Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βρήκα αυτό στο YouTube https://youtu.be/Prndv-QCvv4 καθβς και τα σχετικά βίντεο, αλλά μπορεί να κάνω και λαθος. Τώρα πρόσεξα ότι αυτά τα λένε PABS 12 B3 ενώ το "δικό" μας λέγεται PBSA 12 B1. Θεώρησα ότι έχει γίνει κάποιο λάθος απλά στο γράψιμο αλλά ίσως έχει να κάνει με άλλο μοντέλο. Για δείτε τι κι εσείς οι πιο σχετικοί.

Το pabs είναι το 12βολτο χωρίς το αποσπωμενο τσόκ.Ειναι άλλο και με άλλη μπαταρια. Αυτό που φέρνει την Δευτέρα είναι το pbsa 12v.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καταλαβα. Τι από τα 2 είναι καλύτερο; Και γενικά, αυτό της Δευτέρας, θεωρείτε ότι αξίζει, είναι καλό;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Όντως, από το βίντεο δείχνει αρκετά μεγάλη διαφορά στη δύναμη. Με τρώει το χέρι μου να το χτυπήσω τη Δευτέρα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Όντως, από το βίντεο δείχνει αρκετά μεγάλη διαφορά στη δύναμη. Με τρώει το χέρι μου να το χτυπήσω τη Δευτέρα.
Κοίτα,εγώ έπαθα πλάκα από την δύναμη του 12βολτου που πήρα πριν λίγες εβδομάδες,αυτού χωρίς το αποσπωμενο τσόκ.Δεν πιστεύεις ότι κρατάς 12βολτο των 40 ευρώ.Αυτο που φέρνει τώρα σύμφωνα με το βίντεο είναι ακόμα πιο ισχυρό.Βολικο και δυνατό δείχνει,σαν μέγεθος θα σε βολέψει απίστευτα (το 18V το άφησα στο ράφι),άρα αν δεν έχεις κάποιο αντίστοιχο,θα σου έλεγα να το πάρεις. Δεν είναι πάντως καινούργιο μοντέλο.Αν το ψάξεις θα δεις αν δεν κάνω λάθος ότι είναι περίπου 2 χρόνια που έχει βγει η έκδοση αυτή. Άρα θα έχει δοκιμαστεί.Δεν ξέρω αν το έχει ξαναφέρει Ελλάδα και αν το έχει κάποιος από τα παιδιά να μας πει εντυπώσεις.

Ήμουν ένα βήμα πριν το πάρω και μόλις μου έδωσες μια σπρωξιά κατά πάνω του 😛.
Είχα ένα ψιλοφτηνιαρικο 7 (ή 9) βολτ το οποίο έχει πέσει σε απόδοση και δεν κρατάει η μπαταρία, άσε που έτσι κι αλλιώς ήθελα πιο δυνατό. Είμαι σίγουρος ότι θα με βολεύει και έχω πολύ εμπιστοσύνη στα parkside, πιστεύω δεν θα απογοητευτώ. Το θέμα είναι να το προλάβω τη Δευτέρα, γιατί εξαφανίζονται στο μπαμ. Τις προάλλες με το κρουστικό (πριν 3 βδομάδες νομίζω;) Είχε γίνει χαμός κ πέτυχα έναν που βγήκε αγκαλιά με 2, τα οποία ήταν και τα τελευταία μάλιστα. Ευτυχώς που εγώ ήθελα το dremelακι τοτε και δε ένοιαζε!

Να το πάρεις. Βρήκα αυτό το review-συγκριτικο σ σχέση με το 12βολτο που πήρα και αυτό που φέρνει δείχνει ότι τα πάει καλύτερα.
https://youtu.be/Gv7CFq0ZDkg

Απιστευτο!!!
Ποσα Νμ να ειναι???

Και νομίζω το 12βολτο που πήρα εγω είναι 22nm.Μπορει να φαίνεται λίγη η διαφορά αλλά στην πράξη δεν είναι...

Εαν ψαξετε τις προηγουμενες μου αναρτησεις, θα δειτε οτι εχω το προηγουμενο μοντελο με αποσπωμενο τσοκ. Με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και πολυ ικανοποιμενο. Ομως πολλοι ειχαν βρει οτι το εξαγονικοεξαρτημα, κατω απο το τσοκ,

1_ct_290315_half_lg_mo_18kw23_gr.jpg

δεν ειχε καλο μαγνητη, ουτε δυνατοτητα να κλειδωσει μπιτς, αλλα και πολλες φορες εστρειβε εκκεντρα. Νομιζω οτι καλο ειναι την ημερα που θα ψωνισεις να εχεις και εξαγωνικο μακρυ στελεχος

290318_01.jpg

για να το δοκιμασεις, αλλα και τρυπανακι,

290270_04.jpg

για να δεις εαν το εργαλειο PARKSIDEΒοΏ½ Eπαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PBSΑ 12 B1

290315_01.jpg

στριβει ευθεια η οχι.

