Εαν ψαξετε τις προηγουμενες μου αναρτησεις, θα δειτε οτι εχω το προηγουμενο μοντελο με αποσπωμενο τσοκ. Με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και πολυ ικανοποιμενο. Ομως πολλοι ειχαν βρει οτι το εξαγονικοεξαρτημα, κατω απο το τσοκ,
δεν ειχε καλο μαγνητη, ουτε δυνατοτητα να κλειδωσει μπιτς, αλλα και πολλες φορες εστρειβε εκκεντρα. Νομιζω οτι καλο ειναι την ημερα που θα ψωνισεις να εχεις και εξαγωνικο μακρυ στελεχος
για να το δοκιμασεις, αλλα και τρυπανακι,
για να δεις εαν το εργαλειο PARKSIDEΒοΏ½ Eπαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PBSΑ 12 B1
στριβει ευθεια η οχι.
Εχω τρυπησει σοβα για να βαλω ενα γατζακι, διαμετρο 5, αλλα απο 6 ζοριζει η ελλειψη κρουσης, γιατι ζητα υπομονη παροτι δεν μουεκανε ποτε θεματα μπαταριας. Οσοι ειχαν προβλημα μπαταριας, θυμηθειτε να το δοκιμασετε ΚΑΛΑ γιατι η εγγυηση ειναι ΜΟΝΟ για 6μηνο στις μπαταριες. Σε τρυπημα ξυλου, βιδωμα σε ξυλο και σοβα ολα καλα ανευ προβληματος, βγαζω 4*3 ωρα φορες χρησης εργασιων ανευ φορτισεως.
Τονιζω οτι το θεωρω σουπερ, αλλα ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ στο παρκιν του λιντλ κ αλλαξτε το αμεσως εαν χρειαστει.
------------------------------------------------------------
Το δε πιστολι θερμου αερα το χρησιμοποιω για αναμμα τζακιου / ψησιμο στα καρβουνα και ειναι σουπερ.
Σε χρηση για μπογια : εκανα 6 πορτες με τα πλαισια + κουφωματα / 3 μελισσια ανευ ιδιαιτερης προσοχης στο πιστολι και ακομα αντεχει. Το χρησιμοποιω 5 χρονια και...
Αυτα.