Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θέλει σωστή αραίωση το χρώμα (ότι λέει το κουτί του κατασκευαστή), θέλει σταθερό χέρι κ δοκιμαστικές ριπές. Αν υπάρχει σχετική εμπειρία θα γίνεται οι καλύτεροι φίλοι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://youtu.be/oZ0SL96VpAk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ελπίζω το σχετικό αυτό βίντεο να βοηθήσει.

Αυτο το μοντελο εχω και εγω και ειμαι ευχαριστημενος ! Οπως λεει ο Κωστας σωστη αραιωση θελει
και εξοικειωση και μετα βαφει μονο του !! Δεν κανει θορυβο οπως το κομπρεσερ αερος αλλα αμα βαψεις τοιχο
σε ηδη επιπλωμενο σπιτι θελει μονωση των επιπλων για την αχνα !
Και καλο πλυσιμο/καθαρισμα στο τελος !!

Βλεπω στο Lidl.de εχει εργαλεια στις 10.10.
Παγκοτρυπανο, ΠΑΓΚΟΠΡΙΟΝΟ 129 , σεγες, ταινιολειαντηρες κ.α.

Λετε να ερθει κατα τις 20/10 το παγκοπριονο με 139 ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βλεπω στο Lidl.de εχει εργαλεια στις 10.10.
Παγκοτρυπανο, ΠΑΓΚΟΠΡΙΟΝΟ 129 , σεγες, ταινιολειαντηρες κ.α.

Λετε να ερθει κατα τις 20/10 το παγκοπριονο με 139 ?

Το έφερε μια φορά στο παρελθόν, αρκετά χρόνια πριν.
Όσες φορές έχει εμφανιστεί στην Ευρώπη δεν το έχει φέρει.
Μάλλον δεν πούλησε όσα περίμενε στη χώρα μας.
Το "μας" πλέον δεν ισχύει.:furious3:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το έφερε μια φορά στο παρελθόν, αρκετά χρόνια πριν.
Όσες φορές έχει εμφανιστεί στην Ευρώπη δεν το έχει φέρει.
Μάλλον δεν πούλησε όσα περίμενε στη χώρα μας.
Το "μας" πλέον δεν ισχύει.:furious3:

Και ούτε πρόκειται καθώς το εγχειρίδιο δεν είναι στα Ελληνικά.

Από την στιγμή όμως που το αντίστοιχο einhell είναι λίγα ευρώ πιο ακριβό γιατί δεν αγοράζετε αυτό?

Δούλεψα σήμερα τον ταινιολειαντηρα. Φτιάχνω ένα παιδικό καρεκλακι και η πρώτη ύλη είναι κάτι παλιές σανιδες που γενικά έχουν από το καιρό σκουρυνει πάρα πολύ. Έτσι ξεκίνησα να τις τριβω μέχρι να βγει φρέσκο ξύλο.

1) η δουλειά αυτή κανονικά είναι για την πλάνη
2) από βαρεμάρα ετριβα με γυαλοχαρτο 120

Με αυτά τα δύο δεδομένα λοιπόν να πω πως ο ταινιολειαντηρας κάνει δουλειά αλλά δεν είναι για πολύ ώρα. Τον δούλευα ανάποδα μεταξύ ταχύτητας δύο και τρία και στο τέταρτο επάνω ανάβει πάρα πολύ σε σημείο να μην μπορείς να ακουμπήσεις την μεταλλική πλάκα.

Δεν έφτασα σε σημείο να μου κόψει την ταινία που επαθαν αλλά παιδιά εδώ γιατί σταματαγα για διαλείμματα.

Οπότε καταλήγω, δεδομένου ότι ήμουν από τους τυχερούς που δεν πετάει την ταινία έξω σαν εργαλείο είναι ωραίο (ξέχασα να πω πως το φίλτρο του τραβάει αρκετή σκόνη) αλλά οποίος θέλει να το χρησιμοποιεί συχνά να το αποφύγει αφού ζεσταίνεται εύκολα και θα πρέπει να κάνει συνέχεια διαλείμματα. Εγώ έφαγα πάνω από μια ώρα και δεν έκανα ούτε τα μισά ξύλα από όσα θέλω για μια σχετικά μικρή κατασκευή λόγω τον απαραίτητων διαλείμματων.

Δοκίμασα στο τέλος και με 60 γυαλοχαρτο όπου καθαριζε πολύ πιο γρήγορα η επιφάνεια αλλά μετά θέλει πάλι με 120 αφού την αφήνει πολύ άγρια οπότε μάλλον μια ή άλλη σε χρόνο.

Καλημέρα και από μένα.

Δοκιμαστική λειτουργία και από μένα στον ταινιολειαντήρα του lidl.

Η δοκιμή έγινε με ανάποδη χρήση δεμένη με τον έναν από τους 2 σφιγκτήρες που είχε το κουτί.
Το μόνο που έκανα ήταν να σφίξω τον μοχλό της ταινίας ώστε να γίνει όσο το δυνατόν παράλληλη η ταινία με την μεταλλική πλάκα από κάτω.

