Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για την ηλεκτροσυγκοληση της lidl τι ηλεκτροδια να παρω?Πηρα κατι τυχαια,και απογοητευτηκα.Το ξερω ειμαι εντελως αρχαριος οποτε κατι ποιοτικο/ευκολο σε 1.6 2 mm
Ευχαριστω

τα ιδανικά για την Ελλάδα και τα μέταλλα που υπάρχουν εδώ είναι τα http://www.erlikon.gr/online/content.aspx?mid=69
κατασκευάζονται εδώ και τα χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των σιδεράδων.
τα εξεζητημένα ηλεκτρόδια είναι για εξεζητημένες συγκολλήσεις οπότε προφανώς δεν σου χρειάζονται.
με ένα 2,5 Fincord θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. μην ''παίζεις'' με μικρές διατομές (1,5 ή 2 mm ) ηλεκτρόδια. κατέβασε τα αμπέρ και θα είσαι ΟΚ . άσε που είναι και λίγον τι δυσεύρετα
γνώμη μου πάντα ..

Η ηλεκτροσυγκοληση της λιντλ δεν εχει επιλογη για Αμπερ.
Εχει ενα διακοπτη 2 επιλογων.Μια θεση για ηλεκτροδια 1.6 και 2 χιλιοστων και μια θεση για ηλεκτροδια 2.5 χιλιοστων.
Επειδη θελω να κολλησω 2 λαμακια παχους περιπου 3 χιλιοστων σε ορθη γωνια ,σκεφτηκα οτι θα πρεπει να παω σε ψιλο ηλεκτροδιο.

Επελεξα einhell 2.5mm επειδη με βολευει το eshop της περιοχης μου για δωρεαν μεταφορικα.Οταν "τα καταστρεψω θα δοκιμασω και τα ερλικον.
Πως κανω EDIT?

Τα einhell τα έχω δοκιμάσει και είναι άχρηστα. Πήρα τα ερλικον τα 2.5 και βρήκα την υγειά μου.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

edit:2mm πηρα
οσο για το edit μου ηρθε ειδοποιηση οτι ειναι θεμα administrator.Συγνωμη για τα 3 ποστς στη σειρα,ας τα σβησει ο admin.
Ευχαριστω

Βλέπω έξω έχει φέρει το κονταροπρίονο μπαταρίας 20V που έχει συμβατές μπαταρίες με την 20βολτη σειρά.
Θυμάται κανείς αν το έχει φέρει ποτέ; Πάντως έχει μεταφραστεί στα ελληνικά το manual του.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

χμμμ... για να δούμε...

Είδη Κηπουρικής από την ερχόμενη Πέμπτη...

και εδώ τι σκέφτομαι να πάρω με την επιστροφή του 12volt τροχού

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=15254

Οι μπαταρίες δεν πρέπει να είναι ίδιες με το βιδολογο/δισκοπριονο από ότι βλέπω :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα einhell τα έχω δοκιμάσει και είναι άχρηστα. Πήρα τα ερλικον τα 2.5 και βρήκα την υγειά μου.

μπορει να με απογοητευσες για την επιλογη που εκανα,αλλα μου εδωσες χρησιμη πληροφορια και σε ευχαριστω πολυ γιατι αυτο ειναι το πιο σημαντικο!

