Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εργαλειαρα!?!?

Νίκοοο...

Συμφωνώ Πάνο ...αλλά όλο μπαταρίες αλλάζουν και δεν μπορούμε να χτίσουμε μια σωστή σειρά διαχρονικά και μας κοροϊδεύουν και οι ατσίδες με τα μπλε. :flipout::flipout:
Σε αυτά τα μικρά εγώ είμαι του "καλωδίου"

...και για τα "ελαφρά" έχω και Dremel (στο κουτί ακόμα) :grinning-smiley-043-bye-

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

https://youtu.be/e0Gm4sHYAHs

καλησπερα παιδια ενα βίντεο με σύγκριση μεταξύ του 12 βολτου τροχου parkside και του bosch βγαζει σκαρτο τον bosch θα μας τρελάνουν αυτοι οι γάλλοι

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σσσσσσσς!
Εδω μιλαμε για εργαλεια για ερασιτεχνες που δεν ξερουν τι να κανουν με αυτα, τζαμπα λεφτα για τοσο μικρο εργαλειακι!

ΥΣ.Πολλα σωστα ειπωθηκαν σχετικα αλο διαφορετικες πλευρες αλλα εδω ο γαλλος δεν ξερει να πιανει σωστα το εργαλειο!
ΥΣ2. και στο φυλλαδιο lidl βλεπω το μαστορα πως επισης κραταει αναποδα το τροχο....

καλησπερα παιδια ενα βίντεο με σύγκριση μεταξύ του 12 βολτου τροχου parkside και του bosch βγαζει σκαρτο τον bosch θα μας τρελάνουν αυτοι οι γάλλοι

Δεν ειναι ετσι Ανδρεα, πολλοι μπερδευτηκαν με αυτο το βιντεο, δες απο το 5:25 και μετα οπου το parkside βγαινει off λογω υπερθερμανσης.

Δεν ειναι ετσι Ανδρεα, πολλοι μπερδευτηκαν με αυτο το βιντεο, δες απο το 5:25 και μετα οπου το parkside βγαινει off λογω υπερθερμανσης.
τωρα το ειδα εχεις δίκιο

Συμφωνώ Πάνο ...αλλά όλο μπαταρίες αλλάζουν και δεν μπορούμε να χτίσουμε μια σωστή σειρά διαχρονικά και μας κοροϊδεύουν και οι ατσίδες με τα μπλε. :flipout::flipout:
Σε αυτά τα μικρά εγώ είμαι του "καλωδίου"

...και για τα "ελαφρά" έχω και Dremel (στο κουτί ακόμα) :grinning-smiley-043-bye-

:flipout:-bye-

Λοιπόν επανέρχομαι για τον μικρό τροχό του lidl είχα γράψει κάποια πράγματα όταν το πήρα χωρίς όμως να κόψω κάτι.

Σήμερα το δοκίμασα σε γαλβανιζέ ντιζα M8 και σωλήνα χαλκού Φ15 και η αρχική μου εντύπωση (δυστυχώς) επιβεβαιωθηκε. Ο τροχός είναι ένα μικρό βήμα πάνω από το dremel. Δεν ξέρω που τον χρησιμοποιείται όσοι τον πήρατε ή έχετε τον bosch αλλά εγώ το βρήκα πολύ αδύναμο για οτιδήποτε και με πάρα πολύ μικρό βάθος κοπής.

Σαν εργαλείο πάντως δεν μου έκανε άσχημη εντύπωση σε κάτι απλά θεωρώ πως το πεδίο εφαρμογής του είναι πάρα πολύ μικρό.

Πόσες μέρες είναι το περιθώριο να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου θυμάται κανείς; (είχα πει πως θα τον κρατήσω και όταν έκοψα την ντιζα λέω δεν βαριέσαι κράτα τον για το χαλκό αλλά μόλις έκοψα και το χαλκό......)

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν επανέρχομαι για τον μικρό τροχό του lidl είχα γράψει κάποια πράγματα όταν το πήρα χωρίς όμως να κόψω κάτι.

