Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτην την Ηλεκτροκόλληση Parkside PESG120 A1 την έχεις καποιος για μικροδουλειες στο σπιτι καλη ειναι την βρηκα 45 μεταχειρησμενη
Τι λετε ?

Για βασικές μικροδουλειές και μεχρι 2.0 βία 2.5 mm κολληση, θα έλεγα οτι ειναι ΟΚ.
Βέβαια ειχε 50 καινούργια οποτε παζάρεψε την, 45 ειναι ακριβή για μεταχειρισμένη.

Sent from my iPad using Tapatalk

Στο bazzaar την ειχα παρει για 25 .Δεν ειναι για πολλα γιατι ζεστενεται ευκολα.

Μας "κακομαθαίνει" το Lidl, πρώτα τα 20βολτα και την επόμενη εβδομάδα τη πλάνη και το ταινειολειαντήρα.
Αλήθεια, γιατί φαίνεται το τελευταίο μόνο στο φυλλάδιο και όχι στην ιστοσελίδα με τις προσφορές;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εργαλεία και αναλώσιμα και την επόμενη εβδομάδα με την πλάνη και τον ταινιολειαντήρα να ξεχωρίζουν.

Ο ταινιολειαντήρας δεν θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα .

Το είδα αυτό φίλε μου, και σε ευχαριστώ για την επισήμανση. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την απουσία του από την ιστοσελίδα, όπου μπορούν να αναφέρουν ότι δεν θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα, όπως και στο φυλλάδιο.

Αξίζουν το 60 ευρώ για το κρουστικό δράπανο; δεν έχω με μπαταρία στη συλλογή μου...

Η πλάνη αξίζει με τα 1000.
Εγώ δεν την πολυδουλεύω γιατί παίρνω έτοιμα πλανισμένα αλλά είναι φοβερή!

Η πλάνη αξίζει με τα 1000.
Εγώ δεν την πολυδουλεύω γιατί παίρνω έτοιμα πλανισμένα αλλά είναι φοβερή!

Νίκ τα μαχαίρια είναι οκ ή θέλει άλλα; Είναι ακονισμένα;
Βάθος έχει 3mm, σωστά;

Την πλάνη αυτή την φορά θα την τιμήσω και εγώ 1 γιατί όλοι μόνο καλά λόγια έχετε γράψει 2 αν το ξύλο είναι σαβούρα με τον ταινιολειαντηρα θέλεις χρόνια

Και εγώ σκέφτομαι για την πλάνη και τον ταινιολειαντήρα χειρός.
Έχω ένα παλιό παλμικό τριβείο και κάνω δουλειά για τρίψιμο, αλλά έχω δει να δουλεύουν τον ταινιολειαντήρα γυρισμένο στο πλάι και με αυτοσχέδιο οδηγό, και από ότι λένε κάνει καλύτερη δουλειά από (περιστροφικό) τριβείο πάγκου. Υπάρχει κάτι άλλο που το κάνει καλύτερο από ένα παλμικό τριβείο?

O ταινιολειαντηρας αφαιρει πολλαπλασιο υλικο και πολυ γρηγοροτερα απο ενα παλμικο τριβειο.
Καλυτερη δουλεια απο ενα κυκλικο τριβειο σιγουρα δεν κανει (τοποθετημενος στο πλαι δηλαδη), ομως ειναι χρησιμοτατος τοποθετημενος αναποδα στον παγκο.

Παρα πολυ χρησιμος τυπος τριβειου, ιδιως οταν εχουμε να αφαιρεσουμε πολυ υλικο και οχι μονο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νίκ τα μαχαίρια είναι οκ ή θέλει άλλα; Είναι ακονισμένα;
Βάθος έχει 3mm, σωστά;

Η πλάνη που είχα πάρει πέρυσι απο το Lidl "κεντάει".
Προσοχή θέλει στο τελειώμα του πλανίσματος γιατί "βουτάει" απότομα υλικό. Θέλει εξοικείωση (όπως όλες δηλαδή).

O ταινιολειαντηρας αφαιρει πολλαπλασιο υλικο και πολυ γρηγοροτερα απο ενα παλμικο τριβειο.
Καλυτερη δουλεια απο ενα κυκλικο τριβειο σιγουρα δεν κανει (τοποθετημενος στο πλαι δηλαδη), ομως ειναι χρησιμοτατος τοποθετημενος αναποδα στον παγκο.

Παρα πολυ χρησιμος τυπος τριβειου, ιδιως οταν εχουμε να αφαιρεσουμε πολυ υλικο και οχι μονο.

Μιχάλη ευχαριστώ για την διευκρίνηση

Καλά είναι τα μαχαίρια της αλλά αν θες το κάτι παραπάνω πάρε ένα σετάκι της Bosch (γύρω στα 10 ευρώ από Ντέτσικα).
Εγώ τα έχω αλλά δεν τα έβαλα πάνω ακόμα.
Εδώ μέσα πάντως διαβάζω πολλούς που τα βάλανε πάνω και λένε ότι έχουν άλλο μηχάνημα πλέον!

Καλά είναι τα μαχαίρια της αλλά αν θες το κάτι παραπάνω πάρε ένα σετάκι της Bosch (γύρω στα 10 ευρώ από Ντέτσικα).
Εγώ τα έχω αλλά δεν τα έβαλα πάνω ακόμα.
Εδώ μέσα πάντως διαβάζω πολλούς που τα βάλανε πάνω και λένε ότι έχουν άλλο μηχάνημα πλέον!

Σωστά.
Την έχω δώδεκα χρόνια. Έχω αλλάξει δύο σετ και τα δύο Bosch και είναι κορυφή.

Δωστε κανενα link ρε παιδια για τα μαχαιρια της πλανης. Την εχω 10 χρονια περιπου και πριν ενα χρονο την εβαλα αναποδα σε αυτοσχεδια βαση. Αξιζει για τα λεφτα της!

Ωραία θα την τιμήσει πολύς κόσμος απ'ότι φαίνεται την πλάνη.
Λινκ για μαχαίρια -> https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5608
Πήρα την ράγα για κοπές σήμερα. Φαίνεται πολύ καλή.
Επίσης στο λιντλ λυκόβρυσης είχε καμιά 20αριά 16βολτα δραπανοκατσάβιδα στα 44 ευρώ.
Είχε και πολλά ακονιστήρια που είχε βγάλει πρόσφατα και 2 συστήματα με αλυσίδες για ανύψωση βαριών αντικειμένων. Επίσης είχε πολλά σετ απο λίμες.
Το δισκοπρίονο φαινόταν πολύ ωραίο(εμφανισιακά) με μπαταρία που ταιριάζει σε όλα τα 20βολτα.

9c14ccf4c59bd548e636ed4303567212.jpg

Αξιζει το συγκεκριμενο η θα πρεπει να δωσουμε τα διπλασια για skill?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk