Κυριάκο και εμένα 9,6V -300mA γράφει.
Και για να περιγράψω τώρα που το ξαναέβαλα στην μ πρίζα τα συμπτώματα του ασθενούς ... όταν του δίνω ρεύμα αναβοσβήνει 2 φορές το λαμπάκι σε κόκκινο χρώμα και μετά ανάβει πράσινο.
Τι θεραπεία να του δώσω ηλεκτρονικοί ιατροί μου ??
αυτο δειχνει αμλλον οτι τα εφτυσε εντελως η μπαταρια...φορτιζει οσο μπορει.. για 2 δευτερα.
Νόμιζα ότι η μπαταρία θα έδειχνε σταδιακά την πτώση της, δηλαδή θα άντεχε σε κάθε φόρτιση 5 λεπτά μετά 4 λεπτά μετά 3 λεπτά μέχρι να φτάσει στο επίπεδο που υποθέτεις. Δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο κατά την χρήση του.
Να βγάλω τα καλώδια και να δοκιμάσω να την βάλω για μισή ώρα κατ´ευθείαν στους ακροδέκτες του φορτιστή να δω αν θα φορτίσει καθόλου ??
Ετσι ειναι.εντάξει μπόις , όταν μιλάμε για Kapex , λέμε "ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο και η Festool την Kapex". To απόλυτο φαλτσοπρίονο .
οταν δουλευεις το σκουπακι ποση ωρα κραταει η μπαταρια?
Ναι, και εκτος απο αυτα, αριστη ποιοτητα κατασκευης, αριστη εργονομια, την καλυτερη ισως απαγωγη σκονης, δεν εχει αναγκη να τοποθετειται σε μεγαλη αποσταση απο τον πισω τοιχο, και αλλα που μου διαφευγουν.Ρε παιδιά τι το τ9σο εξαιρετικό έχει το kapex?Ακρίβεια;Δύναμη;Αξιοπιστία;
9χι,το τρίγωνο είναι ράσπα καρβιδίου για αφαίρεση κονιαμάτων,πχ κόλλας πλακιδίων.
Ναι, και εκτος απο αυτα, αριστη ποιοτητα κατασκευης, αριστη εργονομια, την καλυτερη ισως απαγωγη σκονης, δεν εχει αναγκη να τοποθετειται σε μεγαλη αποσταση απο τον πισω τοιχο, και αλλα που μου διαφευγουν.
Γενικως η festool, οπως και αλλοι κατασκευαστες που παιζουν σε αυτην την κατηγορια, δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη και εφαρμοζουν λυσεις που κανουν τη χρηση των μηχανηματων πολυ πιο ξεκουραστη, ασφαλη, ακριβη και αποδοτικη.
Κοστιζει βεβαια οσο 10-15 φαλτσοπριονα parkside, οποτε δεν εχει κανενα απολυτως νοημα η οποια συγκριση.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστω για την απαντηση, αν και τοσο καιρο χρησιμοποιω μια πατεντα που βρηκα στο νετ να κολλαω νεο ανταλλακτικο αυτοκολλητο για να κρατα τα γυαλοχαρτα δεν κραταει πολυ καιρο και οταν χρειαστω να τριψω πρεπει να αναβαλω την δουλεια μεχρι να κολληση το νεο, καμια ιδεα που θα βρω καινουργιο;
...τα έχω αμφότερα και τα φάλτσα τους είναι λίγο ή πολύ στο γάμο του καραγκιόζη..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.