Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σκεφτόμουν τον πάγκο τις 2 προηγούμενες φορές που τον έβγαλε, τώρα θα τον πάρω σίγουρα. Κάποια παρατήρηση από όσους τον έχουν; Έχει κάποιο ελάττωμα;

Ευχαριστω πολυ Δημητρη...
κριμα που ειναι Σαββατο 07-10 θα ειμαι σε ταξιδι εως και Δευτερα ολη μέρα οποτε δεν θα καταφερω να τον παρω...διαφορετικά θα ημουν στημενος εξω απο το LIDL απο τις 7.00...

δηλ. πριν τον είχε στα 80 ;

Πριν αρκετό καιρό ναι. Πριν κανα δίμηνο τον έβγαλε στα 50. Ο Χιώτης νομίζω τον πήρε τότε και δήλωσε ευχαριστημένος.

Αμα τον εχει 40 , τον παιρνω και γω ρε παιδια που δεν τον πολυχρειαζομαι. Ενα φρεσκαρισμα μονο, θελει απαραιτητς στηριξη σε τοιχο, standalone δεν στεκει, α?

Κυριακο δεν κανεις μια μεγααααλη χαρη...να μου παρεις και εμενα εναν...ΑΝ βρεις...???

Εκτος και αν αλλαξει κατι μεχρι τοτε (που δεν θα ηθελα γιατι το ταξιδι ειναι μηχανατο αναψυχης) και τελικά δεν παω...

Σήμερα που ήθελα να τρίψω μια πόρτα από κάτω γιατί "έβρισκε" στο δάπεδο ....με παίδεψε ο παλιότερος μεγάλος ταινιολειαντήρας του Lidl γιατί τράβαγε έξω την ταινία ...πάλι.
Είπα να το πετάξω ...αλλά μετά σκέφτηκα τι θα τα κάνω καμιά δεκαριά σετ γυαλόχαρτα που είχα πάρει μαζί.
Αποφάσισα λοιπόν ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί μαζί του και να βρει μια λύση. Τον έλυσα λοιπόν και άρχισα να μελετάω το πρόβλημα. Σκέφτηκα την ταινία την βγάζει γιατί το εμπρός ράουλο δεν παίρνει αρκετή κλίση όσο και να βιδώνεις την κόκκινη βίδα. Τι πρέπει λοιπόν να γίνει ??? να πάρει το ράουλο μεγαλύτερη κλίση... Πώς ??? ... με το να στραβώσουμε λίγο (πολύ λίγο) και τα δύο "αυτια" που το κρατάνε προς τα δεξιά δηλ. προς την μεριά της κόκκινης βίδας. Μετά από 2-3 τέστ στραβώματος στην μέγγενη και λυσίματος δεσίματος του εργαλείου...Ωω του θαύματος το εργαλείο ρυθμίστηκε τέλεια και η κόκκινη βίδα με μικρές πλέον κινήσεις μετακινεί μέσα -έξω την ταινία χωρίς να χρειάζεται να σφίξει εντελώς γιατί τότε μπλοκάρει τον κύλινδρο και δεν αφήνει το ελατήριο να τεντώσει σωστά και να σφίξει την ταινία. Επαναλαμβάνω το στράβωμα πρέπει να είναι πολύ λίγο ...γιατί αλλιώς χάνονται τα κέντρα ...δεν μπαίνει ο πίρος και δεν γυρίζει ελεύθερα το ράουλο.
Οπότε αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα και θέλει να κάνει δουλειά του ας εξετάσει και αυτή την λύση.

Νικόλα πολύ χαίρομαι που δεν τον σούταρες αλλά έκατσες και ασχολήθηκες.Μου αρέσουν οι άνθρωποι που επισκευάζουν και δεν πετάνε αλόγιστα.Και παιδιά,δεν ήμουν ανέκαθεν έτσι.Καλορίζικος ξανά λοιπόν!

Είναι ένα από τα ελαττώματα μου Νικόλα :flipout:
Με προβλημάτιζε ότι δεν το κάνανε όλα τα εργαλεία της σειράς αυτής ....αλλά μερικά ...ίσως τα περισσότερα .... αλλά αφού υπήρχαν και μερικά που λειτουργούσαν σωστά ...δεν μπορεί κάτι θα έφταιγε. Και αφού υπάρχει κάτι ...πρέπει να το βρούμε :flipout::flipout:

Σκεφτόμουν τον πάγκο τις 2 προηγούμενες φορές που τον έβγαλε, τώρα θα τον πάρω σίγουρα. Κάποια παρατήρηση από όσους τον έχουν; Έχει κάποιο ελάττωμα;
Για 40 ευρώ είναι πολύ καλός. Εγώ θα πάρω κ δεύτερο. Φυσικά δεν είναι ο,τι πιο στιβαρό και εννοείται βιδωμενος σε τοίχο! Γενικά πάντως, το πλεονέκτημα αυτού του πάγκου είναι ότι μαζεύει -για όποιον το χρειάζεται- και η πλάτη για τα εργαλεία. Αν αυτά δεν τα χρειάζεται κάποιος, με τα ίδια λεφτά φτιάχνει κάτι μεγαλύτερο κ πιο στιβαρό.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα δοκίμασα τον ταινιολειαντήρα που δέχτηκε την διορθωτική επέμβαση σε εξαντλητικά τεστ. Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικότατο. Άρα η αιτία εντοπίστηκε και διορθώθηκε ...και δουλειά μου θα κάνω ( και μιλάμε για μπόλικη δουλειά) και θα χρησιμοποιηθεί και το αγορασμένο στοκ με τις ταινίες.-bye-

Σήμερα δοκίμασα τον ταινιολειαντήρα που δέχτηκε την διορθωτική επέμβαση σε εξαντλητικά τεστ. Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικότατο. Άρα η αιτία εντοπίστηκε και διορθώθηκε ...και δουλειά μου θα κάνω ( και μιλάμε για μπόλικη δουλειά) και θα χρησιμοποιηθεί και το αγορασμένο στοκ με τις ταινίες.-bye-
Νικόλα πιστεύω ότι πρέπει να αναλάβεις πλέον το σέρβις των parkside εργαλείων.