Συνδέθηκε με σκούπα και άρχισε η δοκιμή.
Πήρα μια πολύ ταλαιπωρημένη τάβλα από παλέτα και με 25 λεπτά περίπου χρήσης έφτιαξα ένα στρογγυλεμένο pushing stick για το δισκοπρίονο. Αφαιρέθηκε δηλαδή πολύ υλικό.
Ενθουσιάστηκα με την χρήση του και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Μερικές παρατηρήσεις είναι ότι ζεστάθηκε η πλάκα αρκετά.
Η σκούπα τράβηξε ένα 70% της σκόνης.
Θέλει ακουστικά όταν χρησιμοποιείται. Δεν τα έβαλα γιατί είπα ότι θα το δουλέψω ένα λεπτό και πωρώθηκα και μετά βούιζε το κεφάλι μου.
Θέλει προσαρμογή στην ταχύτητα γιατί αν γυρίσεις το ξύλο στην μικρή το πλευρά να το στρογγυλέψεις έχει την τάση να το αρπάζει και μπορεί να το χαλάσει ή να γίνει και κάποιο ατύχημα.

Γενικά νομίζω ότι είναι must have για όλους το εργαλείο αυτό. Τώρα αν θα εμπιστευτείτε το Parkside η γνώμη μου είναι ναι αλλά εσείς αποφασίζετε.

Έχω μια απορία.

Δεν θα μπορούσαμε με κάποιο επίσημο τρόπο να μαθαίναμε τις παραλαβές των εργαλείων από το LIDL (π.χ. παραλαβές Μήνα), έτσι ώστε να μπορούσε ο καθένας να προγραμματίζει καλύτερα τις αγορές του & όχι να μαντεύει την κάθε φορά ?

Το επίσημο site του lidl στο αρχική σελίδα στο κάτω μέρος έχει το τι πρόκειται να φέρει τις επόμενες 15 ημέρες, και μπορείς να γραφτείς στο newsletter που έχει να σου έρχεται και σε email.

Η φιλοσοφία του lidl είναι να σε "βάζει" στο μαγαζί του όσο πιο συχνά μπορεί.

Το επίσημο site του lidl στο αρχική σελίδα στο κάτω μέρος έχει το τι πρόκειται να φέρει τις επόμενες 15 ημέρες, και μπορείς να γραφτείς στο newsletter που έχει να σου έρχεται και σε email.

Η φιλοσοφία του lidl είναι να σε "βάζει" στο μαγαζί του όσο πιο συχνά μπορεί.

Σωτήρη καλημέρα.

Έχω γραφτεί & μου στέλνει όλο το κατεβατό, αλλά νομίζω οι 15 ημέρες δεν είναι αρκετές.

υπάρχει και έτερος έμμεσος τρόπος, αλλά όχι 100% ασφαλής ως προς το σύνολο των εργαλείων που θα έρθουν στην Ελλάδα.

είναι να γραφτείς και να παρακολουθείς το Ιταλικό lidl.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σωτηρη που ειναι αυτο το 15ημερο που λες??

Το εβδομαδιαίο λέει λογικά ο Σώτος που μερικές ημέρες γίνεται 10ημερο.

Σημερα μου χρειαστηκε για δευτερη φορα, ο κοφτης φαλτσετα που ειχα αγορασει πριν μερικα χρονια.

image hosting

Την πρωτη φορα ειχα κοψει μουσαμαδες.
Τωρα θελησα να κοψω φελιζολ με υαλοπλεγμα. Ε διαλυθηκε χωρις να το μπαρω χαμπαρι, η ασφαλεια που συγκρατει τη λαμα, δεν αναφερομαι στη λαμα που ειναι φυσιολογικη φθορα ( απο τη πρωτη φορα).
Βρηκα μερικα κοματια, λειπει, αν δεν κανω λαθος ενα ελατηριο. Ελπιζω να βρω ενα και να το φτιαξω, γιατι ηταν ακριβος.

Ανακοινώθηκαν και τα εργαλεία της επόμενης Δευτέρας 10/10, από ηλεκτρικά μόνο τη σέγα βλέπω.

gifs upload
Θελω να παρω ενα καβουρα σαν αυτο στα αριστερα της φωτιγραφιας. Ημουν ετοιμος για knipex, αν και για ερασιτεχνικη χρηση.
Σημερα ειδα αυτα του lidl και ειπα πως με 12 πρεπει να ειναι καλουτσικος. Μετα προσεξα ομως οτι προκειται για σετ 3ων τεμαχιων!! Τα εχει δοκιμασει κανεις? οπως τα βλεπω και με την εμπειρια μου απο τετοια του lidl, μαλλον για ...tins τα κοβω, μονο για το εκθετηριο!

Ξεχασα να αναφερω,μπως χθες τα ειδα απο κοντα, σε μια ανοιχτη συσκευασια στο καταστημα.
Δεν μου γεμισαν καθολου το ματι. Ψευτικη κατασκευη και συναρμογη, ψεγαδια βαψιματος εδω και κει και λεπτομερειες κατασκευης αστα να πανε...ελλιζω οποιος τα πηρε να του βγαλουν δουλεια και να μην στραβωσουν/σπασουν με το πρωτο ζορι.

Εγώ το πήρα το σετ κυρίως για το εργαλείο το πρώτο από αριστερά, για χρήση σε κάποια δαχτυλίδια σιφονιών μεταλλικά που έχω συναντήσει κατά καιρούς και με την γαζοτανάλια της knipex ή με χρήση παπαγάλου ή κάβουρα, συνήθως παρατηρείται μια φθορά σε αυτά. Απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Μούφα τελείως, πεταμένα λεφτά. Τα άλλα δυο για τα λεφτά τους μιας και περιλαμβάνονταν στο σετ για τα λεφτά τους το επαναλαμβάνω, και το τονίζω είναι ΟΚ.