Καροτιερα σε μορφη γωνιακου τροχου!
Η εξέλιξη!!
Για αυτό το έβαλα...
Κάτσε μη το δούμε και σε δράπανο!
Καροτιερα σε μορφη γωνιακου τροχου!
Διαβάζοντας και στο σούπερ έθιμο ότι οι μπαταρίες του 12ν παλμικού και του 12ν μίνι γωνιακού είναι συμβατές πήγα και πήρα το παλμικό.
Όμως τελικά υπάρχει πρόβλημα που δεν το πολυκαταλαβαινω.
Έχω και το 12ν δραπανοκατσαβιδο με την αποσπώμενη κεφαλή και τα τσεκαρα και τα 3
Οι μπαταρίες του δραπανοκατσαβιδου (1,5Α) και του γωνιακού (2Α) είναι οι PAP 12ν Α1 και δουλεύουν και στα 3
Η μπαταρία του παλμικού (2Α) είναι η ΡΑΡ 12ν Α2 και δουλεύει άψογα στα 2 δραπανο και παλμικό. Στον γωνιακό μια δεν δούλευε και μια έκανε 2 βόλτες και σταματούσε.
Την φόρτιση στο φουλ κι έκανε πάλι τα ίδια.
Είδα την διαφορά στις επαφες, η αριστερή στην φώτο είναι του γωνιακού (ίδια και του δραπανου) και η δεξιά του παλμικού.
Λασκαρα μ' ένα κατσαβίδι τις επαφές του γωνιακού (λέω μπας και δεν ακουμπά καλά) ξαναδοκιμάσα και πάλι τα ίδια.
Μες στα νεύρα μου άρχισα να ανοιγοκλείνω το μπουτον του γωνιακού.
1 άνοιγμα τίποτα
2 άνοιγμα 2 βόλτες ο δίσκος και νεκρα.
3 άνοιγμα άρχισε να δουλεύει σφαίρα.
Τι διάολο λέω
Ξανά τα ίδια, 3 άνοιξε κλείσε και με την τρίτη αρπάζει.
Τι βλακεία κάνω; Τι μπορεί να τρέχει;
Υπόψη ότι όλες οι μπαταρίες κουμπωνουν άψογα σε όλα τα εργαλεία, παρ ολο που οι 2 είναι Α1 και η μία Α2.
Επίσης φορτίζουν με όλους τους φορτιστες.
Θα το κάνω κι αυτο, αλλά ποτέ πρόλαβε να οξειδωθεί του γωνιακού που είναι 2 μηνών, ενώ του δραπανου που είναι ακριβώς ίδια και ενός έτους δουλεύει άψογα
Υπάρχει καμιά πληροφορία γι αυτόν το φυσητήρα - απορροφητήρα που έχει την επόμενη εβδομάδα ???
Έχω μια τεράστια βελανιδιά στην αυλή και όλο τον χρόνο όλο και κάτι ρίχνει.
Με κανα εικοσαρικο παραπανω παιρνεις νακαυαμα βενζινης και κανεις εγγυημενα δουλεια. Με αυτο και καθε παρομοιο νομιζω μονο για παιχνιδι θα κανει.Επαναλαμβάνω την ερώτηση μου:
Τελικά κανένας δεν έχει χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους εργαλείο ..... https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=15253
Τι να λέμε τώρα ... άλλη κατηγορία τα bosch.
Θα επιδείξω αυτοσυγκράτηση και θα μαζέψω τα χέρια μου μπας και αξιωθώ κάποια στιγμή να πάρω το σετάκι gdr και gsb για αρχή και βλέπουμε.
Προς το παρόν θα μείνω με τα 20βολτα και την όρεξη.
Παρασκευή και Σάββατο έχει bazaar στο γνωστό σημείο στην Αθηνά.
Δεν ξέρω αν/τι θα έχει από εργαλεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.