Μάλιστα, λίγο το κακό, ευχαριστώO τροχος ειναι καλος .το μονο μειον που εχω δει(αν και απο θεμα ασφαλειας ετσι πρεπει να ειναι) ειναι οτι δεν μπορεις να τον δουλεψεις με ενα χερι.
Το είχαν φέρει κάπου Μάιο αν θυμάμαι. Λογικά θα το ξαναβγάλουν.Κολαουζα και ποτηροτρυπανα θα τιμηθουν...Αυτό που περιμενω πιο πολύ είναι το κρουστικό δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας.Αντε να δούμε πότε θα ερθει.
Το δράπανο από τα Lidl παρέδωσε πνεύμα.
http://avclub.gr/forum/showthread.p...σφορές?p=1057268679&viewfull=1#post1057268679
Το τσοκ κινείται πλέον στον αέρα και μετά από εξέταση της ζημιάς είδα ότι η ζημιά ήταν στον άξονα του τσοκ και στο γρανάζι του που ξεκόλλησε. Κρίμα γιατί περίμενα ότι θα το χρησιμοποιούσα για παραπάνω χρόνια
3 χρόνια εγγύηση .....
Και το δικό μου τα ίδια . Έσπασε και η φτερωτή (κόκκινή) που ψύχει τον κινητήρα . Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση άφησα τα στοιχεία μου και με κάλεσε η αντιπροσωπεία την επόμενη μέρα. Αφού τους εξέθεσα το πρόβλημα μου στείλανε άλλο με curier - δεν έχει την ίδια χάρτινη συσκευασία- και μου είπαν το χαλασμένο να το πάω για ανακύκλωση.Το δράπανο από τα Lidl παρέδωσε πνεύμα.
http://avclub.gr/forum/showthread.p...σφορές?p=1057268679&viewfull=1#post1057268679
Το τσοκ κινείται πλέον στον αέρα και μετά από εξέταση της ζημιάς είδα ότι η ζημιά ήταν στον άξονα του τσοκ και στο γρανάζι του που ξεκόλλησε. Κρίμα γιατί περίμενα ότι θα το χρησιμοποιούσα για παραπάνω χρόνια
Δεν υπάρχει η απόδειξη πλεον, οπότε και έκανα μια προσπάθεια επισκευής μήπως και το σώσω (που δεν το πιστεύω). Κόλλησα το γρανάζι στον άξονά του με κολλα μετάλλων 2 συστατικών και πλέον την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσω το δράπανο ελπίζω να κρατήσει
Λες δηλαδή να πάρω τηλέφωνο στο service ? Σε ποιο νούμερο ?
Δεν υπάρχει η απόδειξη πλεον, οπότε και έκανα μια προσπάθεια επισκευής μήπως και το σώσω (που δεν το πιστεύω). Κόλλησα το γρανάζι στον άξονά του με κολλα μετάλλων 2 συστατικών και πλέον την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσω το δράπανο ελπίζω να κρατήσει
Έχει καταντήσει αστείο να πηγαίνεις 9 το πρωί και να σου λέει η υπάλληλος "εξαντλήθηκαν οι τροχοί"!
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.