Εχω τρυπησει σοβα για να βαλω ενα γατζακι, διαμετρο 5, αλλα απο 6 ζοριζει η ελλειψη κρουσης, γιατι ζητα υπομονη παροτι δεν μουεκανε ποτε θεματα μπαταριας. Οσοι ειχαν προβλημα μπαταριας, θυμηθειτε να το δοκιμασετε ΚΑΛΑ γιατι η εγγυηση ειναι ΜΟΝΟ για 6μηνο στις μπαταριες. Σε τρυπημα ξυλου, βιδωμα σε ξυλο και σοβα ολα καλα ανευ προβληματος, βγαζω 4*3 ωρα φορες χρησης εργασιων ανευ φορτισεως.

Τονιζω οτι το θεωρω σουπερ, αλλα ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ στο παρκιν του λιντλ κ αλλαξτε το αμεσως εαν χρειαστει.

------------------------------------------------------------
Το δε πιστολι θερμου αερα το χρησιμοποιω για αναμμα τζακιου / ψησιμο στα καρβουνα και ειναι σουπερ.
Σε χρηση για μπογια : εκανα 6 πορτες με τα πλαισια + κουφωματα / 3 μελισσια ανευ ιδιαιτερης προσοχης στο πιστολι και ακομα αντεχει. Το χρησιμοποιω 5 χρονια και...

282445_02.jpg

Αυτα.

Last edited:
Νομίζω ο φίλος ''xelonakias'' έλυσε αρκετές απορίες. Ίσως διορθώθηκαν σε αυτην την έκδοση τα θεματακια αυτά αλλά επειδή ειναι parkside ίσως και όχι. Άρα αφού όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν έχει εργαλεια το lidl από ανυπόμονα μαστορια,αν μπορούμε πάμε όσο πιο νωρίς γίνεται (μέχρι τις 10 το πρωι) αν είμαστε τυχεροί ,γιατί εργαλεία κάτω από 40 τα εξαφανιζουν στο μπαμ και μωλις φύγουμε από το ταμείο το ελέγχουμε και αν είναι όλα ΟΚ φεύγουμε χαρούμενοι που σταθηκαμε τυχεροί αλλιώς το αλλάζουμε επί τόπου και γλυτώνουμε την ταλαιπωρία του πήγαινε έλα.

Αυτό με τις τιμές, υπάρχει σαν ζήτημα, αλλά συνήθως δεν είμαστε "ριγμένοι", αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκφραση. Πχ και η μέγγενη είναι ακριβότερη σε μας κατά 1ε. Από την άλλη οι βίδες ας πούμε είναι 1,5ε φτηνότερες (σε άλλες χώρες τις έχουν ακόμα και 7ε!) και οι δίσκοι για το τροχάκι ένα ευρώ φτηνότεροι. Επίσης θυμάμαι πρόσφατα ένα από τα φαλτσοπρίονα ήρθε με 10 ή 15 ευρώ χαμηλότερη τιμή.

Καλά ρε Κυριάκο δεν παίζεσαι.που προλαβες και το είδες?και αυτοι ουτε στην διαφήμιση δεν ειχαν ενα σωστο να βάλουν? :) Αν και τωρα που το είπες,αν παρατηρήσεις παίζει και όλο το χέρι του από το παρακεντρο γύρισμα.
Άρα έλεγχος επί τόπου και αλλαγή αν χρειαστεί γιατί είναι καλό εργαλειακι και βολικό.

Καλά ρε Κυριάκο δεν παίζεσαι.που προλαβες και το είδες?και αυτοι ουτε στην διαφήμιση δεν ειχαν ενα σωστο να βάλουν? :) Αν και τωρα που το είπες,αν παρατηρήσεις παίζει και όλο το χέρι του από το παρακεντρο γύρισμα.
Άρα έλεγχος επί τόπου και αλλαγή αν χρειαστεί γιατί είναι καλό εργαλειακι και βολικό.

Ετσι ακριβως. Ακομη και στην αρχη του βιντεο τρεμει ολοκληρο.

Ενημερωση για διαθεσιμοτητα.

Lidl Μελισσιων κεντρικος δρομος δημοκρατιας 4-6 πλαι στην εκκλησια

9 σεγες χειρος pstk 800 b2
1 δραπανοκατσαβιδο 12 βολτο
1 ταινιολειαντηρας
1 τροχουδακι χειρος pts 800 b3
2 μικρα ντρεμελακια χειρος
8 ηλεκτρικα ακονιστηρια μαχαιριων Pss 85 a1
6 ηλεκτροκολλησεις pesg 120 b3

mss4DvB.jpg

hINnzab.jpg

B21qpQr.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενημερωση για διαθεσιμοτητα.

Lidl Μελισσιων κεντρικος δρομος δημοκρατιας 4-6 πλαι στην εκκλησια

9 σεγες χειρος
1 δραπανοκατσαβιδο 12 βολτο
1 ταινιολειαντηρας
1 τροχουδακι χειρος
2 μικρα ντρεμελακια χειρος
8 ηλεκτρικα ακονιστηρια μαχαιριων
6 ηλεκτροκολλησεις

mss4DvB.jpg

hINnzab.jpg

B21qpQr.jpg

Ούτε η καλύτερη απογραφή τέτοια λεπτομέρεια !