργαλειων αερα.
Την στιγμη που εχεις ποιοτικα εργαλεια και ασχολεισαι με DIY, μην βαλεις αχρειαστο μπελα στο κεφαλι σου.
Καλως ορισες στην παρεα, επι τη ευκαιρια![]()
Μιχάλη δυστυχώς η ευτυχώς είναι απαραίτητο και αυτό για ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο.
είμαι σε προβληματισμό για το κομπρεσέρ, από την μία έχεις δίκιο σε αυτό που λες από την άλλη υπάρχει διαφορά στο φινίρισμα με το πιστόλι και το πινέλο.
εγώ μόνο για βάψιμο το θέλω, αλλά μπορώ να πάρω και άλλο σύστημα για βάψιμο μόνο θερμού αέρα με ελάχιστη πάχνη, αλλά έτσι δεν θα μπορώ να έχω καρφωτικό αέρος που είναι μεγάλη ευκολία.
...αλλά εμπορώ να πάρω και άλλο σύστημα για βάψιμο μόνο θερμού αέρα με ελάχιστη πάχνη, αλλά έτσι δεν θα μπορώ να έχω καρφωτικό αέρος που είναι μεγάλη ευκολία.
νομίζω πως το πιστόλι κάνει οικονομία στο χρώμα, όχι σπατάλη.Άρα άκυρο το πιστόλι.
Το σκέφτηκα μετά ότι θα καταναλώσω πολύ περισσότερο χρώμα οπότε αφού δε με ενδιαφέρει και το φινίρισμα όπως ότι έχω και μικρό κομπρεσέρ που θα με καθυστερεί πολύ,
πάω σε ρολό+σφουγγάρι για τα δύσκολα.
Το είχε στο τοπικό μου κατάστημα από το οποίο μόλις γύρισα, αλλά δε σε βολεύει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.