Σωστός. Έλεγα μήπως το είχε κάπου έτοιμο για να γλυτώσουμε τους υπολογισμούς.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχα πάρει αυτόν τον ταινιολειαντήρα PBSD 600 A1 https://www.lidl.de/de/parkside-bandschleifer-pbsd-600-a1/p251694
Τον έχω δουλέψει αρκετά, δεν πέταξε ποτέ ταινία.
Πάντως αυτή που είχε μέσα άντεξε μόλις ένα λεπτό, ξεκόλλησε στην ένωση.
το ιδιο μου εκανε και εμενα την τραβουσε προς τα μεσα και έτρωγε το πλαστικό τον άλλαξα αλλα δεν τον δούλεψα τον δεύτερο να δω αν κανει το ιδιο δεν ξερω αν ειναι κάποια ρύθμισηΤο ίδιο και η συμπεριεχόμενη ταινία του δικού μου 600άρη, στο 5λεπτο ξεκόλλησε.
Ο 600άρης δεν πετάει την ταινία, αλλά καμιά φορά παρ' ότι ρυθμισμένη την τραβάει προς τα μέσα και τρίβεται στο σώμα.
ΠλάτοςxΎψος βαση μανουαλΣχετικά με το φαλτσοπρίονο, επειδή δεν γράφει όλες τις μέγιστες διαστάσεις που μπορεί να κόψει, μπορεί κάποιος που το έχει να πει μέχρι πόσο φάρδος μπορεί να είναι το σανιδακι στις 90 και στις 45 μοιρες; Λέει μόνο για ύψος στην περιγραφή.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το ιδιο μου εκανε και εμενα την τραβουσε προς τα μεσα και έτρωγε το πλαστικό τον άλλαξα αλλα δεν τον δούλεψα τον δεύτερο να δω αν κανει το ιδιο δεν ξερω αν ειναι κάποια ρύθμιση
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τις μπαταρίες λιθίου?
To ίδιο έπαθα και εγώ. Με τις αρχικές ρυθμίσεις η ταινία τραβήχτηκε προς τα μέσα και έσχισε το πλαστικό (2-3 χιλιοστά). Επειδή δεν μπορούσα να βγάλω με κάποιον τρόπο την ταινία, αναγκάστηκα να την σχίσω.
άλλαξα το εργαλείο στα lidl , χωρίς όμως να το δοκιμάσω.
Κυριάκο θα κοιτάξω το δικό μου (ΙΑΝ 106317) αργότερα που θα κατέβω στο εργαστήριο και θα σου πω. είχα πάρει 2 τον Απρίλιο του 15 και μου τα αντικαταστήσανε αλλά αυτό δεν το πήραν πίσω. Κάτι βλάβη έχει στην πλακέτα και δεν βλέπει να το φορτίσει. Η μπαταρία και ο φορτιστής είναι εντάξει.
To ίδιο έπαθα και εγώ. Με τις αρχικές ρυθμίσεις η ταινία τραβήχτηκε προς τα μέσα και έσχισε το πλαστικό (2-3 χιλιοστά). Επειδή δεν μπορούσα να βγάλω με κάποιον τρόπο την ταινία, αναγκάστηκα να την σχίσω.
άλλαξα το εργαλείο στα lidl , χωρίς όμως να το δοκιμάσω.
""ιδιο IAN κι εγω""
Εσένα δουλεύει ακόμα ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.