Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτα ειναι που με κανουν επιφυλακτικο με τα φτηνα εργαλεια (γραφω φτηνα, οχι οικονομικα, εχει διαφορα). Το να μην μπορει το φαλτσοπριονο να σεταριστει ωστε να κοψει σωστα στις γωνιες που πρεπει, επειδη βρισκει ας πουμε κατι στον φρακτη, η ο ιδιος ο φρακτης δεν ειναι dead straight, το καθιστα αχρηστο κατα τη γνωμη μου. Γι'αυτο κολλαω και δεν δινω το 80αρι η το 100αρι για ενα φαλτσοπριονο parkside η einhell ας πουμε και προτιμω να κρατηθω και να παω σε ενα οικονομικο bosch η metabo που ειναι λιγοτερο πιθανο να εχουν τετοια κουσουρια.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτά είναι όντως σοβαρά ελαττώματα. Οι 45" μοίρες είναι εκ των ουκ άνευ σ´ ένα δισκοπρίονο.
Και το δικό μου Metabo ήθελε μικρορύθμιση για να κάβει ακριβώς 45´ μοίρες αλλά το κάνεις μια φορά - εύκολα - και τελειώνεις.

.
Θα δοκιμάσω αυτό που έγραψα πάρα πάνω να παρακάμψω το κύκλωμα ελέγχου για λίγο να δω αν θα φορτίσει η μπαταρία.
Γίνετε άφοβα αυτό ή μπορεί να σκάσει ??

σου εγγυωμαι kABOOOOOM! δεν τα κανουμε αυτα με τι μπααταριες λιθιου!

Θέλω να τρίψω γρίλιες σε ξύλινα παντζούρια και δεν χωράει μάλλον το εξάρτημα του μηχανήματος μαζί με το γυαλόχαρτο.
Θα βάλω ένα από αυτό που έδειξες θα του κολλήσω velcro από κάτω και θα είναι πιο λεπτό.

Μπορει να παισει αλλα να ξερεις , οτι απο την δικια μου εμπειρια δεν θα φτασει μεχρι μεσα στις γωνιες. για τον σκοπο αυτο χρειαζεσαι τριβειο σαν δακτυλο (ebay)

Καλησπέρα

Πήρε το μάτι μου αυτή την φωτογραφία ανεβασμένη σήμερα ,σε μια περιήγηση που είχα στο net.Εχει κάνεις υπόψιν αν ισχύει κάτι τέτοιο,γιατί δεν βρήκα παραπάνω πληροφορίες.
16a574a0d90b764d9364efde5ba8bd3d.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους!
Είχα πάρει την σκούπα για υγρά και στερεά αλλά δεν είναι το μοντέλο που βάζεις πάνω και εργαλείο για να ρουφάει πριονίδι...το κατάλαβα αργά. Μπορώ να την επιστρέψω; Έχουν περάσει ενάμιση μήνας.
Ευχαριστώ

Καποιος προλαβε κι ανεβασε ενα βιντεο με τη συναρμολογηση του καινουργιου κολωνατου, για οποιον ενδιαφερεται. Βλεπω εχει δυο ιμαντες πανω σε αντιθεση με το δικο μου που ειναι πιο παλιο και εχει εναν. Επισης το κελυφος ειναι μεταλλικο, ενω στο δικο μου ειναι πλαστικο.

https://youtu.be/r4NJJnYz_MM

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω σε σχεση με το περσυνο c3 οι διαφορές πρεπει να ειναι πιο πολυ εμφανισιακες. Κατα τα αλλα ολοιδιο μου φαίνεται

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να! μια ρύθμιση η οποία μπορεί να φταίει για πολλά "κακώς (γραφόμενα) κείμενα" για το συγκεκριμένο κολωνάτο δράπανο.

Μπράβο Λαρισαίε.

Το πολυμετρο που έχει αύριο αξίζει τον κόπο ή να πάω σε mastech; επίσης οι λοστοί λένε τίποτα;

Δεν "με" αρεσει, δεν "με" αρεσει. Στο 3:14, στο 4:35 και απο 6:00 εως 6:26.

Και δειχνει αυτο που φερνει το λιντλ αυριο, δηλαδη το ptbm500d4 και οχι καποιο που του μοιαζει!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σε συνδιασμο με το παρακατω βιντεο του Matthias με το "φτηνο του" δραπανο στο σημειο που βαζει την ζυγαρια.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Το πολυμετρο που έχει αύριο αξίζει τον κόπο ή να πάω σε mastech; επίσης οι λοστοί λένε τίποτα;

Eγω θα το παρω αυριο και θα το τσεκαρω με καποια καλα που εχει ο πατερας μου, ετσι για την πλακα μου.

Αν το χρειαζεσαι για τα βασικα, μετρηση χαμηλης τασης (μπαταριες, τροφοδοτικα κλπ), για τεσταρισμα αν κλεινει κυκλωμα και καμμια μετρηση αντιστασης νομιζω οτι θα ειναι οκ. Για δουλειες με μεγαλες τασεις και εντασεις (πινακες κλπ), προφανως θα κοιταγα μαλλον σε κατι επωνυμο.

Eγω θα το παρω αυριο και θα το τσεκαρω με καποια καλα που εχει ο πατερας μου, ετσι για την πλακα μου.

Αν το χρειαζεσαι για τα βασικα, μετρηση χαμηλης τασης (μπαταριες, τροφοδοτικα κλπ), για τεσταρισμα αν κλεινει κυκλωμα και καμμια μετρηση αντιστασης νομιζω οτι θα ειναι οκ. Για δουλειες με μεγαλες τασεις και εντασεις (πινακες κλπ), προφανως θα κοιταγα μαλλον σε κατι επωνυμο.

Οκ ευχαριστώ. θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για ηλεκτρικές συσκευές και ηλεκτρονικά, για να αποκτήσω εμπειρία, δεν πρόκειται να παίξω με τα ηλεκτρικά του σπιτιού.