evoxslay13
AVClub Enthusiast
Καλησπέρα!Είδα ότι έρχονται εργαλεία από εβδομάδα. Σπαθόσεγα ρεύματος, πιστόλι ζέστης κολλάς και άλλα.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Κάποιο link αν μπορείς?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα!Είδα ότι έρχονται εργαλεία από εβδομάδα. Σπαθόσεγα ρεύματος, πιστόλι ζέστης κολλάς και άλλα.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Θα πάρω το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι που έρχεται το Σάββατο. Έχω και το προηγούμενο (σε άλλο σπίτι) αλλά αυτό ρουφάει και υγρά, οπότε βολεύει καλύτερα. Σωστά?
Αν εννοείς από πίσω τα εξαρτήματα όπου είναι και το φίλτρο και τα αφαιρέσεις το μοτεράκι θα καταστραφεί σύντομα από
σκουπίδια που θα τραβήξει μέσα.
Καλημέρα!
Από ότι φαίνεται προς το τέλος του μήνα θα έρθουν Radial φαλτσοπριονο,σκαπτικο και άλλα.Βγηκαν στο ιταλικό.
https://www.lidl.it/it/non-food.htm?id=412&week=2
Μια ερώτηση σε όσους έχουν το τελευταίο Radial που είχε έρθει Ελλάδα.
Σε γενικές γραμμές είστε ευχαριστημενοι μετά από τόσο καιρό που το έχετε,όσοι το έχετε?
Οι οποίες ατέλειες,όπως αν είναι απόλυτα κάθετο στις 90 μοίρες και γενικά στα γωνιασματα του,διορθώνονται εύκολα από εμάς η είναι άδικος κόπος.
Έχει τζόγο που επηρεάζει την σωστή κοπή?
Τα ρωτάω γιατί το περιμένω καιρό και θελω ενα radial να κανω την δουλειά μου(λείπει και από την συλλογή των βασικών εργαλείων που θέλω να εχω) αλλα είδα στο ιταλικό lidl οτι το έχει 120 .πως νομίζω ότι την τελευταία φορά που είχε έρθει εδώ έκανε 100 η κάνω λάθος?(δεν θα τα χαλάσουμε για ένα 20αρικο απλά λέω).
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Διορθώνεται άνετα αν χάνει κάθετα και τζόγο δεν μου έχει παρουσιάσει. Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ο δεξιός σφιγκτήρας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί
γιατί βρίσκει το πριόνι πάνω του ! Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την αγορά του .
Καλησπέρα!
Δειτε εδώ
https://youtu.be/F8hIgF0KWa4
Το κοίταξα λιγο γιατί μάλλον θα το πάρω.
Την δουλειά του φαίνεται ότι την κάνει και αν και έχω το κολητηρι της parkside με την βάση και την ρύθμιση θερμοκρασίας,θα το πάρω γιατί είναι χωρίς καλωδιο και ελαφρύ από ότι δείχνει,άρα πιο εύχρηστο.
Ειναι ωραιο γκατζετακι και παρα πολυ μικρο!
Δουλευει με μπαταρια λιθιου 3.6βολτ και εχει ενα μικρο φορτιστακι. Aν ηταν ηλεκτρικο θα εβγαζε 8 watt.
Zεσταινει σε περιπου 35 δευτερολεπτα εχοντας το κουμπι πατημενο. Εχει και δυο πολυ δυνατα λεντακια μπροστα.
Για μικροκολλησεις ειναι οκ.
Καλησπέρα. Kanca. Πολύ καλή και δυνατή για σφυρίδες. Ας σου πουν και τα παιδιά όμως μην έχουν κάτι άλλο κατά νου.Καλησπέρα παίδες είμαι στην αναζήτηση για μέγγενη 125 σε μέγεθος.
Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε να επιλέξω αν αξίζει σιδερένια η ατσάλινη ;
Έχω δει μερικές αλλά δεν πολύ εμπιστεύομαι εύκολα αν προτείνεται και μάρκες δοκιμασμενες και θα ήθελα να αντέχει μερικά χτυπήματα με σφυρί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.