Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σήμερα παρέλαβα τον ταινιολειαντήρα PBS 900 C3 ως αντικατάσταση (της αντικατάστασης) του Β1 που είναι ελαττωματικοί στην ταινία και στο ότι ξαφνικά "πεθαίνουν"!

Η καινούρια σειρά έχει τέτοια γνωστά προβλήματα?

Αυτος ειναι αν δεν κανω λαθος ο καινούργιος που θα βγει ιταλια πρωτα και αργοτερα Ελλάδα. Για κανε ενα review να ξερουμε

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλεπω παντως οτι το τηλεφωνο του χιουστον το ξερουν ολοι... :-P

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κορυφαία ατάκα!!Ταινιολειαντήρας Apollo 13!

Με ενσωματωμενο εκτοξευτη ταινιας!!!. Δεν είναι ελάττωμα είναι feature (οπως λενε και οι ξενοι)

Λοιπόν για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή αρχές Δεκέμβρη μου χάλασε ο ταινιολειαντήρας PBS 900 B1, επικοινώνησα με το service, τον έστειλα και πριν λίγες μέρες (10\01) με ενημέρωσαν ότι θα μου στείλουν το καινούριο μοντέλο. Η αλήθεια είναι ότι άργησαν (πάνω από 21 εργάσιμες) αλλά έπεσαν και οι γιορτές οπότε τους δικαιολογώ.

Ορίστε οι φωτό:
ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
20180114_120354.jpg
Η συσκευασία που ήρθε είναι ένα απλό άσπρο χαρτόνι, καμία σχέση με το κουτί των parkside εμφανισιακά.
Μέσα δε βρήκα φυλλάδιο οδηγιών, αλλά ευτυχώς υπήρχαν τα πρόσθετα για την σκούπα (που δε χρησιμοποιώ), το δοχείο για τη σκόνη και οι βάσεις για να τον δουλεύεις ανάποδα. Επίσης είχε φορεμένη ταινία 80άρα και μαύρη!

Η μόνη αισθητή διαφορά είναι ότι πλέον ο δείκτης των στροφών βρίσκεται στο κουμπί και όχι στην παλιά του θέση. Επίσης έχει και καλύτερο grip (αυτά τα μαύρα σημεία πλαστικού). Πάμε στα σημαντικά:

1ο τεστ χωρίς φορτίο. Τον ανοίγω να λειτουργήσει για να δω τι γίνεται με την ταινία. Όλα καλά στη θέση της!
2ο τεστ με φορτίο. Είτε ανάποδα, είτε κανονικά η ταινία στη θέση της. Ούτε έβγαινε για να μπει μόνη της μέσα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το δούλεψα και πολύ το μηχάνημα, αλλά φαίνεται μια χαρά :Banane0:

Παιδια εχει κανεις αποψη για τις μπαταριες Χ20V των εργαλειων Parkside, τοσο για την ποιοτητα οσο και για την αντοχη τους στο χρονο? Αν εχει κανεις επισης εμπειρια σε συγκριση με τις 18v μπαταριες των εργαλειων B&D θα μου ηταν πολυ χρησιμη. Ευχαριστω πολυ.

Δύσκολα να πει κάποιος για την αντοχή της X20V καθώς δεν είναι αρκετός καιρός που κυκλοφόρησαν.

Σήμερα κλάδεψα δυό μουριές που έχω στην αυλή.
Δυστυχώς η Parkside σέγα δεν άντεξε κι από νωρίς άρχισε να β€œδιαμαρτύρεται”. Πολύ συχνά, μόλις ζοριζόταν λίγο, άλλαζε ο ήχος και κόλλαγε.
Κλασσική περίπτωση βλάβης...:flipout:
Την έχω πάνω από 3 χρόνια αλλά δεν μπορώ να πω οτι είναι δουλεμένο εργαλείο, μισή μέρα το χρόνο δούλευε, όση διαρκούσε το κλάδεμα.
Αποφάσισα να την ανοίξω, χωρίς μεγάλες προσδοκίες βέβαια, αφού ήμουν βέβαιος οτι επχει κουρέψει γρανάζι.
Τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι αν αξίζει να την επισκευάσω ή να σκεφτώ πως μπορώ να αξιοποιήσω το αρκετά δυνατό της μοτέρ.

Attachments

• DCC6AF79-9DAA-4742-A133-D3722C485749.jpg
    DCC6AF79-9DAA-4742-A133-D3722C485749.jpg
    175.4 KB · Views: 409
  • 8363AC3D-34B2-4741-8918-B8BCFEB0EBE7.jpg
    8363AC3D-34B2-4741-8918-B8BCFEB0EBE7.jpg
    223.3 KB · Views: 408
  • 8C749AF2-FDAB-486C-92C0-1DC27E4D8F43.jpg
    8C749AF2-FDAB-486C-92C0-1DC27E4D8F43.jpg
    81.6 KB · Views: 406
  • 2DE2EF02-5709-4AE5-893B-236CFA27A895.jpg
    2DE2EF02-5709-4AE5-893B-236CFA27A895.jpg
    130.4 KB · Views: 408
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βλέπω τζάκι... υποθέτω ότι το "χειρουργείο" στήθηκε στο τραπεζάκι σαλονιού... δεν γνωρίζω τι θα απογίνει η σπαθοσέγα... Ανησυχώ λιγάκι για σένα όμως... προβλέπω σύρραξη!

Φιλε μου μεγαλη χαρα να ανοιγεις εργαλειο με σκοπο να το φτιαξεις! Και μονο η διαδικασια ειναι αρκετη ασχετως αποτελεσματος!
Βεβαια περισσοτερα απο τα μισα εργαλεια που εχω ανοιξει για να τα φτιαξω δεν βγηκαν ζωντανα! Ζουνε ομως σαν εξαρτηματα :))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βλέπω τζάκι... υποθέτω ότι το "χειρουργείο" στήθηκε στο τραπεζάκι σαλονιού... δεν γνωρίζω τι θα απογίνει η σπαθοσέγα... Ανησυχώ λιγάκι για σένα όμως... προβλέπω σύρραξη!

Νικόλα μην ανησυχείς...
Είναι λυμένα αυτά τα θέματα από νωρίς... :flipout:
Εξοχικό είναι.

Πάντως από βδομάδα έχει τον 900άρη ταινιολειαντήρα, τον λειαντήρα πάγκου, ένα 10βολτο (όχι με το αποσπώμενο τσοκ), ένα σετ καρυδάκια με καστάνια και κάτι ψιλολόγια.

Παιδια αυτο εδω https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-12-b3/p267626 / https://www.lidl.it/it/non-food.htm?articleId=7884 που μαλλον θα ειναι συντομα διαθεσιμο στα Lidl, ξερει καποιος αν κοστιζει στην Ελλαδα? Διοτι στο Γερμανια το βλεπω 29,99 και στην Ιταλια 39,99. Το χει επισης κανεις ωστε να μας πει τι ψαρια πιανει κι αν αξιζει για τα λεφτα του? Ευχαριστω.