Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωραια τα DEXTER. To ονομα πετυχημενο, και μαλλον εμπνευσμενο απο τον ομωνυμη σειρα,
που γινοταν χρηση αρκετων κοπτικων εργαλειων.:violent-smiley-008:

Δεν ειναι πρωταπριλιατικο. Αν το ψαξετε εναι νεα σειρα brushless με 5 χρονια εγγυηση... Τωρα πραγματικα αν η Lidl ανεβασει και την ποιοτητα εκτος της τιμης ηταν που ηταν vfm , βλεπω εργαλεια τυπου dexter, einhell να ειναι λυσεις αμεσης αναγκης αν δεν μπορει καποιος να περιμενει να φερει ενα εργαλειο το Lidl.

Καιρος ηταν!
Χτες ηθελα να καρφωσω με δίχαλα το αφρολεξ μιας πολυθρονας που φτιαχνω και το καρφωτικο ρευματος του λιντλ δεν μπορουσε να καρφωσει τα μικρα διχαλα σε νοβοπαν και πευκο!!
Δεν ηταν το αδυναμο καρφωτικο χειροτεχνιας, ηταν το κανονικο. Βεβαια το εργαλειακι το εχω καμμια δεκαρια χρονια, με ελαχιστη χρηση, αλλα ισως να γερασε πια το κακομοιρο :))

Ειναι το Parkside PET 25A1, Electric nailer/stapler.

Εδω στα δεξια ειναι το πιο μικρο διχαλο που παιρνει το καρφωτικο.
Στα αριστερα ειναι το διχαλο με το Bosch PTK, καρφωτικο μπαταριας 3.6v!!!
27329919878_4352aa7dfa_z.jpg

Εδω τα δυο καρφωτικα.
40308047895_d39bb83d87_z.jpg

σε αντιστοιχη εργασια σε καναπε και πολυθρονα φιλου που καναμε με το "νεο" (προ εξαμηνου πανω κατω το εχω παρει)ηλεκτρικο καρφωτικο της Lidl δεν ειχε κανενα προβλημα με τα διχαλα που ειχε στην συσκευασια...
ΙΣΩΣ ειναι ποιο δυνατο το νεο ...???
ΙΣΩΣ γερασε το παλιο...???

Συμφωνώ και εγώ με τον asotosios.και εγώ έχω το τελευταίο που έβγαλε και τα καρφώνει μέχρι μέσα και σε πιο σκληρά ξύλα.φιλε χιωτη καθως παταγες να καρφώσει του ασκούσες πίεση προς το ξύλο?συνήθως έτσι καρφώνει μέχρι μέσα και χωρίς να το ρυθμίσεις στο τέρμα.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εμένα έτσι είναι, όχι μόνο καρφώνει σκληρό ξύλο, αλλά μάλιστα κάνει λακκούβα από τη πολύ πίεση.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Tα νεα καρφωτικα parkside ειναι βελτιωμενα οπως φαινεται. Το δικο μου ηταν το πρωτo που ειχε βγαλει.
Κωστα ναι, παντα τα καρφωτικα τα πιεζεις γερα πανω στο ξυλο.

Tα νεα καρφωτικα parkside ειναι βελτιωμενα οπως φαινεται. Το δικο μου ηταν το πρωτo που ειχε βγαλει.
Κωστα ναι, παντα τα καρφωτικα τα πιεζεις γερα πανω στο ξυλο.
Ήμουν σίγουρος ότι το έκανες έτσι απλά είπα να το αναφέρω μπας και... :)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρίξε του λίγο λάδι Μιχάλη.

Ναι Πανο, το εχω ηδη ανοιξει να τσεκαρω τι γινεται, επειδη δεν νοειται ηλεκτρικο καρφωτικο να 'ακουγεται 'οτι δουλευει σωστα αλλα να μην καρφωνει oυτε το μικρο διχαλακι. Το καθαρισα και εριξα σπρευ λαδι γραφιτη απο το Lidl.

Οταν το κλεισω θα το δοκιμασω και θα ποσταρω τι εγινε, για να μην κατηγορουμε αδικα τα ταπεινα πλην τιμια parkside :)

Περιμενω πως και πως Νικο να βγει το 18βολτο καρφωτικο μπαταριας parkside για καρφακια και διχαλα με κοστος μολις 50 ευρουδακια :))
To Ryobi μπαταριας που εχω παιρνει μονο καρφακια.

+++

Τελικα το καρφωτικο δουλευει μια χαρα.
Το προβλημα ηταν οτι λογω ακινησιας (πανω απο 5 χρονια) ηθελε το καθαρισμα και την λιπανση του!

Διδαγμα: Ποτε μην προτρεχεις να κατακρινεις ενα parkside :))

Περιμενω πως και πως Νικο να βγει το 18βολτο καρφωτικο μπαταριας parkside για καρφακια και διχαλα με κοστος μολις 50 ευρουδακια :))

+++

Το προβλημα ηταν οτι λογω ακινησιας (πανω απο 5 χρονια) ηθελε το καθαρισμα και την λιπανση του!

Ελα και τρομαξα καθως εχω και εγω το ιδιο αχρησιμοποίητο στην Χιο!

+++

Μπράβο Μιχάλη!Άξιος!:SFGSFGSF:
Την θέλουν την φροντίδα τους τα parkside...:smash:

Είδα ότι έρχονται εργαλεία από εβδομάδα. Σπαθόσεγα ρεύματος, πιστόλι ζέστης κολλάς και άλλα.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk