andreas1981
AVClub Enthusiast
- 26 March 2016
- 948
Ναι αυτό ειδα και εγώ και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έβγαλε καπνό κάποια στιγμή το 20βολτο;
Στην Ιταλία το είχαν 60 ευρώΜήπως έριξαν την ποιότητα κατασκευής; Να θυμίσω (...εάν δεν κάνω λάθος) πως το 18V είχε 60 ευρώ ενώ τώρα το 20V έχει 50 ευρώ... :hmmmm2:
Προς υπεράσπιση του 20V, αντικειμενικά να ποτέ χρειαστεί να βιδώσει κανείς 10mm βίδα, προτρυπάμε, οπότε δεν θα έχει τόσο ζόρισμα όσο στο συγκριτικό τεστ.
Πάντως, ναι φάνηκε ότι "κάπνισε"...!
Σε άλλο video το ζυγίζει και βγαίνει 1.702 γρ. Πολλά δεν είναι ?
Tελικα ρε παιδες να το παρουμε το παλμικο?Εγω κυριως με ανταπτορα θελω να το δουλευω για ξεβιδωμα σε μπουλονια παξιμαδια.
Αν ειχα κομπρεσερ που το δουλευα στο εργαστηριο και ηθελα να καρφωνω πολυ, θα προτιμουσα το αερος. Αν δεν ειχα πολλες απαιτησεις σε ποσοτητα και δυναμη, μαλλον το ηλεκτρικο λογω πρακτικοτητας.
Τελικα λεω να μην παρω κανενα, μιας και δεν με βλεπω να το χρησιμοποιω πουθενα...
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σου πω την αλήθεια και γω πέρα από κανά δυο περιπτώσεις δεν το πολυχρειάζομαι. Όντως η φορητότητα του ηλεκτρικού είναι στα συν αλλά πόσο χάνει σε δύναμη; Καρφάκια και δίχαλα να τα τερματίζει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.