Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα έχει κανείς εμπειρία από τα ποτηροτρύπανα τα τα τρυπάνια αλλά και τα κολαούζο;

Πρεπει να τα δωσ πιτι πατριωτακι καθως δεν τα θυμαμαι απεξω.
Παντως δεν εχουν σχεση τα μεν με τα δε.
Εγω τα θεωρω πολυ καλα

305009_05.jpg

Δεν θυμαμαι καποιον που να εχει αγορασει ποτε αυτο το κατσαβιδι γυψοσανιδας. Ουτε καποιο αλλο κατσαβιδι αυτου του τυπου, αλλης μαρκας.

Κανείς για το κατσαβίδι γυψοσανιδας ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το έχω πάρει και μετά από δοκιμες το πήγα πίσω ," ντεμι σεζόν" που λένε και στο χωριό .

Μιχάλη Χιώτη τα ποτηροτρυπανα παρτα , αξίζουν . 22 , 28 , 35 , 44 , 68 ,73 τα bi-metal .

για τον πριτσιναδορο τι εχετε να πειτε;αντέχει;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιχάλη δεν ξέρω την ποιότητα αυτών της wolfcraft αλλά κάτι παρόμοια που πήρα με 7 πριν 1,5 χρόνο δεν άξιζαν. Πήγα να ανοίξω με την μικρή διατομή μια τρύπα σε μια βιβλιοθήκη για να περάσω καλώδια και από το ζόρι στραβωσε (2cm ήταν το ξυλο).
Αντίθετα του λιντλ σε όλες τις δοκιμές ήταν άψογα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το έχω πάρει και μετά από δοκιμες το πήγα πίσω ," ντεμι σεζόν" που λένε και στο χωριό .

Μιχάλη Χιώτη τα ποτηροτρυπανα παρτα , αξίζουν . 22 , 28 , 35 , 44 , 68 ,73 τα bi-metal .

Δοκίμασες αν πέρνει ταινίες dewalt για παράδειγμα ;

Δοκίμασες αν πέρνει ταινίες dewalt για παράδειγμα ;

Δεν μπήκα στην συγκεκριμένη διαδικασία αφού γενικά το μηχάνημα είναι ντεμι σεζόν . Ο μηχανισμός που έχει για τις ταινίες είναι κάτω του μετρίου .

καλησπερα σε ολους! Εχει κανεις αποψη για το ιαπωνικο πριονι; για τι δουλειες θα μπορουσε να ειναι χρησιμο;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Το πριονακι ειναι με μια λεξη ΤΕΛΕΙΟ!!!
Αξιζει τα λεφτα του μεχρι το τελευταιο σεντς!

Δέχεται λάμες του εμπορίου ;