Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι μπαταριες ειναι σιγουρα ιδιες στην δικη μου περιπτωση,καμια διαφορα στην χρηση αν εξαιρεσουμε την χωρητικοτητα.Μπαινουν και βγαινουν πανευκολα και στα δυο εργαλεια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι μπαταριες ειναι σιγουρα ιδιες στην δικη μου περιπτωση,καμια διαφορα στην χρηση αν εξαιρεσουμε την χωρητικοτητα.Μπαινουν και βγαινουν πανευκολα και στα δυο εργαλεια.
Αναφερομαι στο12βολτο πολυεργαλειο και το δραπανοκατσαβιδο που ειπε καποιος φιλος οτι φρακαρει η μπαταρια..
Συγνωμη για το λαθος Quote..απο κινητο.

Άλλο ένα σημάδι κακού ποιοτικού ελέγχου.. Στα δικά μου, τα μαύρα αυτάκια που έχει η μπαταρία κοντά στους πόλους, είναι μεγαλύτερα στην μπαταρία του πολυεργαλείου απ'ότι στην μπαταρία του δραπανοκατσάβιδου.

@stgeo η αγορα εγινε ταυτοχρονα των δυο εργαλειων, αυτη τη φορα που τα εφερε; Αν οχι , ισως αυτο που παρατηρει ο dimitris.v να ειναι αλλαγη στις μπαταριες για να μην γινεται παράλληλη χρηση και να αγοραζεις φτηνα την δευτερη μπαταρια και το πολυεργαλειο δωρο...

Εμένα πάντως είναι και τα δυο από την τελευταία παρτίδα που έβγαλε. Ναι μεν μπαίνει η μπαταρία του πολυεργαλείου στο δραπανοκατσάβιδο, αλλά χρειάζεται τόση δύναμη για να βγει, που δεν θα αντέξει για πολύ καιρό.

Ειναι της ιδιας προσφορας παιδια και οντως τελικα βγαινει δυσκολα.Δεν ξερω πως βγηκε τοσο ευκολα στην πρωτη δοκιμη που εκανα αλλα τελικα ισχυει και σε μενα αυτο που λεει ο dimitris.v.
Εγω θα τα κρατησω και τα 2,χρησιμα εργαλεια τα φορητα....αλλωστε στο πολυεργαλειο ταιριαζει αψογα η 2αρα του δραπανοκατσαβιδου.

Νικόλα πατριώτη ...δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποτρέψεις κάποιον από την αγορά του κολωνάτου ??
Τα εργαλεία αυτά για τα λεφτά που κάνουν είναι απίθανα !!!
Εγώ που έχω ένα κάρο από αυτά όποτε χρειάστηκα κάτι έκανα την δουλειά μου.
Σήμερα ήθελα να κόψω ένα σκληρό ελατήριο πλακέ αρκετά δυνατό ... το είχα βάλει στην μέγγενη και σκεφτόμουνα πως να το κόψω ...με σιδεροπρίονο αποκλείεται θα πήγαινε πέρα δώθε ... με γωνιακό τροχό καλή σκέψη αλλά άντε να τον ελέγξεις για τόσο λεπτή δουλειά ... κοιτάω δίπλα και βλέπω το ηλεκτρικό ντρεμελοειδές της parkside να κρέμεται στην βάση του... ανοίγω το κουτάκι με τα εξαρτήματα βάζω ένα τροχάκι στον άξονα και τσακ η δουλειά μου έγινε άψογα.
Τα εργαλεία λοιπόν αυτά είναι φτηνά και λόγω αυτού απαραίτητα σε κάθε εργαστήριο απλώς και μόνο για να σου δίνουν λύσεις την δύσκολη στιγμή. Αν έχεις φιλοδοξίες ή ανάγκες για πάρα πέρα ...τότε πας στην "επιστροφή στην ποιότητα" πού έλεγε και ο Νεκ.
Και έχω πει πάρα πολλές φορές εδώ σε αυτό το νήμα .... βοηθάμε κάποιον λέγοντας αυτά που έχουμε αποκομίσει και μόνο τότε από ιδία χρήση των συγκεκριμένων εργαλείων.... μακρυά από θεωρίες ...δεν βοηθάνε κανέναν.
Όποιος έχει τα λαλά αγοράζει το καλύτερο της αγοράς ...αυτό το ξέρουν όλοι.