μπορει να με απογοητευσες για την επιλογη που εκανα,αλλα μου εδωσες χρησιμη πληροφορια και σε ευχαριστω πολυ γιατι αυτο ειναι το πιο σημαντικο!
Όταν πήρα τα einhell ήταν τα πρώτα που αγόρασα μαζί με την telwin infinity 170 και τα πήρα γιατί την αγορά την έκανα από τα Leroy και αυτά είχε τότε. Μιας και δεν ήξερα τοτε πόσο σημαντικό είναι το ηλεκτρόδιο αλλά νόμιζα ότι αρκεί να είναι καλή μόνο η ηλεκτροκολληση,απογοητεύτηκα γιατί δεν κόλλαγε καθόλου εύκολα (το ηλεκτρόδιο κόλλαγε συνέχεια πάνω στο μέταλλο και έπρεπε να ανεβάζω τα αμπέρ με αποτέλεσμα να κάνω μόνο τρύπες). Ευτυχώς είχα μερικά ερλικον γενικής χρήσης από έναν φίλο που μου τα είχε αφήσει και τα δοκίμασα.με σωστά αμπέρ για το ηλεκτρόδιο κόλλησα πανεύκολα. Δεν έκανα εννοείτε την κόλληση ( ψαροκοκοκαλο) που κάνουν οι επαγγελματίες (ούτε τώρα την κάνω) μιας και θέλει πολύ εξάσκηση αλλά κολλάω αξιοπρεπώς και κάνω την δουλειά μου. Και μια άλλη συμβουλή.παρε και μια μάσκα ηλεκτρονική (αυτόματης σκίασης) δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βοηθάει εμάς τους αρχάριους να βλέπουμε που κολλάμε χωρίς να παιδευόμαστε. Δεν είναι ανάγκη να πάρεις μια ακριβή και μια κινέζικη φτηνή για αρχή είναι μια χαρά.μετα βλέπεις.
Συγνώμη για τα πολλά λόγια και το ίσως offtopic απλά να βοηθήσω το φίλο θέλω.αν πρέπει ας μεταφερθεί στο τοπικ για την ηλεκτροκολληση.

Nα ρωτήσω κάτι .
Από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον για διάφορα εργαλεία του lidl που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ,γιατί να μην σκεφτούμε μια ομαδική αγορά από το γερμανικό κατάστημα [π.χ] και να μας τα μεταφέρει κάποια εταιρία που εξειδικεύεται σ αυτού του είδους τις αγορές -μεταφορές ;

Εγώ θα πω την γνώμη μου χορις να είναι σίγουρο .Γιατί οι τιμές του site δεν είναι προσφοράς !!! Οι τιμές καταστημάτων είναι τιμές προσφορών !! Δηλαδή μπορεί να παραγγείλεις ένα παλαμικό στα 60 + 10 μεταφορικά για παράδειγμα και να έρθει σε 20 μέρες. Αλλά σε 30 μέρες θα το φέρει το Lidl στα 50 ευρο ... εκτός και αν θες να παραγγείλεις κάτι που δεν έρχεται Ελλάδα !

Εγώ θα πω την γνώμη μου χορις να είναι σίγουρο .Γιατί οι τιμές του site δεν είναι προσφοράς !!! Οι τιμές καταστημάτων είναι τιμές προσφορών !! Δηλαδή μπορεί να παραγγείλεις ένα παλαμικό στα 60 + 10 μεταφορικά για παράδειγμα και να έρθει σε 20 μέρες. Αλλά σε 30 μέρες θα το φέρει το Lidl στα 50 ευρο ... εκτός και αν θες να παραγγείλεις κάτι που δεν έρχεται Ελλάδα !

Αν δεν κάνω λάθος κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθει ,απλή υπόθεση κάνεις ότι θα έρθει σε ένα μήνα .
Αν θυμάμαι καλά ένα κρουστικό που είχε βγάλει προσφορά πρίν 7-8 μήνες δεν έχει ξαναβγεί και αυτό εξαφανίστηκε στο μέσο της δεύτερης μέρας της προσφοράς .

Μαζί σου ! Αλλά είμαι ερασιτέχνης δεν θα με πειράξει να περιμένω λίγο ακόμα ... και αν η τιμή είναι 20-30 ευρο διαφορά ναι θα περιμένω !! Λάθος είναι είναι να πληρώσω 80-100 για parkside καλύτερα να πάω 130-150 σε Bosch !!! Πάντα προσωπική μου γνώμη !!!

Υπάρχει καμιά πληροφορία γι αυτόν το φυσητήρα - απορροφητήρα που έχει την επόμενη εβδομάδα ???
Έχω μια τεράστια βελανιδιά στην αυλή και όλο τον χρόνο όλο και κάτι ρίχνει.