Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κρουστικό είναι αυτό που φέρνει ....το παλμικό θα εννοείς μάλλον ...ε λογικά θα ακολουθήσει μαζί με τα υπόλοιπα για να συμπληρώνει την X-20V σειρά

ναι μπερδευτηκα

Για όλους τους καλούς μαστόρους
f514f168ad83aa6208f7c5cacac2ea87.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ΚΑλησπέρα παλικάρια έχει κανείς το 20volt δραπανοκατσαβιδο που θα εχει απο εβδομαδα λεει οτι εχει ισχυρο μοτερ και καλη μπαταρια λεω να το τιμησω για κανα τρυπημα αλλα ποιο πολυ βιδωμα
Καποια αποψη ??

Το συγκεκριμένο για βιδολόγος κάνει ? Νομίζω έχει μόνο δύο ταχύτητες . Και δεν ξέρω η αργή πόσο αργή είναι .

Με βοηθήσατε με τις απαντήσεις και πιστεύω πολλούς απο εδώ που δεν γνωρίζουν τόσα πράγματικα για τα εργαλεία σας ευχαριστώ ολους για την γνώση που μεταδίδεται :)

Τι ακριβως θελεις να βιδωνεις?
Οσες ταχυτητες και να διαθετει ενα ισχυρο δραπανο μπαταριας (18βολτο) μπορει να μη σου κανει για τη δουλεια που το θες.

Για όλους τους καλούς μαστόρους
f514f168ad83aa6208f7c5cacac2ea87.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Να που θα το χρειαστώ... Σήμερα από αδέξια κίνηση μου έπεσε κάτω το ρούτερ καθώς πήγαινα να το βάλω στο κουτί του και έσπασε η μία χειρολαβή. Θα τους πάρω τηλ από βδομάδα να δω μήπως παίζει ανταλλακτικό. Αλλιώς θα μείνει μόνιμα βιδωμένο στη βάση που του έφτιαξα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να που θα το χρειαστώ... Σήμερα από αδέξια κίνηση μου έπεσε κάτω το ρούτερ καθώς πήγαινα να το βάλω στο κουτί του και έσπασε η μία χειρολαβή. Θα τους πάρω τηλ από βδομάδα να δω μήπως παίζει ανταλλακτικό. Αλλιώς θα μείνει μόνιμα βιδωμένο στη βάση που του έφτιαξα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονιμα...:flipout:
Αν θυμηθεις κανεις μια ερωτηση αν υπαρχει ανταλλακτικο για το διαφανο τεμαχιο της αναρροφησης με τη σκουπα?
:ears:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το συγκεκριμένο για βιδολόγος κάνει ? Νομίζω έχει μόνο δύο ταχύτητες . Και δεν ξέρω η αργή πόσο αργή είναι .

τυχαινει να εχουν παρει στη δουλεια που ειμαι το 20βολτο parkside που ειχε βγει στα 45 αν θυμαμαι καλα και ειναι μονο για βιδολογος
η αληθεια ειναι οτι αυτο που δουλευουμε ειναι πολυ τιμιο σε βιδωματα-ξεβιδωματα και για τα 45 που το ειχαν αγορασει ειναι οκ (εχει και αυτο 2 ταχυτητες)

εγω ομως καπου σκαλωνω για το νεο 20βολτο κρουστικο στα 60
και η απορια μου ειναι αν αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα για τετοια μαρκα (parkside) ενω αν βαλεις 20-30 παραπανω ισως βρεις επωνυμο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο αλλα οχι στα 20βολτ

πχ ειχα παρει ενα σε προσφορα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο στα 40 b&d 14,4 βολτ το οποιο 4 χρονια τωρα το εχω ταραξει σε τρυπηματα σε τοιχο-τσιμεντο και δεν εχει βγαλει αχνα.

εγω προσωπικα μεχρι την πεμπτη που θα ξεκινησει η προσφορα θα το σκεφτομαι και θα προσπαθησω να ζυγισω οσο μπορω τα πραγματα για την αγορα του ή οχι

τυχαινει να εχουν παρει στη δουλεια που ειμαι το 20βολτο parkside που ειχε βγει στα 45 αν θυμαμαι καλα και ειναι μονο για βιδολογος
η αληθεια ειναι οτι αυτο που δουλευουμε ειναι πολυ τιμιο σε βιδωματα-ξεβιδωματα και για τα 45 που το ειχαν αγορασει ειναι οκ (εχει και αυτο 2 ταχυτητες)

εγω ομως καπου σκαλωνω για το νεο 20βολτο κρουστικο στα 60
και η απορια μου ειναι αν αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα για τετοια μαρκα (parkside) ενω αν βαλεις 20-30 παραπανω ισως βρεις επωνυμο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο αλλα οχι στα 20βολτ

πχ ειχα παρει ενα σε προσφορα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο στα 40 b&d 14,4 βολτ το οποιο 4 χρονια τωρα το εχω ταραξει σε τρυπηματα σε τοιχο-τσιμεντο και δεν εχει βγαλει αχνα.

εγω προσωπικα μεχρι την πεμπτη που θα ξεκινησει η προσφορα θα το σκεφτομαι και θα προσπαθησω να ζυγισω οσο μπορω τα πραγματα για την αγορα του ή οχι

Εγω θα επαιρνα το parkside εναντι του b&d.
Δεν ξερω αν προσεξατε, το διαφημιστικο στο site του lidl ειναι πολλα υποσχομενο για τα επομενα εργαλεια της νεας σειρας. Οποτε συντομα θα υπαρξει δισκοπριονο, σεγατσα, κρουστικο sds plus και δεν θυμαμαι τι αλλο.

Να ταίριαζαν οι μπαταρίες και σε κάποια από τα 18v θα ήταν εξυπηρετικότατη λύση.... θα δούμε ας το πάρουν μερικοί πρώτα και βλέπουμε.

Το ερχόμενο σαββατο έχει μία αντλία ηλεκτρική για λάδια και πετρέλαιο το λιντλ. Γνωρίζει κάποιος αν κάνει δουλειά;

Παλικάρια είμαι σε αναζήτη μέγγενης εδώ και αρκετό καιρό θα ήθελα κάποιες γνώμες και μερικά λινκ το τί θα μου προτείναται ενδιαφερομαι για 100mm σε μέγεθος σιαγονας και να έχει αμόνι επάνω ώστε να μπορώ να χτυπήσω αν χρειαστεί αλλα χωρις να σπασει ..
όλες οι γνώμες δεκτες κατι vfm και όχι σχετικα ακριβο.. Επισης πρεπει να παρω ατσαλινη η μαντεμι για ποιο δυνατη και να μην σπαει ?
Σας ευχαριστω..

Last edited:
Αυτην την Ηλεκτροκόλληση Parkside PESG120 A1 την έχεις καποιος για μικροδουλειες στο σπιτι καλη ειναι την βρηκα 45 μεταχειρησμενη
Τι λετε ?

Να ταίριαζαν οι μπαταρίες και σε κάποια από τα 18v θα ήταν εξυπηρετικότατη λύση.... θα δούμε ας το πάρουν μερικοί πρώτα και βλέπουμε.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι συμβατες οι μπαταριες με το 20v δραπανο που ειχαν βγαλει;

Αυτην την Ηλεκτροκόλληση Parkside PESG120 A1 την έχεις καποιος για μικροδουλειες στο σπιτι καλη ειναι την βρηκα 45 μεταχειρησμενη
Τι λετε ?
Τυχερέ σου κόβει ένα τάλιρο! νομίζω 50 είχε καινούργια.

Τι λετε ?

Την είδα σε γκρουπ στο fb με 35 από κάποιον... δεν την έχω, δεν την ξέρω.

Την είδα σε γκρουπ στο fb με 35 από κάποιον... δεν την έχω, δεν την ξέρω.
την είδα και εγώ αυτή που λες, αλλά ο πωλητής είναι στην Πάτρα...

Σας ευχαριστω ολους τελικα δνε θα την παρω απο οτι ειδα στο αρθρο για αρχαριους δεν προτεινεται...