Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χαίρετε.
Πότε την φέρνει τη σπαθόσεγα;
Εχουμε καποιο λινκ;

Την ρεύματος την είχε από Δευτέρα 16/4 .... αν βρεις καμία στο ράφι στην Κρήτη τυχερός θα είσαι αλλιώς σε κάνα χρόνο. Σε διάφορα καταστήματα πάντως θα υπάρχει απόθεμα και αυτή την εβδομάδα. Την μπαταρίας κάποια στιγμή θα την βγάλει.

παιδια εχει ακνεις τον ατμοκαθαριστη του λιντλ?
7
τον εχω,αλλα απο την 3η χρηση αρχισε να εχει διαρροη ατμου απο την χειρολαβη!!!!! θα ηεθελα να ξερω αν τον εχει κανεις γιατι αυριο τον παω ή για αντικατασταση ή για επιστροφη και τελος.

Εμένα είχε διαρροή από την τάπα, αλλά δεν πρέπει να την είχε βάλει σωστα η γυναίκα μου γιατί όταν κρύωσε και την βιδωσα με προσοχή δεν ξαναπαρουσιασε πρόβλημα. Πρέπει να την έχουμε χρησιμοποιήσει 3 ή 4 φορές.

Εμένα είχε διαρροή από την τάπα, αλλά δεν πρέπει να την είχε βάλει σωστα η γυναίκα μου γιατί όταν κρύωσε και την βιδωσα με προσοχή δεν ξαναπαρουσιασε πρόβλημα. Πρέπει να την έχουμε χρησιμοποιήσει 3 ή 4 φορές.
Κάνει δουλειά; Πόσο νερό παίρνει και πόση ώρα βγάζει ατμό συνεχόμενα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σημερα δουλευα τον γωνιακο τροχο parkside και τον ακουγα να δουλευει καπως περιεργα ,αφου τελειωσα ειπα να τον ανοιξω και το μονο που βρηκα ηταν ξεραμενω και καμμενο γρασσο.
P4220056.jpg
ετσι λοιπων καθαριστικε απο το παλιο γρασσο εβαλα φρεσκο γρασσο για γωνιακες κεφαλες χορτοκοπτικου και τωρα ακουγεται να δουλευει ρολοι.
P4220058.jpg

σημερα δουλευα τον γωνιακο τροχο parkside και τον ακουγα να δουλευει καπως περιεργα ,αφου τελειωσα ειπα να τον ανοιξω και το μονο που βρηκα ηταν ξεραμενω και καμμενο γρασσο.
View attachment 151375
ετσι λοιπων καθαριστικε απο το παλιο γρασσο εβαλα φρεσκο γρασσο για γωνιακες κεφαλες χορτοκοπτικου και τωρα ακουγεται να δουλευει ρολοι.
View attachment 151376

Να ρωτήσεις τον Osatosa αν είναι το σωστό γράσσο ή αν φταίει κάτι άλλο !!! -bye-

Βασίλη του έδωσες ζωή με τον καθαρισμό και λίπανση που έκανες.

Αλήθεια αν βάλεις περισσότερο γράσο πειράζει ; εννοώ θα το ξεράσει και θα τα κάνει όλα.. να μην πω ;

Έκανες πάρα πολύ σωστά Bill !!! :flipout:
Πρέπει να πάρω και εγώ τέτοιο γράσο για τις γωνιακές γιατί μέχρι τώρα είχα ένα μεγάλο κουτί Molycote μαύρο από τότε που έβαζα στις φούσκες των ιμιαξονίων σε ένα Nissan που είχα που τις διέλυε 2-3 φορές τον χρόνο.
Τι μάρκα να προτιμήσω για το χορτοκοπτικό ....και πρέπει να βγάλω και ότι έχει μέσα ....

Πρέπει να πάρω και εγώ τέτοιο γράσο για τις γωνιακές γιατί μέχρι τώρα είχα ένα μεγάλο κουτί Molycote μαύρο από τότε που έβαζα στις φούσκες των ιμιαξονίων σε ένα Nissan που είχα που τις διέλυε 2-3 φορές τον χρόνο.
Τι μάρκα να προτιμήσω για το χορτοκοπτικό ....και πρέπει να βγάλω και ότι έχει μέσα ....

Εγω εδω και χρονια χρησιμοποιω γρασσο της ΕΚΟ για κιβωτιο ταχυτητων, που παλια χρησιμοποιουσαμε την λεξη βαλβολινες. Ειναι βαρυ πραγμα, αλλα σε τροχους, κρουστικο τρυπανι (βαση τρυπανιου και μπιελλα κρουσης), με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.

https://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=γρασσο&page=2

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω εδω και χρονια χρησιμοποιω γρασσο της ΕΚΟ για κιβωτιο ταχυτητων, που παλια χρησιμοποιουσαμε την λεξη βαλβολινες. Ειναι βαρυ πραγμα, αλλα σε τροχους, κρουστικο τρυπανι (βαση τρυπανιου και μπιελλα κρουσης), με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.

Τα κιβώτια ακόμα βαλβολίνη παίρνουν αλλά δεν είναι γράσο, λάδι χοντρό είναι, γί αυτό χρειάζεται και στεγανότητα γιατί αλλιώς θα χυθεί έξω.
Μήπως λές κάτι άλλο;

Πάνο ...δεν δουλεύει το παραπεμπτικό. Bad Request

Βασίλη κάτι τέτοιο θα πάρω και εγώ .... εκτός και αν συνεχίσω με αυτό μέχρι να τελειώσει

br2_1kg__86500.1509533529.860.860.jpg

molykote-br2-plus-grease-1kg

molykote-br2-plus-grease-1kg

τώρα για το Parkside και τίποτα να μην του έβαζες ... θα δούλευε ...αυτά τα μηχανήματα δεν χαλάνε :flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Πάνο ...δεν δουλεύει το παραπεμπτικό. Bad Request

τώρα για το Parkside και τίποτα να μην του έβαζες ... θα δούλευε ...αυτά τα μηχανήματα δεν χαλάνε :flipout::flipout::flipout:

:flipout::grinning-smiley-043

Ειναι ψιλος ο γρασσος γωνιακης,αλλα καλυτερος απο τον skf που βαζω εγω Νικόλα.

https://dasopoulos.gr/index.php?opt...rt_product_id=2693&virtuemart_category_id=308

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αντε να πάρουμε το άτιμο το Radial που το περιμένω τόσο καιρό...!!
Και θέλω προτάσεις για καλους δίσκους κοπής με πολλά δόντια για καθαρές κοπές.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αντε να πάρουμε το άτιμο το Radial που το περιμένω τόσο καιρό...!!
Και θέλω προτάσεις για καλους δίσκους κοπής με πολλά δόντια για καθαρές κοπές.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοστιζουν οσο το radial parkside :p

Δεν θα γκρινιαξει κανενας παντως που εδω το εφεραν 21 φτηνοτερα απο Ιταλια;;;

Last edited: