Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είδα ότι έρχονται εργαλεία από εβδομάδα. Σπαθόσεγα ρεύματος, πιστόλι ζέστης κολλάς και άλλα.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Καλησπέρα!
Κάποιο link αν μπορείς?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα πάρω το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι που έρχεται το Σάββατο. Έχω και το προηγούμενο (σε άλλο σπίτι) αλλά αυτό ρουφάει και υγρά, οπότε βολεύει καλύτερα. Σωστά?

Αυτά τα σκουπάκια είναι θέμα τύχης. Γύρισα τρία πίσω γιατί ήταν ελαττωματικά.
Στο τέλος μου έστειλαν ένα πολύ παλιότερης κατασκευής. Μέχρι στιγμής όλα ΟΚ.
Αλλά και τα προηγούμενα όσο δούλευαν ήταν δυνατά για τα χρήματά τους.

μακάρι να έχουν αλλάξει κατασκευαστή γιατί ταλαιπωρήθηκα.

εγω εχω το προηγουμενο αλλα ιδιο με το μεθαυριανο, και ολα πανε καλα...
ΟΧΙ συνεχως στην πριζα, και βγαλε απο πισω τα εξαρτηματα για να ρουφαει καλυτερα

Αν εννοείς από πίσω τα εξαρτήματα όπου είναι και το φίλτρο και τα αφαιρέσεις το μοτεράκι θα καταστραφεί σύντομα από
σκουπίδια που θα τραβήξει μέσα.

Καλημέρα!
Από ότι φαίνεται προς το τέλος του μήνα θα έρθουν Radial φαλτσοπριονο,σκαπτικο και άλλα.Βγηκαν στο ιταλικό.
https://www.lidl.it/it/non-food.htm?id=412&week=2
Μια ερώτηση σε όσους έχουν το τελευταίο Radial που είχε έρθει Ελλάδα.
Σε γενικές γραμμές είστε ευχαριστημενοι μετά από τόσο καιρό που το έχετε,όσοι το έχετε?
Οι οποίες ατέλειες,όπως αν είναι απόλυτα κάθετο στις 90 μοίρες και γενικά στα γωνιασματα του,διορθώνονται εύκολα από εμάς η είναι άδικος κόπος.
Έχει τζόγο που επηρεάζει την σωστή κοπή?
Τα ρωτάω γιατί το περιμένω καιρό και θελω ενα radial να κανω την δουλειά μου(λείπει και από την συλλογή των βασικών εργαλείων που θέλω να εχω) αλλα είδα στο ιταλικό lidl οτι το έχει 120 .πως νομίζω ότι την τελευταία φορά που είχε έρθει εδώ έκανε 100 η κάνω λάθος?(δεν θα τα χαλάσουμε για ένα 20αρικο απλά λέω).

Θα πάρω το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι που έρχεται το Σάββατο. Έχω και το προηγούμενο (σε άλλο σπίτι) αλλά αυτό ρουφάει και υγρά, οπότε βολεύει καλύτερα. Σωστά?

Πέρασα έξω από 4 καταστήματα και ξέχασα να μπω να το πάρω... Χαχαχα!

Αν εννοείς από πίσω τα εξαρτήματα όπου είναι και το φίλτρο και τα αφαιρέσεις το μοτεράκι θα καταστραφεί σύντομα από
σκουπίδια που θα τραβήξει μέσα.

οχι...στην πισω μερια και μεσα στον αυλο εξαγωγης της αντλιας αερα, αποθηκευονται δυο στομια αναρροφησης

Καλημέρα!
Από ότι φαίνεται προς το τέλος του μήνα θα έρθουν Radial φαλτσοπριονο,σκαπτικο και άλλα.Βγηκαν στο ιταλικό.
https://www.lidl.it/it/non-food.htm?id=412&week=2
Μια ερώτηση σε όσους έχουν το τελευταίο Radial που είχε έρθει Ελλάδα.
Σε γενικές γραμμές είστε ευχαριστημενοι μετά από τόσο καιρό που το έχετε,όσοι το έχετε?
Οι οποίες ατέλειες,όπως αν είναι απόλυτα κάθετο στις 90 μοίρες και γενικά στα γωνιασματα του,διορθώνονται εύκολα από εμάς η είναι άδικος κόπος.
Έχει τζόγο που επηρεάζει την σωστή κοπή?
Τα ρωτάω γιατί το περιμένω καιρό και θελω ενα radial να κανω την δουλειά μου(λείπει και από την συλλογή των βασικών εργαλείων που θέλω να εχω) αλλα είδα στο ιταλικό lidl οτι το έχει 120 .πως νομίζω ότι την τελευταία φορά που είχε έρθει εδώ έκανε 100 η κάνω λάθος?(δεν θα τα χαλάσουμε για ένα 20αρικο απλά λέω).

Διορθώνεται άνετα αν χάνει κάθετα και τζόγο δεν μου έχει παρουσιάσει. Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ο δεξιός σφιγκτήρας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί
γιατί βρίσκει το πριόνι πάνω του ! Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την αγορά του .

Διορθώνεται άνετα αν χάνει κάθετα και τζόγο δεν μου έχει παρουσιάσει. Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ο δεξιός σφιγκτήρας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί
γιατί βρίσκει το πριόνι πάνω του ! Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την αγορά του .
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Όσο για τον σφιγκτήρα δεν με νοιάζει . διορθώνεται σίγουρα με πατέντα...κάτι θα κάνουμε.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το επαναφορτιζόμενο Κολλητήρι PLKA 3.6 A2, αν κάποιος το έχει ήδη ή γνωρίζει σχετικά με αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκόλληση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, έχει αρκετά λεπτή μύτη; Γνωρίζετε αν έχει ρύθμιση θερμοκρασίας; Είναι γενικά πρακτικό στη χρήση ή είναι μεγάλο στο πιάσιμο;

Καλησπέρα!
Δειτε εδώ
https://youtu.be/F8hIgF0KWa4
Το κοίταξα λιγο γιατί μάλλον θα το πάρω.
Την δουλειά του φαίνεται ότι την κάνει και αν και έχω το κολητηρι της parkside με την βάση και την ρύθμιση θερμοκρασίας,θα το πάρω γιατί είναι χωρίς καλωδιο και ελαφρύ από ότι δείχνει,άρα πιο εύχρηστο.

Ειναι ωραιο γκατζετακι και παρα πολυ μικρο!

Δουλευει με μπαταρια λιθιου 3.6βολτ και εχει ενα μικρο φορτιστακι. Aν ηταν ηλεκτρικο θα εβγαζε 8 watt.
Zεσταινει σε περιπου 35 δευτερολεπτα εχοντας το κουμπι πατημενο. Εχει και δυο πολυ δυνατα λεντακια μπροστα.

Για μικροκολλησεις ειναι οκ.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα!
Δειτε εδώ
https://youtu.be/F8hIgF0KWa4
Το κοίταξα λιγο γιατί μάλλον θα το πάρω.
Την δουλειά του φαίνεται ότι την κάνει και αν και έχω το κολητηρι της parkside με την βάση και την ρύθμιση θερμοκρασίας,θα το πάρω γιατί είναι χωρίς καλωδιο και ελαφρύ από ότι δείχνει,άρα πιο εύχρηστο.

Ειναι ωραιο γκατζετακι και παρα πολυ μικρο!

Δουλευει με μπαταρια λιθιου 3.6βολτ και εχει ενα μικρο φορτιστακι. Aν ηταν ηλεκτρικο θα εβγαζε 8 watt.
Zεσταινει σε περιπου 35 δευτερολεπτα εχοντας το κουμπι πατημενο. Εχει και δυο πολυ δυνατα λεντακια μπροστα.

Για μικροκολλησεις ειναι οκ.

Ευχαριστώ, για να δούμε τι θα δούμε.

Καλησπέρα παίδες είμαι στην αναζήτηση για μέγγενη 125 σε μέγεθος.
Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε να επιλέξω αν αξίζει σιδερένια η ατσάλινη ;
Έχω δει μερικές αλλά δεν πολύ εμπιστεύομαι εύκολα αν προτείνεται και μάρκες δοκιμασμενες και θα ήθελα να αντέχει μερικά χτυπήματα με σφυρί.

Μήπως γνωρίζει κάποιος το νούμερο από τα καρφωτικα που παίρνει το απλό χειρός καρφωτικο parkside ;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα παίδες είμαι στην αναζήτηση για μέγγενη 125 σε μέγεθος.
Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε να επιλέξω αν αξίζει σιδερένια η ατσάλινη ;
Έχω δει μερικές αλλά δεν πολύ εμπιστεύομαι εύκολα αν προτείνεται και μάρκες δοκιμασμενες και θα ήθελα να αντέχει μερικά χτυπήματα με σφυρί.
Καλησπέρα. Kanca. Πολύ καλή και δυνατή για σφυρίδες. Ας σου πουν και τα παιδιά όμως μην έχουν κάτι άλλο κατά νου.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk