Κρουστικό είναι αυτό που φέρνει ....το παλμικό θα εννοείς μάλλον ...ε λογικά θα ακολουθήσει μαζί με τα υπόλοιπα για να συμπληρώνει την X-20V σειρά
ναι μπερδευτηκα
Κρουστικό είναι αυτό που φέρνει ....το παλμικό θα εννοείς μάλλον ...ε λογικά θα ακολουθήσει μαζί με τα υπόλοιπα για να συμπληρώνει την X-20V σειρά
ΚΑλησπέρα παλικάρια έχει κανείς το 20volt δραπανοκατσαβιδο που θα εχει απο εβδομαδα λεει οτι εχει ισχυρο μοτερ και καλη μπαταρια λεω να το τιμησω για κανα τρυπημα αλλα ποιο πολυ βιδωμα
Καποια αποψη ??
Να που θα το χρειαστώ... Σήμερα από αδέξια κίνηση μου έπεσε κάτω το ρούτερ καθώς πήγαινα να το βάλω στο κουτί του και έσπασε η μία χειρολαβή. Θα τους πάρω τηλ από βδομάδα να δω μήπως παίζει ανταλλακτικό. Αλλιώς θα μείνει μόνιμα βιδωμένο στη βάση που του έφτιαξα.Για όλους τους καλούς μαστόρους
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μονιμα...Να που θα το χρειαστώ... Σήμερα από αδέξια κίνηση μου έπεσε κάτω το ρούτερ καθώς πήγαινα να το βάλω στο κουτί του και έσπασε η μία χειρολαβή. Θα τους πάρω τηλ από βδομάδα να δω μήπως παίζει ανταλλακτικό. Αλλιώς θα μείνει μόνιμα βιδωμένο στη βάση που του έφτιαξα.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το συγκεκριμένο για βιδολόγος κάνει ? Νομίζω έχει μόνο δύο ταχύτητες . Και δεν ξέρω η αργή πόσο αργή είναι .
τυχαινει να εχουν παρει στη δουλεια που ειμαι το 20βολτο parkside που ειχε βγει στα 45 αν θυμαμαι καλα και ειναι μονο για βιδολογος
η αληθεια ειναι οτι αυτο που δουλευουμε ειναι πολυ τιμιο σε βιδωματα-ξεβιδωματα και για τα 45 που το ειχαν αγορασει ειναι οκ (εχει και αυτο 2 ταχυτητες)
εγω ομως καπου σκαλωνω για το νεο 20βολτο κρουστικο στα 60
και η απορια μου ειναι αν αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα για τετοια μαρκα (parkside) ενω αν βαλεις 20-30 παραπανω ισως βρεις επωνυμο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο αλλα οχι στα 20βολτ
πχ ειχα παρει ενα σε προσφορα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο στα 40 b&d 14,4 βολτ το οποιο 4 χρονια τωρα το εχω ταραξει σε τρυπηματα σε τοιχο-τσιμεντο και δεν εχει βγαλει αχνα.
εγω προσωπικα μεχρι την πεμπτη που θα ξεκινησει η προσφορα θα το σκεφτομαι και θα προσπαθησω να ζυγισω οσο μπορω τα πραγματα για την αγορα του ή οχι
Υπαρχει περιπτωση να ειναι συμβατες οι μπαταριες με το 20v δραπανο που ειχαν βγαλει;Να ταίριαζαν οι μπαταρίες και σε κάποια από τα 18v θα ήταν εξυπηρετικότατη λύση.... θα δούμε ας το πάρουν μερικοί πρώτα και βλέπουμε.
Τυχερέ σου κόβει ένα τάλιρο! νομίζω 50 είχε καινούργια.Αυτην την Ηλεκτροκόλληση Parkside PESG120 A1 την έχεις καποιος για μικροδουλειες στο σπιτι καλη ειναι την βρηκα 45 μεταχειρησμενη
Τι λετε ?
Αυτην την Ηλεκτροκόλληση Parkside PESG120 A1 την έχεις καποιος για μικροδουλειες στο σπιτι καλη ειναι την βρηκα 45 μεταχειρησμενη
Τι λετε ?
την είδα και εγώ αυτή που λες, αλλά ο πωλητής είναι στην Πάτρα...Την είδα σε γκρουπ στο fb με 35 από κάποιον... δεν την έχω, δεν την ξέρω.
Υπαρχει αναλυτικη παρουσιαση εδω:https://www.supereverything.gr/2014/01/parkside-pesg-120-a1.htmlΑυτην την Ηλεκτροκόλληση Parkside PESG120 A1 την έχεις καποιος για μικροδουλειες στο σπιτι καλη ειναι την βρηκα 45 μεταχειρησμενη
Τι λετε ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.