Ευχαριστούμε Κώστα!Με το καλό.
Εργαλειαρα!?!?
Νίκοοο...
https://youtu.be/e0Gm4sHYAHs
καλησπερα παιδια ενα βίντεο με σύγκριση μεταξύ του 12 βολτου τροχου parkside και του bosch βγαζει σκαρτο τον bosch θα μας τρελάνουν αυτοι οι γάλλοι
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα παιδια ενα βίντεο με σύγκριση μεταξύ του 12 βολτου τροχου parkside και του bosch βγαζει σκαρτο τον bosch θα μας τρελάνουν αυτοι οι γάλλοι
τωρα το ειδα εχεις δίκιοΔεν ειναι ετσι Ανδρεα, πολλοι μπερδευτηκαν με αυτο το βιντεο, δες απο το 5:25 και μετα οπου το parkside βγαινει off λογω υπερθερμανσης.
Συμφωνώ Πάνο ...αλλά όλο μπαταρίες αλλάζουν και δεν μπορούμε να χτίσουμε μια σωστή σειρά διαχρονικά και μας κοροϊδεύουν και οι ατσίδες με τα μπλε.![]()
Σε αυτά τα μικρά εγώ είμαι του "καλωδίου"
...και για τα "ελαφρά" έχω και Dremel (στο κουτί ακόμα)![]()
τωρα το ειδα εχεις δίκιο
3 μηνες για επιστροφή χρημάτωνΛοιπόν επανέρχομαι για τον μικρό τροχό του lidl είχα γράψει κάποια πράγματα όταν το πήρα χωρίς όμως να κόψω κάτι.
Σήμερα το δοκίμασα σε γαλβανιζέ ντιζα M8 και σωλήνα χαλκού Φ15 και η αρχική μου εντύπωση (δυστυχώς) επιβεβαιωθηκε. Ο τροχός είναι ένα μικρό βήμα πάνω από το dremel. Δεν ξέρω που τον χρησιμοποιείται όσοι τον πήρατε ή έχετε τον bosch αλλά εγώ το βρήκα πολύ αδύναμο για οτιδήποτε και με πάρα πολύ μικρό βάθος κοπής.
Σαν εργαλείο πάντως δεν μου έκανε άσχημη εντύπωση σε κάτι απλά θεωρώ πως το πεδίο εφαρμογής του είναι πάρα πολύ μικρό.
Πόσες μέρες είναι το περιθώριο να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου θυμάται κανείς; (είχα πει πως θα τον κρατήσω και όταν έκοψα την ντιζα λέω δεν βαριέσαι κράτα τον για το χαλκό αλλά μόλις έκοψα και το χαλκό......)
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.