Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χρήστο δεν είχα ανοίξει το δικό μου φαλτσοπριονο για να δω ότι δεν θέλει ανταπτορα για αυτό ρώτησα. Το άνοιξα σήμερα και δοκίμασα στον αέρα και τους 4 δίσκους τους τρεις καινούργιους και τον παλιό. Όλοι έχουν ένα μικρό τζόγο αλλά μικρό και σε όλους είναι ο ίδιος. Εβαλα πάνω και τον 60αρι δίσκο και έκανα τρεις δοκιμαστικές κοπες κόβει μια χαρά και σε καμία περίπτωση δεν άναψε. Οπότε πιστεύω πως αξίζει να τους πας πίσω και απλά να πάρεις ένα άλλο σετ

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρήστο δεν είχα ανοίξει το δικό μου φαλτσοπριονο για να δω ότι δεν θέλει ανταπτορα για αυτό ρώτησα. Το άνοιξα σήμερα και δοκίμασα στον αέρα και τους 4 δίσκους τους τρεις καινούργιους και τον παλιό. Όλοι έχουν ένα μικρό τζόγο αλλά μικρό και σε όλους είναι ο ίδιος. Εβαλα πάνω και τον 60αρι δίσκο και έκανα τρεις δοκιμαστικές κοπες κόβει μια χαρά και σε καμία περίπτωση δεν άναψε. Οπότε πιστεύω πως αξίζει να τους πας πίσω και απλά να πάρεις ένα άλλο σετ

Όπερ και εγένετο.
Όντως το άλλαξα με άλλο σετ και ο τζόγος είναι ελάχιστος, άρα έπεσα σε ελαττωματικό.
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Και για εμένα όπως και για τους περισσότερους τα εργαλεία του λιντλ ήταν και είναι η αφορμή να ασχοληθούμε - πωρωθούμε περισσότερο (πχ δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα αγόραζα φαλτοπρίονο πόσο μάλλον αν ήταν bosch ή dewalt). Βεβαίως κάποια εργαλεία τους έχουν αστοχίες, σίγουρα και θα αναβαθμίσω κάποια με καλύτερα στο μέλλον ανάλογα τις ανάγκες και τα οικονομικά μου και πράγματι τα αναλώσιμα που βγάζουν είναι χειρότερης ποιότητας σε σχέση με τα ηλεκτρικά.

Εγώ δοκιμασα τον 80αρι και όντως ανάβει. Μου καίει το ξύλο. Τους άλλους δεν τους δοκίμασα ακόμα αλλά δεν πρόκειται να τους επιστρέψω καθότι με 12 δεν παίρνεις τίποτα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ δοκιμασα τον 80αρι και όντως ανάβει. Μου καίει το ξύλο. Τους άλλους δεν τους δοκίμασα ακόμα αλλά δεν πρόκειται να τους επιστρέψω καθότι με 12 δεν παίρνεις τίποτα.

Παύλε τι έκοψες με τον 80άρη?

........ αλλά δεν πρόκειται να τους επιστρέψω καθότι με 12 δεν παίρνεις τίποτα.

Πόση αλήθεια Παύλε .... και για μια φορά να χρειασθεί.... θα κάνεις την δουλειά σου ...κουτσά -στραβά -bye-

Ο 80αρης γράφει οτι είναι για αλουμίνιο και τα δόντια του δεν είναι λοξά εναλλάξ όπως των άλλων αλλά ίσα. Μήπως δεν κάνει για ξύλο;

Πόση αλήθεια Παύλε .... και για μια φορά να χρειασθεί.... θα κάνεις την δουλειά σου ...κουτσά -στραβά -bye-

Έτσι ακριβώς! Παρόλο που το φαλτσοπριονο το δουλεύω αρκετά.

Ο 80αρης γράφει οτι είναι για αλουμίνιο και τα δόντια του δεν είναι λοξά εναλλάξ όπως των άλλων αλλά ίσα. Μήπως δεν κάνει για ξύλο;

Λες; Θα δοκιμασω τον 60αρι αλλά όχι σήμερα, πρέπει να επιστρέψω Σέρρες απόψε, γιατί αύριο έχω αγώνα με ανεμόπτερο. ( άσχετο με το θέμα αυτό).

Last edited by a moderator:

Εκοψα οξυά και φτελιά 3 cm. Μου άφησε και μουστάκι στο βγάλσιμο.

Λογικό να στα έκαψε γιατί είναι σκληρά ξύλα.
Το πολύ με 48άρι δίσκο κόψιμο, κανονικά μόνο με 24άρι.

Είναι για αγορά μόνο online και όχι από καταστήματα και μόνο για την αγορά της Γερμανίας (δεν στέλνουν εκτός χώρας). Όσο υπάρχουν αποθέματα.

Καλησπέρα παιδια απ'οτι παρατήρησα τωρα διαβάζοντας τα χαρακτηρίστηκα των φαλτσοπριονων του lidl ειδα οτι το τελευταίο που θα εχει το Σάββατο ειναι 13 κιλά ενώ το α1 17 κιλά,σκέφτομαι σοβαρά να το παρω αλλα λέτε να μην ειναι τόσο καλο όσο το προηγούμενο;

:offtopic:

Δυο ώρες και κάτι λίγο έμειναν ακόμα πριν κλείσουν οι δηλώσεις συμμετοχής στην δεύτερη κλήρωση στην κατηγορία των δορυφορικών ενός νέου εξελιγμένου φοβερού 3 σε ένα δέκτη. Επίγειος, δορυφορικός media player και πολλά ακόμη περισσότερα. Μόλις που προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή.

MΕCOOL-KIII pro

Είναι για αγορά μόνο online και όχι από καταστήματα και μόνο για την αγορά της Γερμανίας (δεν στέλνουν εκτός χώρας). Όσο υπάρχουν αποθέματα.

σιγουρα δεν στελνουν?γιατι εγω εκανα πως αγοραζω και με εβγαλε και μεταφορικα εκτος και αν τα μεταφορικα(19,50) ηταν για γερμανια μονο!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

σιγουρα δεν στελνουν?γιατι εγω εκανα πως αγοραζω και με εβγαλε και μεταφορικα εκτος και αν τα μεταφορικα(19,50) ηταν για γερμανια μονο!!

https://www.lidl.de/de/hilfe-onlineshop/s2486?jumpto=h2-versand : Η 5η ερώτηση της 4ης κατηγορίας (Versand & Lieferung) Σε ελεύθερη μετάφραση: μπορούν να παραδοθούν παραγγελίες στο εξωτερικό; ΑΠ: Όχι, αυτή τη στιγμή δεν προσφέρουμε παραδόσεις στο εξωτερικό.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό το κατάλληλο νήμα, αλλά για όσους σκέφτεστε το Parkside φαλτσοπρίονο του Σαββάτου, να ξέρετε ότι το Praktiker έχει όλα τα εργαλεία Lux -30%.
Έτσι, το φαλτσοπρίονο Lux των 1800W κοστίζει περίπου 120.