Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Eγω προτεινω να μην μπλεξεις με καζανια και θορυβους αν δεν σου ειναι απαραιτητη -για καποιο λογο- η χρηση εργαλειων αερα.
Την στιγμη που εχεις ποιοτικα εργαλεια και ασχολεισαι με DIY, μην βαλεις αχρειαστο μπελα στο κεφαλι σου.

Καλως ορισες στην παρεα, επι τη ευκαιρια :)

Ευχαριστώ !!!!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Eγω προτεινω να μην μπλεξεις με καζανια και θορυβους αν δεν σου ειναι απαραιτητη -για καποιο λογο- η χρηση εργαλειων αερα.
Την στιγμη που εχεις ποιοτικα εργαλεια και ασχολεισαι με DIY, μην βαλεις αχρειαστο μπελα στο κεφαλι σου.

Καλως ορισες στην παρεα, επι τη ευκαιρια :)
είμαι σε προβληματισμό για το κομπρεσέρ, από την μία έχεις δίκιο σε αυτό που λες από την άλλη υπάρχει διαφορά στο φινίρισμα με το πιστόλι και το πινέλο.
εγώ μόνο για βάψιμο το θέλω, αλλά μπορώ να πάρω και άλλο σύστημα για βάψιμο μόνο θερμού αέρα με ελάχιστη πάχνη, αλλά έτσι δεν θα μπορώ να έχω καρφωτικό αέρος που είναι μεγάλη ευκολία.

Μιχάλη δυστυχώς η ευτυχώς είναι απαραίτητο και αυτό για ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο.

Δυστυχως δεν υπαρχει απολυτως τιποτα που δεν μπορεσα να κανω σπιτι μου, η αλλου, τα τελευταια 25 χρονια (ειτε εγω ειτε ο πατερας μου), η δεν θα μπορεσω να κανω στο μελλον, επειδη δεν ειχα καζανια, κομπρεσερ και εργαλεια αερος!
Το ερασιτεχνικο εργαστηριο μπορει καλλιστα να ειναι ολοκληρωμενο χωρις αυτα και την μιζερια του παρελκομενου θορυβου και της φορητοτητας. Χωρις παρεξηγηση βεβαια :))

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

είμαι σε προβληματισμό για το κομπρεσέρ, από την μία έχεις δίκιο σε αυτό που λες από την άλλη υπάρχει διαφορά στο φινίρισμα με το πιστόλι και το πινέλο.
εγώ μόνο για βάψιμο το θέλω, αλλά μπορώ να πάρω και άλλο σύστημα για βάψιμο μόνο θερμού αέρα με ελάχιστη πάχνη, αλλά έτσι δεν θα μπορώ να έχω καρφωτικό αέρος που είναι μεγάλη ευκολία.

Κι εγώ κοιτάζω πολύ τα ηλεκτρικά της Bosch γύρω στο κατοστάρικο και μάλλον προς τα κει θα καταλήξω.
Κομπρεσέρ και εργαλεία αέρος έχω ούτως ή άλλως στο χωριό, κι εδώ έχω τεράστιο πρόβλημα χώρου.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

...αλλά εμπορώ να πάρω και άλλο σύστημα για βάψιμο μόνο θερμού αέρα με ελάχιστη πάχνη, αλλά έτσι δεν θα μπορώ να έχω καρφωτικό αέρος που είναι μεγάλη ευκολία.

Για δωσε πληροφοριες...

Έχω να τελειώσω το βάψιμο ενός ξύλινου φράχτη με βερνίκι νερού
http://www.vivechrom.gr/products/aquaxyl-varnish

Να πάρω το πιστόλι που έχει σήμερα?
Το κομπρεσέρ το έχω.

Για πιο γρήγορα σε σύγκριση με ρολό/πινέλο το σκέφτομαι.

Ο φράχτης είναι στημένος.

Να λερώσει δε με ενοχλεί γιατί απο τη μία πλευρά υπάρχει γκαζόν που θα ρίξω ένα κούρεμα και καθάρισα.

Δεν έχω ξαναδουλέψει βάψιμο με πιστόλι αλλά δε με ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα όσο η προστασία του ξύλου.

Για τα δύσκολα σημεία μπορείς να δοκιμάσεις να βάψεις με μικρό σφουγγάρι ή με κομμάτι αφρολέξ φορώντας γάντια μιας χρήσης. Δουλεύεις με ταχύτητα, ακρίβεια και οικονομία στο χρώμα.

Άρα άκυρο το πιστόλι.
Το σκέφτηκα μετά ότι θα καταναλώσω πολύ περισσότερο χρώμα οπότε αφού δε με ενδιαφέρει και το φινίρισμα όπως ότι έχω και μικρό κομπρεσέρ που θα με καθυστερεί πολύ,
πάω σε ρολό+σφουγγάρι για τα δύσκολα.

να το πάρεις, αφού έχεις το κομπρεσέρ το κόστος είναι πολύ μικρό.
κομπρεσέρ έχεις του λιντλ ή άλλο?

να απομακρύνεις από κοντά ότι δεν θες να κολλήσει χρώμα από την άχνα, όσο το δυνατόν να μην φυσάει, να βάλεις κάτι κάτω από το φράχτη να μην λερώσεις, να βάλεις μάσκα και γυαλιά, σταθερή απόσταση του πιστολιού από το φράχτη, 20-30 πόντους *μην γέρνεις το πιστόλι δηλαδή, ακολουθείς τα νερά του ξύλου με το πιστόλι και πριν ξεκινήσεις δοκιμάζεις σε ένα χαρτόνι να δεις την διασπορά εάν σε καλύπτει ή θέλει διόρθωση...και τέλος σχολαστικό καθάρισμα των εξαρτημάτων του πιστολιού....αυτά έχω καταλάβει από βίντεο που έχω δει στο youtube.

να γράψεις εντυπώσεις εδώ γιατί με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και η δοκιμή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άρα άκυρο το πιστόλι.
Το σκέφτηκα μετά ότι θα καταναλώσω πολύ περισσότερο χρώμα οπότε αφού δε με ενδιαφέρει και το φινίρισμα όπως ότι έχω και μικρό κομπρεσέρ που θα με καθυστερεί πολύ,
πάω σε ρολό+σφουγγάρι για τα δύσκολα.
νομίζω πως το πιστόλι κάνει οικονομία στο χρώμα, όχι σπατάλη.

Το είχε στο τοπικό μου κατάστημα από το οποίο μόλις γύρισα, αλλά δε σε βολεύει!

Πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση κ με ειπαν οτι κυκλοφορει ΜΟΝΟ στην Αττικη. Αργοτερα σε αλλο φυλλαδιο και αλλου. Τσαμπα το τρεξιμο σε 2 καταστηματα..

Χαζομάρα. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, έπρεπε να τους απαντήσεις!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν το καίγεσαι μπορώ να το πάρω και να στο στείλω.

Εγω σημερα ΔΕΝ περασα καν απεξω απο το lidl! Τετοια ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση...

:Banane0: