inmatrixout
AVClub Enthusiast
- 4 October 2014
- 1,099
Και γιατί δεν κάνετε την πατέντα με το κομμάτι από λάστιχο ποτίσματος στις μύτες για να μην υπάρχει φθορά;
Και γιατί δεν κάνετε την πατέντα με το κομμάτι από λάστιχο ποτίσματος στις μύτες για να μην υπάρχει φθορά;
Εγώ το πήρα το σετ κυρίως για το εργαλείο το πρώτο από αριστερά, για χρήση σε κάποια δαχτυλίδια σιφονιών μεταλλικά που έχω συναντήσει κατά καιρούς και με την γαζοτανάλια της knipex ή με χρήση παπαγάλου ή κάβουρα, συνήθως παρατηρείται μια φθορά σε αυτά. Απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Μούφα τελείως, πεταμένα λεφτά. Τα άλλα δυο για τα λεφτά τους μιας και περιλαμβάνονταν στο σετ για τα λεφτά τους το επαναλαμβάνω, και το τονίζω είναι ΟΚ.
Τα αλλα δυο τα δουλεψες?
Να τα λεμε και αυτα.
Τα εργαλεια θα σε ξελασπωσουν καποια στιγμη που θα τα χρειαστεις και η οικονομικη αξια τους ειναι ελαχιστη για να μην τα εχεις..
Το προηγούμενο μοντέλο που φαντάζομαι οτι θα ειναι παρόμοιο με το τωρινό ειναι μια χαρά.
Δηλαδή εχει ανταποκριθεί άριστα όσες φορες την εχω χρησιμοποιήσει.
Στα μείον ειναι το laser και η εξαγωγή σκόνης.. Δεν την βγάζει απο το στόμιο εξόδου απο μόνη της. Με σκούπα πάνω φυσικά κανένα πρόβλημα αλλά εαν θέλεις να βάλεις καμια σακουλα για τα πριονίδια δεν νομίζω να κάνεις δουλειά.
Προσωπικά θα έδινα ενα 20άρικο παραπάνω και θα πήγαινα στην compact της bosch .
https://www.skroutz.gr/s/2162452/Bosch-PST-650-Compact.html
Καλησπέρα παίδες αυτήν την σέγα την έχει δουλέψει κανείς ?
Εχω ακούσει οτι είναι ισχυρός ο κινητήρας αλλα γενικά είναι στιβαρή η προτείνεται κάτι αλλο σε άλλη μάρκαμε τα χρηματά της ?
Η χρήση είναι ημιεπαγγελματικη...
Στην αντίστοιχη τιμή βρήκα και μία στο merlin αρκας dexter αλλα δεν γνωρίζω καθολου απο αξιοπιστια τι γινεται.. αν ξέρει κάποιος θα παρακαλούσα να μας βοηθησει..
Σας ευχαριστώ..
Δεν νομίζω να έχει η bosch pendulum motion που πραγματικά κάνει μεγάλη διαφορά στο κόψιμο. Το καλό με τα lidl είναι ότι το παίρνεις το δοκιμάζεις και το γυρνάς πίσω άμα δεν σου αρέσει.Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, οτι εχω πάρει bosvh ποτε δεν βγηκε καλο ειδικα τα πρασινα οποτε θα το αποφυγω ..
Πολύ σωστό και αυτό ...
Βασικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα έργαλεία του και εδώ μέσα διάβασα αρκετα ενδιαφέροντα οπότε γιαυτό λέω να πάρω ατήν ..
απλά ρωτώ μήπως καποιος γνωριζει κατι περισσοτερο ωστε να με βιηθησει με την αγορα ..
Αξίζουν να τα έχεις για μια στο τόσο ;ν τύχει κάτι, ώστε να μην τρέχεις να δανείζεσαι. Όχι για καθημερινή χρήση. Φυσικά ούτε με κυάλια δεν βλέπουν τα Bosch ακόμα Κ τα πράσινα.Οχι επαγγελματικη απλα ερασιτεχνικη αξιζουν τα χρηματα...
Νομίζω δεν υπάρχει σεγα να βγάζει μονη της τη σκόνη και τα πριονιδια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.