dimitris.v
Senior Member
- 4 October 2014
- 453
Σκεφτόμουν τον πάγκο τις 2 προηγούμενες φορές που τον έβγαλε, τώρα θα τον πάρω σίγουρα. Κάποια παρατήρηση από όσους τον έχουν; Έχει κάποιο ελάττωμα;
δηλ. πριν τον είχε στα 80 ;
Πριν αρκετό καιρό ναι. Πριν κανα δίμηνο τον έβγαλε στα 50. Ο Χιώτης νομίζω τον πήρε τότε και δήλωσε ευχαριστημένος.
Κυριακο δεν κανεις μια μεγααααλη χαρη...να μου παρεις και εμενα εναν...ΑΝ βρεις...???
Εκτος και αν αλλαξει κατι μεχρι τοτε (που δεν θα ηθελα γιατι το ταξιδι ειναι μηχανατο αναψυχης) και τελικά δεν παω...
Για 40 ευρώ είναι πολύ καλός. Εγώ θα πάρω κ δεύτερο. Φυσικά δεν είναι ο,τι πιο στιβαρό και εννοείται βιδωμενος σε τοίχο! Γενικά πάντως, το πλεονέκτημα αυτού του πάγκου είναι ότι μαζεύει -για όποιον το χρειάζεται- και η πλάτη για τα εργαλεία. Αν αυτά δεν τα χρειάζεται κάποιος, με τα ίδια λεφτά φτιάχνει κάτι μεγαλύτερο κ πιο στιβαρό.Σκεφτόμουν τον πάγκο τις 2 προηγούμενες φορές που τον έβγαλε, τώρα θα τον πάρω σίγουρα. Κάποια παρατήρηση από όσους τον έχουν; Έχει κάποιο ελάττωμα;
Νικόλα πιστεύω ότι πρέπει να αναλάβεις πλέον το σέρβις των parkside εργαλείων.Σήμερα δοκίμασα τον ταινιολειαντήρα που δέχτηκε την διορθωτική επέμβαση σε εξαντλητικά τεστ. Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικότατο. Άρα η αιτία εντοπίστηκε και διορθώθηκε ...και δουλειά μου θα κάνω ( και μιλάμε για μπόλικη δουλειά) και θα χρησιμοποιηθεί και το αγορασμένο στοκ με τις ταινίες.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.