Νικόλα πατριώτη ...δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποτρέψεις κάποιον από την αγορά του κολωνάτου ??
Τα εργαλεία αυτά για τα λεφτά που κάνουν είναι απίθανα !!!
Εγώ που έχω ένα κάρο από αυτά όποτε χρειάστηκα κάτι έκανα την δουλειά μου.
Σήμερα ήθελα να κόψω ένα σκληρό ελατήριο πλακέ αρκετά δυνατό ... το είχα βάλει στην μέγγενη και σκεφτόμουνα πως να το κόψω ...με σιδεροπρίονο αποκλείεται θα πήγαινε πέρα δώθε ... με γωνιακό τροχό καλή σκέψη αλλά άντε να τον ελέγξεις για τόσο λεπτή δουλειά ... κοιτάω δίπλα και βλέπω το ηλεκτρικό ντρεμελοειδές της parkside να κρέμεται στην βάση του... ανοίγω το κουτάκι με τα εξαρτήματα βάζω ένα τροχάκι στον άξονα και τσακ η δουλειά μου έγινε άψογα.
Τα εργαλεία λοιπόν αυτά είναι φτηνά και λόγω αυτού απαραίτητα σε κάθε εργαστήριο απλώς και μόνο για να σου δίνουν λύσεις την δύσκολη στιγμή. Αν έχεις φιλοδοξίες ή ανάγκες για πάρα πέρα ...τότε πας στην "επιστροφή στην ποιότητα" πού έλεγε και ο Νεκ.
Και έχω πει πάρα πολλές φορές εδώ σε αυτό το νήμα .... βοηθάμε κάποιον λέγοντας αυτά που έχουμε αποκομίσει και μόνο τότε από ιδία χρήση των συγκεκριμένων εργαλείων.... μακρυά από θεωρίες ...δεν βοηθάνε κανέναν.
Όποιος έχει τα λαλά αγοράζει το καλύτερο της αγοράς ...αυτό το ξέρουν όλοι.

Nά συμφωνήσω μέ τόν πρεσβύτερο Νίκο
Ειδικά τά κολονάτα δράπανα είναι τά περισσότερα φασόν από Κίνα,μήπως βγαίνουν καί όλα από τό ίδιο εργοστάσιο δέν ξέρω.
Ολα μοιάζουν σάν δυό σταγόνες νερό,μέ πολύ μικρές διαφορές,καί μάρκες διαλεχτές μία-μία "επώνυμες"
Τά μόνα επώνυμα στά μέχρι 300 ευρώ είναι τό proxxon καί τό πράσινο Bosch
To Parkside μπροστά σέ όλα αυτά τά ανώνυμα τού Skroutz γιά μένα φαίνεται τό καλύτερο VFM

http://www.skroutz.gr/c/947/drapana.html?keyphrase=δραπανα+κολωνατα

Εγώ Νίκο άποψη από άλλα δεν έχω. Μόνο το παρκσιντε έχω και άλλο μαγνητικό ιδιοκατασκευη αλλά αυτό δεν μετράει. Είπα εξαρχής ότι είναι φθηνό και αξιοπιστο, αλλά δεν κάνει αυτά για τα οποία προοριζεται κατά τη γνώμη μου. Θέλω να πω, πολύ οικονομικό και αξιόπιστο αυτοκίνητο το σμαρτ, αλλά επί της ουσίας αυτά που κάνει τα κάνει Κ ένα σκούτερ. Για αυτόν που θέλει στο αυτοκίνητο να βάζει Κ 2-3 άτομα ακόμα δεν.. φυσικά με περιορισμούς και στο σμαρτ μπαίνουν 3 - 4! Τώρα πείτε μου όλοι: τι περίμενες; 10 χιλιάρικα Κ θες να χωράνε και 5 άτομα;;;;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σας παιδιά ...!

Πολύ χρήσιμα όλα αυτά που λέτε παιδιά βοήτατε πολύ.
πολύ καλό το κολωνάτο ψήνομαι να το πάρω αλλά έχουμε και το Φαλτσοπρίονο PKS 1500 A1 που δεν το έχει σχολιάσει κανείς.....τη λέτε γιαυτό αξίζει ?
βέβαια δεν έχει κινουμενη μπρος πισω κεφαλη και με χαλάει αυτό .... λέτε να το βγάλει μελλοντικά να περομένω ?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Nά συμφωνήσω μέ τόν πρεσβύτερο Νίκο
Ειδικά τά κολονάτα δράπανα είναι τά περισσότερα φασόν από Κίνα,μήπως βγαίνουν καί όλα από τό ίδιο εργοστάσιο δέν ξέρω.
Ολα μοιάζουν σάν δυό σταγόνες νερό,μέ πολύ μικρές διαφορές,καί μάρκες διαλεχτές μία-μία "επώνυμες"
Τά μόνα επώνυμα στά μέχρι 300 ευρώ είναι τό proxxon καί τό πράσινο Bosch
To Parkside μπροστά σέ όλα αυτά τά ανώνυμα τού Skroutz γιά μένα φαίνεται τό καλύτερο VFM

http://www.skroutz.gr/c/947/drapana.html?keyphrase=δραπανα+κολωνατα
Έτσι Δημήτρη, αυτό ακριβώς είναι το σχετικό . Τα περισσότερα λεφτά να δίνονται στα εργαλεία που είναι πρωτεύοντα για τον καθένα, αναλόγως με τι κυρίως ασχολείται, ξύλο ή σίδερο και κάθε πότε το χρησιμοποιεί. Αν βέβαια είναι εργαλείο της πλάκας δεν ασχολείσαι καν. Αυτό είναι VFM.