Σήμερα το δοκίμασα σε γαλβανιζέ ντιζα M8 και σωλήνα χαλκού Φ15 και η αρχική μου εντύπωση (δυστυχώς) επιβεβαιωθηκε. Ο τροχός είναι ένα μικρό βήμα πάνω από το dremel. Δεν ξέρω που τον χρησιμοποιείται όσοι τον πήρατε ή έχετε τον bosch αλλά εγώ το βρήκα πολύ αδύναμο για οτιδήποτε και με πάρα πολύ μικρό βάθος κοπής.

Σαν εργαλείο πάντως δεν μου έκανε άσχημη εντύπωση σε κάτι απλά θεωρώ πως το πεδίο εφαρμογής του είναι πάρα πολύ μικρό.

Πόσες μέρες είναι το περιθώριο να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου θυμάται κανείς; (είχα πει πως θα τον κρατήσω και όταν έκοψα την ντιζα λέω δεν βαριέσαι κράτα τον για το χαλκό αλλά μόλις έκοψα και το χαλκό......)

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3 μηνες για επιστροφή χρημάτων

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου και κάνω λάθος, αλλά νομίζω οτι κάθε νέα έκδοση εργαλείως της parkside λόγω μείωσης κόστος βγαίνει τελικά
χειρότερη απο την προηγούμενη.
Παράδειγμα το Κολώνάτο δράπανο που το 1ο ήταν πολύ καλύτερο απο το τωρινό ή το γωνιακό που έρχεται τωρα που στα βιντεάκια τον βλέπω
να τελειώνει τη μπαταρία πιο γρήγορα και απο τον einhell.

Από τότε που βγήκε η X20V σειρά, έχει φέρει ποτέ την επαναφορτιζόμενη σπαθοσέγα;

Το φυλλάδιο γράφει ότι η μπαταρία του γωνιακου τροχού είναι 4Ah ενώ στην εφαρμογή του Lidl το βλέπω 3Ah.Να υποθέσω το δεύτερο ισχύει.Υπαρχει 4Ah μπαταρία στα Parkside?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο ελληνικο μανιουαλ, στο φυλλάδιο αλλά και στην ιταλική εφαρμογή γράφει 4. Πιθανόν να έβγαλαν φέτος την 4αρα γιατί και στο γερμανικό υπαρχει μπαταρια 4ah και πουλιέται στα 28
Θέλω να πιστεύω ότι το 3 στην ελληνική εφαρμογή του lidl είναι τυπογραφικό λάθος.

Πλέον οι 4αρες μπαταρίες έχουν βγει και στο kompernass.com
Οι τιμή για την 4αρα είναι 27,99 και για τον νέο φορτιστή των 3,5Α είναι 20
Άρα αν κάποιος θέλει μόνο την μπαταρία με τον ταχύτερο φορτιστή πρέπει να πληρώσει 48 + 5 μεταφορικά = 52
Γιατί λοιπόν να μην δώσει αλλά 8 και να του μείνει και ο τροχός;
Έτσι όπως το βλέπω εγω, η αγορά του τροχού που φέρνει την άλλη Πέμπτη είναι απολύτως συμφέρουσα ευκαιρία.

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση.Πες ότι αγοράζουμε τον τροχό την άλλη εβδομάδα.Αν στον φορτιστή του τροχού που λογικά είναι ο πιο δυνατός της σειρας βάλω επάνω την μπαταρία από ένα άλλο εργαλείο της ίδιας σειράς θα έχω πρόβλημα?υπάρχει ασυμβατότητα?Καταλαβαίνω ότι έχει πιο πολλά Ah αλλά αυτό πέρα από τον χρόνο φόρτισης επηρεάζει κάπου αλλού ώστε να πάθουν τίποτα οι άλλες μπαταρίες?Μην γεμίσουμε το ράφι τσάμπα φορτιστές.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk