Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομίζω ότι οι τελευταίες εκδόσεις εδώ και 1-2 χρόνια έχουν και ένα κουμπί για να τον ασφαλίσεις στο on (ή μήπως είχαν οι πρώτες κ μετά το κατήργησαν;)

O δικος μου δεν ασφαλιζει στο ον .το στρογγυλο κουμπι που εχει ειναι να το πατας ταυτοχρονα με το κουμπι που τον θετεις σε λειυουργεια

O τροχος ειναι καλος .το μονο μειον που εχω δει(αν και απο θεμα ασφαλειας ετσι πρεπει να ειναι) ειναι οτι δεν μπορεις να τον δουλεψεις με ενα χερι.
Μάλιστα, λίγο το κακό, ευχαριστώ

Έχεις δίκιο Βασίλη. Ή το μπερδεύω με παλιότερη έκδοση ή με άλλο μηχάνημα.

Κολαουζα και ποτηροτρυπανα θα τιμηθουν...Αυτό που περιμενω πιο πολύ είναι το κρουστικό δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας.Αντε να δούμε πότε θα ερθει.
Το είχαν φέρει κάπου Μάιο αν θυμάμαι. Λογικά θα το ξαναβγάλουν.

Το δράπανο από τα Lidl παρέδωσε πνεύμα.
http://avclub.gr/forum/showthread.p...σφορές?p=1057268679&viewfull=1#post1057268679

Το τσοκ κινείται πλέον στον αέρα και μετά από εξέταση της ζημιάς είδα ότι η ζημιά ήταν στον άξονα του τσοκ και στο γρανάζι του που ξεκόλλησε. Κρίμα γιατί περίμενα ότι θα το χρησιμοποιούσα για παραπάνω χρόνια

http://avclub.gr/forum/showthread.p...σφορές?p=1057268679&viewfull=1#post1057268679

Το τσοκ κινείται πλέον στον αέρα και μετά από εξέταση της ζημιάς είδα ότι η ζημιά ήταν στον άξονα του τσοκ και στο γρανάζι του που ξεκόλλησε. Κρίμα γιατί περίμενα ότι θα το χρησιμοποιούσα για παραπάνω χρόνια

3 χρόνια εγγύηση .....

3 χρόνια εγγύηση .....

Δεν υπάρχει η απόδειξη πλεον, οπότε και έκανα μια προσπάθεια επισκευής μήπως και το σώσω (που δεν το πιστεύω). Κόλλησα το γρανάζι στον άξονά του με κολλα μετάλλων 2 συστατικών και πλέον την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσω το δράπανο ελπίζω να κρατήσει

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και το δικό μου τα ίδια . Έσπασε και η φτερωτή (κόκκινή) που ψύχει τον κινητήρα . Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση άφησα τα στοιχεία μου και με κάλεσε η αντιπροσωπεία την επόμενη μέρα. Αφού τους εξέθεσα το πρόβλημα μου στείλανε άλλο με curier - δεν έχει την ίδια χάρτινη συσκευασία- και μου είπαν το χαλασμένο να το πάω για ανακύκλωση.

'επειδή είδα μετά ο μήνυμα σου δεν είχα απόδειξη μόνο ε το ΙΑΝ

Δεν υπάρχει η απόδειξη πλεον, οπότε και έκανα μια προσπάθεια επισκευής μήπως και το σώσω (που δεν το πιστεύω). Κόλλησα το γρανάζι στον άξονά του με κολλα μετάλλων 2 συστατικών και πλέον την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσω το δράπανο ελπίζω να κρατήσει

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε την απόδειξη στο σερβις (2-3 φορές χρειάστηκε για διάφορα) , όπως λέει και ο φίλος φαίνονται ολα απο το ΙΑΝ του εργαλείου .
Απόδειξη χρειάζεται στις επιστροφές στα καταστήματα .
Το σερβις γενικα δεν εχει καμία σχέση με την πολυεθνική LIDL .

ειχα και εγω το ιδιο πρόβλημα. είχα δοκιμάσει αρχικά με μια κόλα 2 συστατικών αλλά ξεκόλλησε πάλι. μετά αφού το καθάρισα καλά γρανάζι και άξονα, τα πόνταρα σε 2-3 σημεία με ηλεκτροκολληση και απο τότε λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.
φυσικά είχα μιλήσει και με το σέρβις και μου είχαν στείλει άλλο χωρίς να ζητήσουν το χαλασμένο πίσω, έτσι έχω 2 τώρα.

Έχει καταντήσει αστείο να πηγαίνεις 9 το πρωί και να σου λέει η υπάλληλος "εξαντλήθηκαν οι τροχοί"!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει καταντήσει αστείο να πηγαίνεις 9 το πρωί και να σου λέει η υπάλληλος "εξαντλήθηκαν οι τροχοί"!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω επαρχια οσο προλαβα ,πηγα 8:20 και υπηρχαν 100 ατομα μεσα

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλημέρα. Κοιτάω το δραπανοκατσαβιδο που έχει το LIDL άυριο αλλα ψάχνοντας είδα οτι υπάρχει και το PSBSA 20 Li 2A το οποίο απο τι κατάκαβα έχει και κρούση οπότε δεν είναι ίδιο με αυτό που έχει αυριο. Ξερει κανείς την τιμη που βγάνει το κρουστικο και κατα πόσο αξίζει.

Καλως τον!
Το να εχει ενα δραπανοκατσαβιδο και κρουση ειναι καλο αφου διευρυνεται η χρηση του εργαλειου.
Ειναι ομως λιγο βαρυτερο απο το κανονικο δραπανοκατσαβιδο και προφανως ακριβοτερο.

Για μενα αξιζει τα παραπανω χρηματα γιατι αγοραζεις ενα πιο ολοκληρωμενο εργαλειο για DIY.

Εγώ ακόμα το σκέφτομαι.. υπάρχουν κάποια από τα εργαλεία που βγάζει το λιντλ που σε "προκαλούν" ακόμα κι αν δεν τα χρειάζεσαι άμεσα. Όμως αν θέλεις κάποια από τα κομμάτια της 20βολτης σειράς τότε ακόμα κι αν δεν είναι απαραίτητο το απλό δράπανο κατσαβίδι, μόνο η ανταλλακτική μπαταρία που έχει μαζί με τον φορτιστή της κοστίζουν 35 . Αν λοιπόν τα θέλεις αυτά και είχες σκοπό να τα παραγγείλεις, προσθέτοντας και τα 5 εξόδων αποστολής, τότε δίνεις αλλά 10 και σου μένει και το δράπανο.