Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα ποτηροτρυπανα λεν πράμα;
Εχω τα κοκκινα για ξυλο. Μια χαρα κοβουν. Εχω δοκιμασει μονο τις μικρες διαστασεις. Τα εχω ζορισει σε κοντραπλακε 2cm με το δραπανο χειρος. Τα καταφεραν , αλλα θεωρω οτι επειδη το χερι μου δεν ηταν καθετο δεν εκαναν γρηγορη κοπη.. Σε κολωνατο θα ηταν πιο ευκολα τα πραματα. Μελαμινες και ελατα στο χαλαρο. Αρνητικο οτι στην εξοδο αν τρυπας στον αερα χωρις ρεταλι απο πισω, το σκισιμο προς τις ινες του ξυλου ειναι εντονο. Ισως λογο και στροφων που τα δοκιμασα.

Ο διδυμος τροχος ειναι 120watt, φαινεται περιποιημενος και ειναι απο τους μικρους που κυκλοφορουν στην αγορα.
Αναλογα με τις αναγκες του καθενα βεβαια, αλλα για DIY κρινω οτι ειναι επαρκης.

Το σετακι με τα κολαουζα ειναι φτηνο και χρησιμο να υπαρχει. Η τιμη του βεβαια προσδιοριζει και την ποιοτητα του ατσαλιου του.
Το ιδιο ισχυει και για τα ποτηροτρυπανα.

Είναι η τρίτη φορά που γυρίζω σκουπάκι χειρός silvercrest επαναφορτιζόμενο εσωτερικού χώρου πίσω.
Εσωτερικά πρέπει να είναι πανομοιότυπα και διαφέρει λίγο ο σχεδιασμός εξωτερικά αλλάζοντας βέβαια και ο αριθμός IAN.
Όσο αυτά λειτουργούν είναι καλά.
Την τελευταία φορά μου είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο από Γερμανία και είμαι σε αναμονή. Δουλεύει για μερικά δευτερόλεπτα ενώ είναι φορτισμένο και σταματάει.
Δεν το θέλουν πίσω και όταν παραλάβω θα το ανοίξω. Το κόβω για ψόφιες μπαταρίες το πρόβλημα. Τόσες συμπτώσεις πάντως περίεργο μου φαίνεται.
Τα προηγούμενα δύο είχαν πρόβλημα στο διακόπτη και αλλάχθηκαν σε κατάστημα εντός της πρώτης εβδομάδας..

:nounder: Τρια σκουπακια και κανενα προβλημα , σε διαφορετικες οικογενειες. Τρεις φορες προβλημα σε εσενα μου φαινεται υποπτο. Στην ιδια πριζα τα φορτιζεις;

Ύποπτο μου φαίνεται και εμένα. Αλλά όχι. Πρέπει να έτυχε. Τα δυο πρώτα ήταν ο διακόπτης σίγουρα. Τώρα το τελευταίο δεν ξέρω.
Τα φορτίζω σε διαφορετικές πρίζες και μόνο όταν χρειάζεται αφού δεν τα πολύ χρησιμοποιώ. Δεν τα έχω ποτέ μόνιμα σε φόρτηση.
Εκτός αν με αυτό τον τρόπο ''ξελιγώθηκαν'' οι μπαταρίες (για το τελευταίο μιλάω) γιατί τα δυο πρώτα δεν πρόλαβαν να ξεφορτίσουν.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κολαουζα και ποτηροτρυπανα θα τιμηθουν...Αυτό που περιμενω πιο πολύ είναι το κρουστικό δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας.Αντε να δούμε πότε θα ερθει.

Τα σκουπάκια έχουν ένα πρόβλημα με την πλακέτα ...και εγώ νόμιζα ότι ήταν μπαταρία αλλά την μέτρησα και φαινόταν εντάξει.
Το βάζω να φορτίσει και δεν ξεκινάει ...σαν να την βλέπει φορτισμένη.
Εμένα μου τα άλλαξαν με παλαιότερου τύπου μπαταρίες χωρίς να ζητήσουν επιστροφή τα παλαιά.
Με τα κόκκινα ποτηροτρύπανα έκανα την τρύπα σε 5 χιλ. λαμαρίνα αλουμινίου για το ρούτερ του πάγκου ....και τα κατάφεραν χωρίς μεγάλη φθορά. Αυτό εννοούμε "περιστασιακή¨χρήση...για μια φορά που θα το χρειαστείς.

Τα σκουπάκια έχουν ένα πρόβλημα με την πλακέτα ...και εγώ νόμιζα ότι ήταν μπαταρία αλλά την μέτρησα και φαινόταν εντάξει.
Το βάζω να φορτίσει και δεν ξεκινάει ...σαν να την βλέπει φορτισμένη.
Εμένα μου τα άλλαξαν με παλαιότερου τύπου μπαταρίες χωρίς να ζητήσουν επιστροφή τα παλαιά.

Μάλλον αυτό που λες γίνεται.Το διάβασα και σε ξένο forum. Συγκεκριμένα αυτό που γράφει eco πάνω.
Αντιθέτως κάποια παλαιότερα έχουν πρόβλημα με το διακόπτη. Να δούμε τι θα στείλουν. Δεν το ζήτησαν πίσω.
Μου είπαν να το πάω στην ανακύκλωση.

Εγώ το κράτησα ...όταν μείνει χρόνος θα φωτογραφήσω την πλακέτα για να μου πούνε τα παιδιά εδώ τι να αλλάξω μήπως και δουλέψει.

Και από Δευτέρα κάποια καλούδια!

Οι επαναφορτισμένες λενε τπτ που θα φερει? Ακουσα οτι δεν αξιζουν. Γιατι απο τιμη 3.99 το ζεύγος απλα δεν υπαρχει...

Οι επαναφορτισμένες λενε τπτ που θα φερει? Ακουσα οτι δεν αξιζουν. Γιατι απο τιμη 3.99 το ζεύγος απλα δεν υπαρχει...

Εγω σταματησα να παιρνω εδω και καποια χρονια καθως δεν ηταν αξιοπιστες. Ουτε οι απλες οι κοκκινες ουτε οι πρασινες (slow self discharge). Tωρα αν βελτιωθηκε η ποιοτητα τους, δεν το γνωριζω αλλα αμφιβαλλω -κυριως λογω χαμηλης τιμης.

Κορυφαιες μπαταριες επαναφορτιζομενες ειναι οι Eneloop. Eχω παρα πολλες αγορασμενες εδω και 4 χρονια και δεν εχω καμμια αστοχια.

Συμφωνω με το μιχαλη.οι πρασινες ειναι ψιλοκαλες .οι κοκκινες χαλια προχθες πεταξα μια τετραδα κοκκινες καθως δεν φορτιζαν ουτε στο 10% της αναγραφομενης χωριτηκοτητας.

6 λέει έχει ο πριτσιναδόρος αυτός... Πάντα κάπου τόσο τον είχανε νομίζω. Στη θέση σου θα έπαιρνα δύο πιτόγυρα και μια μπύρα από κάποιο σουβλατζίδικο που ξέρω και μ'αρεσει. Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν.

Τον πιρτσιναδορο το ειχα παρει την προηγουμενη φορα .δεν πετουσε τα στελεχη απ τα πιρτσινα (κολουσαν μεσα) και τον πεταξα .

O τροχος ειναι καλος .το μονο μειον που εχω δει(αν και απο θεμα ασφαλειας ετσι πρεπει να ειναι) ειναι οτι δεν μπορεις να τον δουλεψεις με ενα χερι.