Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ε για τετοια χρήση σκεφτομαι οποτε μια χαρα θα ειναι μαλλον.. Διαφορετικα επιστροφή :Ρ
Τα έχω εγώ και για δέκα ανοίγματα που έκανα μέχρι τώρα είναι μια χαρά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πες μου σε ποσα εργαλεια σου εχεις κανει αυτη την διαιρεση.
Σε όλα τα οποία είναι για περιστασιακή χρήση, δηλ. Μια φορά το εξάμηνο.

Κοιτα ενα εργαλειο πρεπει οταν θα κληθει να δωσει λυση να το κανει.
Για την κατηγορια τιμης στα 40 περιπου ευρω δεν νομιζω να να αξιζει να σπανε τα νευρα σου.
Τωρα αν δεν δουλευεις μεταλλα σκληρα πασο.

Σχετικά με το φαλτσοπριονο και την σκούπα μάλλον είναι για συγκεκριμένο μαγαζί . Την προηγούμενη Παρασκευή ήμουν περαστικός από την Λάρισα και σταμάτησα στα λιντλ έτσι πήρα και το φυλλάδιο όπου είχε αυτά , όμως από Δευτέρα έψαξα και σε κανένα μαγαζί Θεσσαλονίκης δεν το βρήκα. Αύριο απόγευμα με φέρνει τυχαία ο δρόμος από εκεί πάλι και αν προλάβω θα σταματήσω να δω αν έχει ακόμα που όμως σκούρο το βλέπω γιατί από την Δευτέρα τόσες μέρες πέρασαν. Έτσι θα πάρω τις σεγες από Θεσσαλονίκη και άμα προλάβω μια σκούπα σίγουρα και τι λέτε για το φαλτσοπριονο αξίζει το συγκεκριμένο στα 50?
Εχω ένα dewalt και ενα evolution με δισκο για όλα αλλά κυρίως δουλεύω σίδερο έτσι στα 50 είναι πειρασμός να έχω ένα μικρό μόνο για ξύλο.

Μα αυτό που έβαλες δεν κάνει 40 αλλά 93.
Θέλω να πω ότι ο καθένας μας μπορεί να αποφασίσει τι χρήματα θα δώσει ανάλογα με τις ανάγκες του αλλά και τις δυνατότητες της τσέπης του.

Εδώ δεν μπορούμε να βουλωσουμε αυτές που έχουμε, άλλες θα ανοίξουμε;
Κάτι για να ευθυμήσουμε....
c410b0e582062930b6ffec3812e71607.jpg

Μια φιλιερα που σεβεται τον προορισμο της.
https://www.vidaxl.gr/e/4003315707547/bruder-mannesmann-set-kolaoyza-kai-filieres-32-tem-53250

Yπάρχουν πιό φτηνά,τό είχα φέρει τό παρακάτω από Αmazon.de μέσω τού Μιχάλη (Μike_p) αλλά δέν τό έχω χρησιμοποιήσει γιά νά έχω άποψη,έχει πολύ καλές κριτικές στό Amazon.

https://www.skroutz.gr/c/83/diafora-ergaleia-xeiros.html?keyphrase=mannesmann+σετ

Καί από Αmazon Γερμανίας

https://www.amazon.de/Brüder-Mannesmann-Werkzeug-M53250-B-Gewindeschneidsatz/dp/B000K2TC7K

σκοπεύει να πάρει κανείς την σέγα που βγάζει αύριο ? Την έχει κανείς δουλέψει εντατικά ?

Πηρα τελικά τις σεγες και έχω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος εκ πρώτης όψεως και λίγο που δοκίμασα σε κάτι ξύλα απο παλέτες το κόψιμο πολύ καθαρό και άνετο , για τις δουλειές που θέλω είναι πολύ οκ και θα έχω πιο φρέσκια την μπος έτσι. Σε κανενα 2ωρο 3ωρο θα φτάσω και θα περάσω από Λάρισα να δω αν έχει το φαλτσοπριονο και την σκούπα να τα πάρω και αυτα αν είμαι τυχερός.

Μεγάλη υπόθεση να είσαι ευχαριστημένος με την απόδοση ενός εργαλείου που αγοράζεις. και ιδίως όταν αυτό δεν συγκαταλέγεται στα καθ' εαυτού επαγγελματικά και κατά πολύ ακριβότερα εργαλεία. να το χαρείς λοιπόν !