Εγώ Νίκο άποψη από άλλα δεν έχω. Μόνο το παρκσιντε έχω και άλλο μαγνητικό ιδιοκατασκευη αλλά αυτό δεν μετράει. Είπα εξαρχής ότι είναι φθηνό και αξιοπιστο, αλλά δεν κάνει αυτά για τα οποία προοριζεται κατά τη γνώμη μου. Θέλω να πω, πολύ οικονομικό και αξιόπιστο αυτοκίνητο το σμαρτ, αλλά επί της ουσίας αυτά που κάνει τα κάνει Κ ένα σκούτερ. Για αυτόν που θέλει στο αυτοκίνητο να βάζει Κ 2-3 άτομα ακόμα δεν.. φυσικά με περιορισμούς και στο σμαρτ μπαίνουν 3 - 4! Τώρα πείτε μου όλοι: τι περίμενες; 10 χιλιάρικα Κ θες να χωράνε και 5 άτομα;;;;

και όμως το smart κάνει αυτό για το οποίο προορίζεται και μάλιστα τόσο καλά που δημιούργησε σχολή σε αυτού του τύπου αυτοκίνητα και το αντιγράφουν και άλλες εταιρίες.
επί της ουσίας δεν κάνει αυτά που κάνει ένα σκούτερ (όπως και το κολονάτο δεν κάνει ότι μία βάση για δράπανο), είσαι πιο ασφαλής, δεν βρέχεσαι, δεν κρυώνεις, είναι αυτόματο, παρκάρει παντού, χωράει άνετα 2 άτομα και ένα σκύλο, κλπ

δεν σου πάω κόντρα, απλά δείχνω μία άλλη οπτική στο θέμα, το smart δεν προορίζεται για οικογενειάρχες όπως και το κολονάτο του lidl δεν προορίζεται για επαγγελματίες, αλλά το smart είναι ιδανικό για αυτοκίνητο πόλης όπως και το κολονάτο του lidl είναι ιδανικό για ερασιτέχνες.

Βρε παιδίατρος ούτε εγώ αντιτίθεται. Άποψη εκφράζω από προσωπική εμπειρία. Συμφωνούμε όλοι. Το ζουμί είναι να ξέρουν όσοι το σκέφτονται τι είναι και για που προορίζεται!

Πάντως εγώ ψάχνοντας μήπως το αναβαθμίσω είδα πως για αγορά κάποιου με καλύτερα χαρακτηριστικά και κατασκευή χρειάζεται να δώσεις τουλάχιστον 400 ευρώ.
Οπότε αν αυτό είναι και καλύτερο από τα πλαστικα προηγούμενα χτυπήστε το.

Βρε παιδίατρος ούτε εγώ αντιτίθεται. Άποψη εκφράζω από προσωπική εμπειρία. Συμφωνούμε όλοι. Το ζουμί είναι να ξέρουν όσοι το σκέφτονται τι είναι και για που προορίζεται!

Τι παιδιατρος ρε, ψυχιατρος μηπως εννοεις?
:flipout:

Νομίζω πως όσοι επισκέπτονται αυτό το νήμα είναι λίγο πολύ γνώστες σε ποιους ακριβώς απευθύνονται τα εργαλεία του Lidl. Καθαρά για DIY και VFM.
Γι' αυτό και σε ρώτησα να δικαιολογήσεις την αποτροπή αγοράς που πρότεινες.
Όπως είδες οι υποστηρικτές είχαν πολύ περισσότερα και ισχυρά επιχειρήματα.
Ναι να αποτρέψουμε κάποιον να αγοράσει κάποιο εργαλείο αλλά να υπάρχουν και στατιστικά στοιχεία αν αξίζει ή όχι και να αντιπροτείνουμε κάτι με της ίδιες δυνατότητες και σε παραπλήσια τιμή.
Αν τώρα δεν πας τα Parkside για τον Α ή Β λόγο είναι καθαρά προσωπική σου άποψη και δικαίωμα.
Παραθέτω καθαρά την άποψη μου χωρίς σκοπό παρεξήγησης.
Πάντα φιλικά.

Τι παρεξήγηση; κουβέντα κάνουμε! Εγώ δεν είμαι μέτοχος στα jumbo όπως Κ εσείς δεν είστε μέτοχοι στα lidl😁! Τελοσπαντων, αρκετά "βρωμισαμε" το νήμα. Οι ενδιαφερόμενοι, έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Τι έχετε να πείτε για το πολυεργαλείο που εχει την Πέμπτη σε σχέση με το προηγούμενο;το εχω αλλα ειδα οτι το καινούργιο εχει εύκολη αλλαγή εξαρτημάτων αξίζει λέτε να το χτυπήσω η ειναι πλεονεξία;