Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με το παλμικο εχω βρει την υγεια μου σε κολοβιδες που εχουν ξωμεινει σε παραθυρα 30 χρονια, και με μπουλόνια αυτοκινητου. Δεν το εχω χρησιμοποιησει πανω απο 1 φορα το 2μηνο αλλα οταν το χρειαστηκα ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ για την δουλεια του ΠΟΛΥ φτηνο απο τον ανταγωνισμο του για εμενα. Ν1! στα εργαλεια απο Λιντλ. Just get it!

Την μπαταρια προσεχτε να ειναι καλη (6μηνη εγγυηση) και αυτο το μοντελο ειναι συμβατο με τις μπαταριες σειρας Χ20 του λιντλ.

Εαν δεν μπορειτε να πατε πρωι πειτε να παει καποιος για εσας. Και απο εδω. Αξιζει.

Κυρ θα εκτιμούσα πολυ ΑΝ μπορουσες να παρεις για εμενα ενα παλμικο και ενα καρφωτικο...μιας και ως γνωστων μεσα στην εβδομάδα ειμαι εξωτερικο...
Χρηματα στα καταθέτω στον λογαριασμο σου...και σημερα αν θελεις...αλλιώς μεσα στην εβδομάδα...μου λες και το κανονίζω...!!!

ΘΑ ειναι το δωρο μου για τα γεννεθλια μου...!!!

Ναι φιλε θα το φροντισω.
Καρφακια δε θελεις?

Ευχαριστω εκ των προταιρων...νομιζα οτι καρφια εχει στο πακετο...
ετσι και αλλιως θα το δοκιμάσω και θα δω αν μου κανει...αν μου κανει αναλωσιμα θα βρω μετα και απο αλλου...

Τοτε Κυριακο αν δεν σου κανει κοπο παρε και μια εξτρα συσκευσια σε καρφακια βελονακια κτλ...!!!
Μιλάμε τηλεφωνικος για τα υπολοιπα...
Ευχαριστω πολυ και παλι...!!!

Σε αναλώσιμα δεν εχω δει στο έντυπο να εχεις έξτρα,στο ιταλικό ειχε με 3 ευρω αλλα εδω τιποτα

Από ότι βλέπω ο Τροχός έχει μπαταρία 3Ah, λογικά θα μπορείς να χρησιμοποιείς τη μπαταρία και στα άλλα μηχανήματα για περισσότερη αυτονομία, έτσι δεν είναι;

Βλέπω οι μπαταρίες του καινούργιου παλμικού μοιάζουν κάπως με του παλιού. Άραγε να υπάρχει συμβατότητα; Το έχει δοκιμάσει κανείς με τα προηγούμενα εργαλεία της σειράς x20V που έιχε βγάλει πρόσφατα;

Σήμερα δοκιμάστηκε η μπαταρία της νέας σειράς εργαλείων Χ-20V στα εργαλεία της προηγούμενης σειράς των 18V.
Μου έφερε ο Κώστας μία μπαταρία 20V και την δοκίμασα και στις δύο τριάδες των εργαλείων 18V οι οποίες και αυτές δεν είχαν μεταξύ τους συμβατές μπαταρίες.
Συμπέρασμα .... οι 20V δυστυχώς ΔΕΝ ταιριάζουν στις υποδοχές των 18V εργαλείων... οπότε οι ενδιαφερόμενοι χτίζουν πλέον νέα σειρά στα 20V.
Ελπίζω με αυτή την σειρά να σταματήσουν την ασυμβατότητα πλέον και ότι βγαίνει σε αυτά τα Volt να έχει την ίδια μπαταρία.

Σήμερα δοκιμάστηκε η μπαταρία της νέας σειράς εργαλείων Χ-20V στα εργαλεία της προηγούμενης σειράς των 18V.
Μου έφερε ο Κώστας μία μπαταρία 20V και την δοκίμασα και στις δύο τριάδες των εργαλείων 18V οι οποίες και αυτές δεν είχαν μεταξύ τους συμβατές μπαταρίες.
Συμπέρασμα .... οι 20V δυστυχώς ΔΕΝ ταιριάζουν στις υποδοχές των 18V εργαλείων... οπότε οι ενδιαφερόμενοι χτίζουν πλέον νέα σειρά στα 20V.
Ελπίζω με αυτή την σειρά να σταματήσουν την ασυμβατότητα πλέον και ότι βγαίνει σε αυτά τα Volt να έχει την ίδια μπαταρία.
μην τα θελουμε ολα δικα μας αμα κανουν οι μπαταριες σε ολα τοτε κανεις δεν θα αγοραζει τα καινουργια εργαλια

μην τα θελουμε ολα δικα μας αμα κανουν οι μπαταριες σε ολα τοτε κανεις δεν θα αγοραζει τα καινουργια εργαλια

Όταν μιλάμε όμως για τα εργαλεία της ίδιας φίρμας και των ίδιων Volt ....πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και αυτούς που μας τα σκάσανε στο παρελθόν και απλώς τώρα εμπλουτίζουν την συλλογή τους. Η νέα μπαταρία σημαίνει και νέο φορτιστή και κυρίως όταν σου μείνει μια δουλειά στο τελείωμα δεν μπορείς να "καρφώσεις" μια μπαταρία από ένα άλλο εργαλείο και να τελειώσεις... και ξέρεις πόσο άσχημο είναι να μην "τελειώνεις".
Η λογική λοιπόν "πάρε κάθε φορά νέου τύπου μπαταρία" για να κάνουμε τζίρο δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί απλούστατα μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όταν μιλάμε όμως για τα εργαλεία της ίδιας φίρμας και των ίδιων Volt ....πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και αυτούς που μας τα σκάσανε στο παρελθόν και απλώς τώρα εμπλουτίζουν την συλλογή τους. Η νέα μπαταρία σημαίνει και νέο φορτιστή και κυρίως όταν σου μείνει μια δουλειά στο τελείωμα δεν μπορείς να "καρφώσεις" μια μπαταρία από ένα άλλο εργαλείο και να τελειώσεις... και ξέρεις πόσο άσχημο είναι να μην "τελειώνεις".
Η λογική λοιπόν "πάρε κάθε φορά νέου τύπου μπαταρία" για να κάνουμε τζίρο δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί απλούστατα μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Budjet σειρες και εργαλεια ειναι. Τι θελετε παραπανω? Αφου σας δινουν με μια σειρα μπαταριας μια ολοκληρη σειρα εργαλειων, τι θελετε συμβατοτητα με τς νεοτερα? Ερασιτεχνες ειστε, ποση πια αναγκη για μπαταρια και αριθμο εργαλειων. Εδω σοβαρες και ακριβες εταιριες και μερικα χρονια μετα, συνηθως αλλαζουν συμβατοτητες. Απλα εκει μπορεις να βρες ακομη ανταλλακτικα, εξτρα μπαταριες κλπ. Αλλα ναι, ειναινπολυβπιο ακριβα (συνηθως) και δεν απευθηνονται σε ερασιτεχνες.

:drummer:

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ρε παιδιά δε μιλάμε για παλιά εργαλεία, για περσινά μοντέλα μιλάμε. Φυσικά και έπρεπε να έχει προχωρήσει εδώ και καιρό σε σειρά με συμβατές μπαταρίες. Φτηνά μπορεί να είναι αλλά δε μας τα δίνουν και τσάπα.
Τέλος πάντων, θα επενδύσω σιγά-σιγά στη νέα σειρά μιας και πιστεύω οτι με την οικογένεια των 20βολτων θα λυθεί αυτό το θέμα. Βέβαια παράλληλα μου τρέχουν τα σάλια για τα 10βολτα bosch.

Το καλό θα ήταν να κυκλοφορήσουν και solo τα 20v, όπως στο εξωτερικό. Κάποιος που θέλει μια πλήρη σειρά, θα πληρώσει άδικα τόσες μπαταρίες και φορτιστές.

Μια χαρά είναι ρε παιδιά, μην το ψυρίζουμε. Να λέμε ευχαριστώ που έρχονται και στην Ελλάδα της κρίσης. Και όποιος θέλει, έχει άλλες επιλογές, πχ Einhell κτλ.

Από τις οδηγίες του παλμικου της Δευτέρας,παραγγελία απευθείας από το side του Service για έξτρα μπαταρίες
9d8abda40b117a3ce5903f18eac13e39.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk