Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αντε να πάρουμε το άτιμο το Radial που το περιμένω τόσο καιρό...!!
Και θέλω προτάσεις για καλους δίσκους κοπής με πολλά δόντια για καθαρές κοπές.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις το σετακι των τριων δισκων με περισσοτερα δοντια που βγαζει η parkside με τα 12 ευρω.
Αν δεν σε ικανοποιουν, βλεπεις κατι αλλο. Εγω δεν χρειαστηκα να αγορασω καλυτερο δισκο, για τις αναγκες μου, αυτοι ειναι μια χαρα.

Είναι καλό?

Ή έχει τζόγους κ.λπ?

ξερει κανείς?

Δεν εχω παρατηρησει κατι ιδιαιτερα ενοχλητικο σε ενα παλαιοτερο μοντελο που εχω εκτος του οτι ειναι γενικως ενα budget εργαλειο το οποιο 'ακουγεται', 'φαινεται' και το αισθανεσαι 'φτηνο' οπως αλλωστε φτηνη ειναι και η τιμη του. Ειναι λειτουργικο.

Eγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις το σετακι των τριων δισκων με περισσοτερα δοντια που βγαζει η parkside με τα 12 ευρω.
Αν δεν σε ικανοποιουν, βλεπεις κατι αλλο. Εγω δεν χρειαστηκα να αγορασω καλυτερο δισκο, για τις αναγκες μου, αυτοι ειναι μια χαρα.
Ευχαριστώ Μιχάλη!
Έχεις δίκιο,θα ξεκινήσω με το σετάκι και βλέπουμε.

Κωστα ειναι πολυ καλο.
Εγω οσο το ειχα του ειχα βαλει τον 48αρη που εχει το τριπλο πακετο.
Επισης στα τελευταια μοντελα της εχει βαλει την τροφοδοσια του λειζερ απο το 220 και οχι με μπαταριες κατι που ηταν πολυ σπαστικο.

Ωραία!
Αυτό με το λέιζερ δεν το ήξερα Κυριάκο.
Αντε να το πάρω και αυτό για να κλείσω σχεδόν από τα μεγάλα ηλεκτρικά εργαλεία.(όλο έτσι λεω..)

συμφωνα με τεστάκια που εχω δει στον σωλήνα λενε οτι στα χρηματα του με ενα μικρο και ευκολο σχετικά καλιμπραρισμα στο θεμα καθετοτητας του φρακτη ειναι VFM εργαλειο...

Τι δηλαδη δεν εχεις το radil?
Όχι 100 ... 112 θα δωσεις δεν θα παρεις και τους 3 εξτρα δισκους? οταν θα τους θελεις δεν θα τους βρισκεις

Είδες !!! Πράγματι δεν το έχω και δεν ξέρω και αν μου χρειάζεται αφού ότι έχω χρειαστεί μέχρι σήμερα το κόβω στο παγκοπρίονο.
Για πες τε μου κάτι που δεν μπορώ να το κόψω στο παγκοπρίονο αν είναι να πάω να το πάρω.
Απ´την άλλη .... ντροπή να μην έχει το εργαστήριο radial και μάλιστα Parkside !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

σημερα δουλευα τον γωνιακο τροχο parkside και τον ακουγα να δουλευει καπως περιεργα ,αφου τελειωσα ειπα να τον ανοιξω και το μονο που βρηκα ηταν ξεραμενω και καμμενο γρασσο.
View attachment 151375
ετσι λοιπων καθαριστικε απο το παλιο γρασσο εβαλα φρεσκο γρασσο για γωνιακες κεφαλες χορτοκοπτικου και τωρα ακουγεται να δουλευει ρολοι.
View attachment 151376

Ειπαμε Βασιλη να βαλεις γρασσο αλλα εσυ το επνιξες.

Τα κιβώτια ακόμα βαλβολίνη παίρνουν αλλά δεν είναι γράσο, λάδι χοντρό είναι, γί αυτό χρειάζεται και στεγανότητα γιατί αλλιώς θα χυθεί έξω.
Μήπως λές κάτι άλλο;
Το καιρο εκεινο που τα μεταλλα ηταν μεταλλα και οχι λειωμενα καραβια, οταν θελαμε να "κρατησουμε" λιγο παραπανω σε λειτουργια θορυβωδες σασμαν, λειωναμε στην κατσαρολα γρασσο, το ανακατευαμε με 90 αρα και το ριχναμε μεσα.

Κοστιζουν οσο το radial parkside :p

Δεν θα γκρινιαξει κανενας παντως που εδω το εφεραν 21 φτηνοτερα απο Ιταλια;;;

Θα ειναι το νεο ακομα πιο "αγιοβασιλιατικο" απο τα προηγουμενα μοντελα. Μην νομιζεις οτι βρηκαμε "την πολυεθνικη που μας αγαπησε"!!!!!!
Περιμενω κριτικες απο οσους το παρουν να δω αν θα επαληθευτω.

Καμμια πολυεθνικη δεν αγαπησε κανεναν, ομως η πραγματικη τριετης εγγυση -no questions asked- σπανιζει.
Αυτο και μονο ειναι εκτιμητεο και κανει μεγαλη διαφορα, τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω.

Tι αποψη δηλαδη να εχει κανεις για ενα απλο πολυπριζο βρε Ανδρεα? :)))
Αν το χρειαζομουν, σιγουρα θα το αγοραζα. 3 μετρα καλωδιο, 8 πριζες, διακοπτη και περιποιημενο. Μια χαρα.

Συμφωνώ με τον Μιχάλη. Απλά να είσαι προσεκτικός τι ηλεκτρικές συσκευές να βάζεις. να μην είναι πολύ ενεργοβόρες και δουλεύουν ταυτόχρονα.

Εγώ πάντως σε τέτοιο πολύμπριζο δεν θα εμπιστευόμουν υπολογιστή + οθόνη +ups κ.λ.π.

Συμφωνώ με τον Μιχάλη. Απλά να είσαι προσεκτικός τι ηλεκτρικές συσκευές να βάζεις. να μην είναι πολύ ενεργοβόρες και δουλεύουν ταυτόχρονα.

Εγώ πάντως σε τέτοιο πολύμπριζο δεν θα εμπιστευόμουν υπολογιστή + οθόνη +ups κ.λ.π.
εχω τηλεόραση,εναν player μια live κάμερα και που και που και εναν ενισχυτή 5.1 λογικα θα ειναι οκ ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γτ Γιωργο???
Και εκει μια χαρα θα ειναι.

Γιατι να εχει προβλημα το πολυμπριζο, προβλημα εχει το ρευμα δικτυου.
Δηλαδη τα επωνυμα ειναι καλυτερα? Ενα legrand που εχω αρπαξε καποια στιγμη και μετα απο αναβαθμιση που του εκανα δουλευει μια χαρα.
Ασε που σε αυτη την τιμη, με 8 θεσεις δεν υπαρχει αλλο.