Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι αυτό ειδα και εγώ και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προς υπεράσπιση του 20V, αντικειμενικά να ποτέ χρειαστεί να βιδώσει κανείς 10mm βίδα, προτρυπάμε, οπότε δεν θα έχει τόσο ζόρισμα όσο στο συγκριτικό τεστ.
Πάντως, ναι φάνηκε ότι "κάπνισε"...!

Σε άλλο video το ζυγίζει και βγαίνει 1.702 γρ. Πολλά δεν είναι ?

Μήπως έριξαν την ποιότητα κατασκευής; Να θυμίσω (...εάν δεν κάνω λάθος) πως το 18V είχε 60 ευρώ ενώ τώρα το 20V έχει 50 ευρώ... :hmmmm2:

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μήπως έριξαν την ποιότητα κατασκευής; Να θυμίσω (...εάν δεν κάνω λάθος) πως το 18V είχε 60 ευρώ ενώ τώρα το 20V έχει 50 ευρώ... :hmmmm2:
Στην Ιταλία το είχαν 60 ευρώ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προς υπεράσπιση του 20V, αντικειμενικά να ποτέ χρειαστεί να βιδώσει κανείς 10mm βίδα, προτρυπάμε, οπότε δεν θα έχει τόσο ζόρισμα όσο στο συγκριτικό τεστ.
Πάντως, ναι φάνηκε ότι "κάπνισε"...!

Σε άλλο video το ζυγίζει και βγαίνει 1.702 γρ. Πολλά δεν είναι ?

Έτσι είναι, το ζόρισε και ήταν πρώτη φορά. Εδώ το ξαναζορίζει και περισσότερο μάλλον, μέχρι που σπάει το bit:

https://www.youtube.com/watch?v=rPsWLOPodTo

Tελικα ρε παιδες να το παρουμε το παλμικο?Εγω κυριως με ανταπτορα θελω να το δουλευω για ξεβιδωμα σε μπουλονια παξιμαδια.

Η γνώμη μου ειναι να το πάρουμε και να το δοκιμάσουμε,ετσι και αλλιώς εχουμε 3 μήνες αν κατι παει στραβά για να πάρουμε τα λεφτα μας πισω εγω θα τιμήσω και το καρφωτικο αυριο

Tελικα ρε παιδες να το παρουμε το παλμικο?Εγω κυριως με ανταπτορα θελω να το δουλευω για ξεβιδωμα σε μπουλονια παξιμαδια.

Το αγοράζεις ....το δοκιμάζεις αν είναι του γούστου σου ...και πράτεις αναλόγως .... να έχεις και εναν αντάπτορα παλμικού αφού είναι για ξεβιδώματα μάλλον ζόρικα. -bye-

Ανάμεσα στο ηλεκτρικό καρφωτικό και το αέρος ποιο είναι καλύτερο; Ρωτάω μιας και δεν το χρειάζομαι άμεσα. Μήπως να περιμένω;

Αν ειχα κομπρεσερ που το δουλευα στο εργαστηριο και ηθελα να καρφωνω πολυ, θα προτιμουσα το αερος. Αν δεν ειχα πολλες απαιτησεις σε ποσοτητα και δυναμη, μαλλον το ηλεκτρικο λογω πρακτικοτητας.
Τελικα λεω να μην παρω κανενα, μιας και δεν με βλεπω να το χρησιμοποιω πουθενα...

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν ειχα κομπρεσερ που το δουλευα στο εργαστηριο και ηθελα να καρφωνω πολυ, θα προτιμουσα το αερος. Αν δεν ειχα πολλες απαιτησεις σε ποσοτητα και δυναμη, μαλλον το ηλεκτρικο λογω πρακτικοτητας.
Τελικα λεω να μην παρω κανενα, μιας και δεν με βλεπω να το χρησιμοποιω πουθενα...

Να σου πω την αλήθεια και γω πέρα από κανά δυο περιπτώσεις δεν το πολυχρειάζομαι. Όντως η φορητότητα του ηλεκτρικού είναι στα συν αλλά πόσο χάνει σε δύναμη; Καρφάκια και δίχαλα να τα τερματίζει;

Δεν ξερω, εχω ηδη ενα φτηνο ηλεκτρικο που ειχα παρει καποτε απο το πρακτικερ το οποιο σε σκληρα ξυλα δεν καταφερνε να χωσει μεχρι μεσα το διχαλο. Δουλευει μια χαρα, αλλα ειναι για light δουλειες.

Να σου πω την αλήθεια και γω πέρα από κανά δυο περιπτώσεις δεν το πολυχρειάζομαι. Όντως η φορητότητα του ηλεκτρικού είναι στα συν αλλά πόσο χάνει σε δύναμη; Καρφάκια και δίχαλα να τα τερματίζει;

Χρήστο αν καί δέν έχω καρφωτικό Parkside θα σού πώ τήν διαφορά ηλεκτρικού καρφωτικού καί αέρος,έτσι γιά να πάρεις μιά ιδέα.
Καμμιά σχέση η δύναμη τού καρφωτικού αέρος μέ τό ηλεκτρικό καρφωτικό
Εχω δυό καρφωτικά ένα ηλεκτρικό Skil καί ένα αέρος Bulle,τα ηλεκτρικά καρφωτικά έχουν ένα μικρό εύρος μήκος καρφιού max 16 mm συνήθως
Ενώ τά καρφωτικά αέρος πολύ περισσότερο εύρος τό Bulle βαράει μέχρι καί 50 mm μήκος καρφί.
Επίσης πολύ πιό δυνατό είναι τό καρφωτικό αέρος.
Τό ηλεκτρικό καρφωτικό Skil σέ κόντρα πλακέ τό μικρό καρφί 16 mm μήκος στήν σκάλα μέ τήν περισσότερη ισχύ δέν μπορούσε να το τερματίσει τό άφηνε 1 mm περίπου πιό έξω και τό έβαζα μέσα μέ σφυράκι χειρός,σέ πιό μαλακό ξύλο δέν είχε πρόβλημα,τό δέ καρφωτικό αέρος μέ καρφί 16 mm μηκος παλι σέ κόντρα πλακέ,τό έβαζε μέσα και υπέρ τού δέοντος και 1 mm πιό κάτω από τήν επιφάνεια.

Παιδιά, πολύ πράμα στης Λυκόβρυσης! Το πρωί είχε περίπου στους 5 μαστόρους που πήγαν καρφί στα παλμικά.