Εμένα όντως δεν μου πέφτει (το τσοκ).
Παιδιά μια ερώτηση το 12βολτο το δραπανοκατσαβιδο το έχετε δοκιμάσει αν είναι εκεντρο;στο δικό μου οι 2 οι μύτες που έχει πάνω και ένα σετ που δοκίμασα γυρίζουν εκεντρα δοκίμασα και τρυπάνια Bosch αλλά μου δένεται οκ,τόσο πια στραβες να ειναι οι μύτες Parkside;
![]()
Ποσα κιλα είναι δηλαδή ??
Φαρμακείο! Φυσικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις.14kg X 79,99 το κιλό = 1.119,86 Πω πω πάρα πολύ καλό κολωνάτο.
Πανάκριβο είναι...![]()
Φαρμακείο! Φυσικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Πέρα από την πλάκα, να δώσω Κ μια αρνητική ψηφο μηπως και αποτρέψω κάποιον από την αγορά του!
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα έχουμε πει Κ παλιότερα. Κακή ποιότητα πλαστικών αλλά Κ μετάλλων. Τζόγος στα ίδια επίπεδα με βάση δραπάνου.
Γενικά οι εργασίες που μου καλύπτει, είναι τρύπες σε ξύλα (πεύκο) όχι επικλνεις γιατί αρχίζει να χάνει, αλλά Κ πατέντες για γυαλόχαρτο ή λειτουργία σαν μίνι τόρνος. Για μέταλλο ούτε λόγος εκτός αν μιλάμε για κάθετη τρύπα , μεγάλη διάμετρο και φυσικά όχι inox κλπ σκληρά. Κυρίως δηλαδή εξυπηρέτησε για να μη βγάζω συνεχώς από τη βαλίτσα το δραπανο χειρός και σε όσες εργασίες δεν απαιτείται ακρίβεια.
Συνολικά φθηνό, αξιόπιστο και ευκολοπροσβασιμο. Όχι όμως αυτό που πρέπει να κάνει ένα σταθερό δραπανο. Δεν είναι ακριβές.
Αν το τρύπας με το χέρι, γιατί να χρειάζεσαι επιτραπέζιο;;; φυσικά όχι. Πάντως -εγώ τουλάχιστον- δεν το πήρα με σκοπό να ανοίγω τρύπες για μεντεσέδες σε μελανίνη. Επαναλαμβάνω, δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από τρύπημα με χέρι. Προσωπική άποψη πάντα.Δηλαδή τρύπας ανοξείδωτο και σκληρό με το χέρι και υπό γωνια αλλά όχι με το κολωνατο; Και ποιο κολωνατο τρυπαει μέταλλο με το τρυπάνι υπό γωνία;
Αν το τρύπας με το χέρι, γιατί να χρειάζεσαι επιτραπέζιο;;; φυσικά όχι. Πάντως -εγώ τουλάχιστον- δεν το πήρα με σκοπό να ανοίγω τρύπες για μεντεσέδες σε μελανίνη. Επαναλαμβάνω, δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από τρύπημα με χέρι. Προσωπική άποψη πάντα.
Τέλος θα ήταν καλό να μιλήσει και κάποιος που χρησιμοποιεί επώνυμα όχι κατ ανάγκη επαγγελματικά εργαλεία, να μας καταστρέψει. Νομίζω ο Χιώτης, έχει το Bosch το πράσινο. Ας μας πει πως αυτό συμπεριφέρεται για να καταλάβουμε τα στάνταρς.
Ναι.Τρυπας με το χερι καθετα? Γιατι αν τρυπησεις με το χερι να βαλεις 2 καβιλιες δεν προκειτε να μπουν στο δευτερο ξυλο εκτος και αν ειναι απολυτα καθετες. Κανεις τρυπα με ποτηροτρυπανο 50mm με το χερι σε σκληρο ξυλο? Παλι οχι. Εχεις σταθερες στροφες στο δραπανο χειρος την ωρα που ριχνεις και ολο το βαρος σου πανω για να τρυπησεις? Παλι οχι.
Στα ξυλα το συγκεκριμενο οχι μονο τζογο δεν εχει αλλα ειναι βραχος.
Στα μεταλλα θελει καλο τρυπανι, αργες στροφες και λιγη πιεση. Οσο το ζοριζεις τοσο θα φυγει. Ακομα και ετσι ομως με το χερι ανοξειδωτο ή λαμαρινα πανω απο 4 χιλιοστα δεν τρυπας εκτος και αν εισαι ο γκοντζιλα ή κανεις μια τρυπα την ημερα και πετας τα τρυπανια μετα απο 2 -3 τρυπες. Με το κολωνατο ομως τρυπας. Μπορει απο το ζορι να περπατησει 0.5-1mm απο εκει που το θελεις αλλα δεν σου βγαινει το χερι στο τρυπημα. Και τι ακριβεια ζητας στις τρυπες στο μεταλλο? Οι τρυπες που γινονται σε δραπανα στα μεταλλα δεν εχουν ανοχες ουτε εχουν θεμα ακριβειας κεντρων κατω απο 1mm. βιδες περνανε ή κολλαουζα για βιδες. Μην συγκρινεις το δραπανο με καθετη φρεζα που ειναι το εργαλειο για την δουλεια που περιγραφεις (λοξη τρυπα σε μεταλλο κανει μονο η φρεζα με κονδυλι και κανενα δραπανο με κανενα τρυπανι)
έχω εντελώς αντίθετη άποψη.Τα έχουμε πει Κ παλιότερα. Κακή ποιότητα πλαστικών αλλά Κ μετάλλων. Τζόγος στα ίδια επίπεδα με βάση δραπάνου.
Γενικά οι εργασίες που μου καλύπτει, είναι τρύπες σε ξύλα (πεύκο) όχι επικλνεις γιατί αρχίζει να χάνει, αλλά Κ πατέντες για γυαλόχαρτο ή λειτουργία σαν μίνι τόρνος. Για μέταλλο ούτε λόγος εκτός αν μιλάμε για κάθετη τρύπα , μεγάλη διάμετρο και φυσικά όχι inox κλπ σκληρά. Κυρίως δηλαδή εξυπηρέτησε για να μη βγάζω συνεχώς από τη βαλίτσα το δραπανο χειρός και σε όσες εργασίες δεν απαιτείται ακρίβεια.
Συνολικά φθηνό, αξιόπιστο και ευκολοπροσβασιμο. Όχι όμως αυτό που πρέπει να κάνει ένα σταθερό δραπανο. Δεν είναι ακριβές.
Μηπως να το συγκρινουμε με ιδιων χαρακτηριστικων δραπανα της αγορας. Δεν λεω τιμης γιατι δεν εχει ανταγωνισμο. Εκεινα τα einhell, bulle, ferm πως πανε απο τζογους;Αν το συγκρίνουμε με βάση δρεπάνου λοιπόν, ναι είναι καλύτερο στα ίδια λεφτά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.