Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σωστός. Έλεγα μήπως το είχε κάπου έτοιμο για να γλυτώσουμε τους υπολογισμούς.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστός. Έλεγα μήπως το είχε κάπου έτοιμο για να γλυτώσουμε τους υπολογισμούς.

Βασικα εκανα λαθος γιατι υπολογισα 125mm υποτεινουσα. Το σωστο ειναι 85mm

Στην πράξη θεωρώ ότι θα είναι της τάξης των 8cm ίσως και παρακάτω, ολο και κάτι μπορεί να βρίσκει κάπου, ανάλογα και με το πάχος του κομματιού.

Είχα πάρει αυτόν τον ταινιολειαντήρα PBSD 600 A1 https://www.lidl.de/de/parkside-bandschleifer-pbsd-600-a1/p251694
Τον έχω δουλέψει αρκετά, δεν πέταξε ποτέ ταινία.
Πάντως αυτή που είχε μέσα άντεξε μόλις ένα λεπτό, ξεκόλλησε στην ένωση.

Το ίδιο και η συμπεριεχόμενη ταινία του δικού μου 600άρη, στο 5λεπτο ξεκόλλησε.

Ο 600άρης δεν πετάει την ταινία, αλλά καμιά φορά παρ' ότι ρυθμισμένη την τραβάει προς τα μέσα και τρίβεται στο σώμα.

Το ίδιο και η συμπεριεχόμενη ταινία του δικού μου 600άρη, στο 5λεπτο ξεκόλλησε.

Ο 600άρης δεν πετάει την ταινία, αλλά καμιά φορά παρ' ότι ρυθμισμένη την τραβάει προς τα μέσα και τρίβεται στο σώμα.
το ιδιο μου εκανε και εμενα την τραβουσε προς τα μεσα και έτρωγε το πλαστικό τον άλλαξα αλλα δεν τον δούλεψα τον δεύτερο να δω αν κανει το ιδιο δεν ξερω αν ειναι κάποια ρύθμιση

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σχετικά με το φαλτσοπρίονο, επειδή δεν γράφει όλες τις μέγιστες διαστάσεις που μπορεί να κόψει, μπορεί κάποιος που το έχει να πει μέχρι πόσο φάρδος μπορεί να είναι το σανιδακι στις 90 και στις 45 μοιρες; Λέει μόνο για ύψος στην περιγραφή.

ΠλάτοςxΎψος βαση μανουαλ
120x60 στις 90 μοιρες
80x60 στις 45 μοίρες
Αν σε ενδιαφέρει το φαλτσοπριονο κατέβασε το μανουαλ για περισσότερες λεπτομερειες .
http://www.lidl-service.com/static/67028604/93463_EL_CY.pdf

Αψογα. Σ'ευχαριστώ πολυ.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το ιδιο μου εκανε και εμενα την τραβουσε προς τα μεσα και έτρωγε το πλαστικό τον άλλαξα αλλα δεν τον δούλεψα τον δεύτερο να δω αν κανει το ιδιο δεν ξερω αν ειναι κάποια ρύθμιση

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To ίδιο έπαθα και εγώ. Με τις αρχικές ρυθμίσεις η ταινία τραβήχτηκε προς τα μέσα και έσχισε το πλαστικό (2-3 χιλιοστά). Επειδή δεν μπορούσα να βγάλω με κάποιον τρόπο την ταινία, αναγκάστηκα να την σχίσω.
άλλαξα το εργαλείο στα lidl , χωρίς όμως να το δοκιμάσω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με τις μπαταρίες λιθίου?

Silvercrest λιθιου
τα χαρακτηριστικα οπως τα εγραψα πριν

τι ενοεις χαρακτηριστικα τροφοδοσιας? του pack ή της σκουπας?

Κυριάκο θα κοιτάξω το δικό μου (ΙΑΝ 106317) αργότερα που θα κατέβω στο εργαστήριο και θα σου πω. είχα πάρει 2 τον Απρίλιο του 15 και μου τα αντικαταστήσανε αλλά αυτό δεν το πήραν πίσω. Κάτι βλάβη έχει στην πλακέτα και δεν βλέπει να το φορτίσει. Η μπαταρία και ο φορτιστής είναι εντάξει.

To ίδιο έπαθα και εγώ. Με τις αρχικές ρυθμίσεις η ταινία τραβήχτηκε προς τα μέσα και έσχισε το πλαστικό (2-3 χιλιοστά). Επειδή δεν μπορούσα να βγάλω με κάποιον τρόπο την ταινία, αναγκάστηκα να την σχίσω.

Παιδιά έχει μια κόκκινη πεταλούδα στο πλάι του μπροστινού ραουλου που ρυθμίζει την θέση της ταινίας ...δοκιμάστε να την ρυθμίσετε.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κυριάκο θα κοιτάξω το δικό μου (ΙΑΝ 106317) αργότερα που θα κατέβω στο εργαστήριο και θα σου πω. είχα πάρει 2 τον Απρίλιο του 15 και μου τα αντικαταστήσανε αλλά αυτό δεν το πήραν πίσω. Κάτι βλάβη έχει στην πλακέτα και δεν βλέπει να το φορτίσει. Η μπαταρία και ο φορτιστής είναι εντάξει.

ιδιο IAN κι εγω

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

κι εγω περσι ειχα αγορασει μια 911 GT3 (την manual οχι την PDK) αλλά κουμπωνα την 7μη ταχυτητα και δεν ξεκιναγε, ε ... την επεστρεψα χωρις να τη δοκιμασω.:flipout:

παιδια υπαρχει και MANUAL στη συσκευασια, διαβαστετο και λιγο