Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γνώμη μου είναι πως στην τιμή που έχουν φτάσει οι inverter δεν αξίζει ειδικά ένας πρωτάρης στο άθλημα να πάει σε χαλκού καθώς είναι εξαιρετικά πιο δυσχρηστες και είναι πιθανόν να τα παρατήσει.
+1000 συν οτι και απο ογκο και φορητωτητα οι inverter ειναι πολυ δελεαστικες σε συναρτηση με την τιμη τους πλεον...

Καλησπέρα παιδια πρόσφατα αγόρασα το συρόμενο φαλτοπριονο και το σετ με τους δίσκους,για αρχή να αφήσω τον δίσκο που εχει πάνω με τα 20 δόντια η να βάλω με τα 40 η τα 60 ποια ειναι η γνώμη σας;θα εχω μεγάλη διαφορά στην κοπή;

Τον 40αρι είναι η πιο all around επιλογή

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον 40αρι είναι η πιο all around επιλογή

Αναλόγως τι κόβει. Για μασίφ ξύλο (καδρόνια κ.λπ.) προτιμότερος είναι ο δίσκος με λιγότερα δόντια.
Για κοπή επιφανειών πάει σε 40άρι

Πιο all around είναι ο 24άρης. :)

Θα κόψω ενα μικρό κορμό πεύκου 5 cm σε φέτες για να πειραματιστώ στην πυρογραφία άρα να αφήσω τον δίσκο που εχει πάνω για αρχή και βλέπουμε ευχαριστω για τις απαντήσεις σας

ο μικρός δίσκος που έχει πάνω εξ αρχής αφήνει ξέφτια, αυτός με τα περισσότερα δόντια δεν αφήνει.

Συμφωνώ απολύτως. Τα λίγα δόντια ειναι για χοντρό κοπές.
Αν θέλεις καλή επιφάνεια στην κοπή, πας σε τουλ. 40~48 δόντια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ο μικρός δίσκος που έχει πάνω εξ αρχής αφήνει ξέφτια, αυτός με τα περισσότερα δόντια δεν αφήνει.
Ευχαριστώ θα του βάλω τον 40αρι η ή τον 60

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σας κ απο μενα! Αγορασα το φαλτσοπριονο απο το lidl τη προηγουμενη εβδομαδα...σημερα το ανοιξα, το επεξεργαστηκα κ πταν πια το εβαλα στη πριζα ολα καλα..το laser λειτουργουσε...βανω μια βρουμ με το πριονι στον αερα κ το laser σταματα να λειτουργει. Το εβγαλα απο τη πριζα κ ανοιξα το κουτακι του laser. Τα καλωδια στραπατσαρισμενα κ σχεδον κομμενα...τι λετε να κανω;;να το παω πισω;; ευχαριστω για το χρονο σας!!

Φιλη ειμαι😀😀Ευχαριστω..Λες αν το παω στο καταστημα της περιοχης μου να μην φερνουν..ενα αφησα κυριακη απογευμα που το πηρα...

Και εγω το ίδιο πρόβλημα είχα οταν πήγα να το ρυθμίσω απο την βίδα σταμάτησε να λειτουργεί και αυτος ήταν και ένας απο τους λόγους που θα παω για το metabo

Ναι το πηρα πίσω και μου έδωσαν τα χρήματα και μάλιστα είχα παρει και τους έξτρα δίσκους και τους πηρα και αυτούς πίσω σε αυτό το παραδέχομαι το lidl

Είναι ξενερωμα καινούργιο πράγμα να μην δουλεύει κάτι αλλά το laser εγώ τουλάχιστον δεν το χρησιμοποιώ ποτέ πάντα κατεβάζω το δίσκο να δω που θα κόψει.

Είναι ξενερωμα καινούργιο πράγμα να μην δουλεύει κάτι αλλά το laser εγώ τουλάχιστον δεν το χρησιμοποιώ ποτέ πάντα κατεβάζω το δίσκο να δω που θα κόψει.

Συμφωνώ αλλα και εγω ξενέρωσα θελω οταν παίρνω κατι να δουλεύει σωστά οταν το χρειαστώ

Φιλη ειμαι😀😀Ευχαριστω..Λες αν το παω στο καταστημα της περιοχης μου να μην φερνουν..ενα αφησα κυριακη απογευμα που το πηρα...

Καλώς την λοιπόν!!
Αν θέλεις τα χρήματα σου πίσω μπορείς να το πας οπουδήποτε, αν θέλεις όμως άλλο κομμάτι πρέπει να έχει το κατάστημα.
Στον Πειραιά πάντως την Παρασκευή είχε πάνω από δέκα κομμάτια.

Να προσθέσω, αν δεν το ξέρεις, οτι μπορείς να το αλλάξεις και σε άλλο κατάστημα από αυτό που το πήρες.

Σας ευχαριστω ολους...Θα περασω απο κει που το πηρα δε πρωτη φαση..Το να το φτιαξω μονη μου να μη το σκεφτω καν εεε;;Αυτο λειτουργει με 220v η εχει καποιο μετασχηματιστη καπου...αν κ ειναι τοσπ νικρα τα καλωδιακια που δυσκολευει η κατασταση..

Σκέφτεσαι σαν μαστορισα και είναι καλό αυτό!
Όμως το εργαλείο σου είναι καινούργιο και είναι κρίμα!!!
Αυτό θα το κάνεις μετά την τριετία που θα είναι εκτός εγγύησης! :a0210: