Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η σέγα, η όποια σέγα, από την στιγμή που το ένα άκρο της είναι ελεύθερο, ανεβοκατεβαινει κ έχει μπροστά της σκληρό υλικό να κόψει δεν γίνεται να κόβει εντελώς ευθεία, πάντα θα υπάρχει μία μικρή ή μεγάλη απόκλιση.

Άλλη είναι η δουλειά της κ ο προορισμός της.

Καλημέρα σε όλους.
Το κολωνατο είναι σε επιλεγμένα καταστήματα γι'αυτό το έχει μόνο στο φυλλάδιο και όχι στο σάιτ.
Πάντως η τιμή δεν είναι κάτι εξαιρετικό. Ακριβώς ίδια με την προσφορά του Αυγούστου.
Ο πυρογραφος λέει πράμα;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

To επαναφορτιζόμενο συρραπτικό που βγάζει την άλλη εβδομάδα, τι λέει παιδιά?

Σκέφτομαι να το πάρω.
Ερασιτεχνικό. Βγαζει στα ιδια χρηματα ρευματος πολυ πιο δυνατο με ρυθμιση και υπαρχει και 18V μπαταριας .
Αν δεν σε ενδιαφερει η ελευθερια απο τα καλωδια, του ρευματος ειναι καλυτερο.

https://www.lidl.de/de/parkside-elektrotacker-pet-25-c2/p280064

https://www.lidl.de/de/parkside-akku-tacker-20v-pat-20-li-a1/p270392

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Toυ ρεύματος φαίνεται πολύ καλό!

Θα το φέρει? ή πρέπει να το παραγγείλω από τη Γερμανία.
Εχει ερθει 2-3 φορες οποτε αν εχεις υπομονη θα το φερει παλι.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα σε όλους.
Το κολωνατο είναι σε επιλεγμένα καταστήματα γι'αυτό το έχει μόνο στο φυλλάδιο και όχι στο σάιτ.
Πάντως η τιμή δεν είναι κάτι εξαιρετικό. Ακριβώς ίδια με την προσφορά του Αυγούστου.
Ο πυρογραφος λέει πράμα;
Δεν πήγα σε κανένα κατάστημα στο ίντερνετ το είδα δες πάνω το λινκ

Αυτό σου λέει. Δεν το έχει στο site, αλλά μόνο στο φυλλάδιο, είτε τo online που δείχνεις είτε το έντυπο του καταστήματος.
Και όπως αναφέρει στο φυλλάδιο, το κολονάτο διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα και όχι σε όλα. Το κάνει συχνά αυτό με διάφορα προϊόντα.

Αυτό σου λέει. Δεν το έχει στο site, αλλά μόνο στο φυλλάδιο, είτε τo online που δείχνεις είτε το έντυπο του καταστήματος.
Και όπως αναφέρει στο φυλλάδιο, το κολονάτο διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα και όχι σε όλα. Το κάνει συχνά αυτό με διάφορα προϊόντα.
Ήμουν στην δουλειά και το είδα πεταχτά , τώρα είδα αυτο που λες οκ δικό μου το λάθος τότε αλλά έτσι όπως το έγραψε πήγε το μυαλό μου σε φυσικό φυλλάδιο επειδή πριν μέρες είχα πάρει ένα φυλλάδιο από ένα κατάστημα της Λάρισας και είχε επιπλέον κάποια πράγματα από αυτό του ίντερνετ ενώ στην Θεσσαλονίκη που πήγα δεν τα είχε.

To επαναφορτιζόμενο συρραπτικό που βγάζει την άλλη εβδομάδα, τι λέει παιδιά?

Σκέφτομαι να το πάρω.
.

Νομιζω οτι ειναι θα ειναι πολυ καλο. Ειναι αντιγραφο του Einhell το οποιο ειναι επισης αντιγραφο του καταπληκτικου 4βολτου Bosch PST.
Αν και εχω το μικρο Bosch θα παρω και το Parkside καθως βλεπω οτι καρφωνει και καρφακια/βελονακια εκτος απο συρραφιδες.

Προχτες έγραφα για το Lidl Πειραιά στη Ρετσίνα ότι είχε πολύ πράμα από εργαλεία , σήμερα που ξαναπέρασα (μιας και ήμουν στην περιοχή) να πάρω τα ποτροτρύπανα και τους ζουμπάδες , είχαν μείνει λίγα .Από παπούτσια S3 μόνο δυο ζευγάρια 42 Νούμερο . Τι διάολο, όλοι το φόρουμ εδώ διαβάζουν .

καλησπερα σε ολους ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα λιγο τα φωτα σας το lidl θα φερει ενα πλυστικο parkside 75 bar αξιζει τιποτα για ελαφρια χρηση και σαν δυναμη? ευχαριστω :)

Καλως τον Νικο!!!

Για να πλυνεις το αμαξι και την μηχανη καλο ειναι αλλα μεχρι εκει δυστυχως. Επισης προσοχη πρεπει να δωθει και στα πλαστικα του καθως δεν ειναι για πολλα πολλα και πιθανον να σπασουν ευκολα.
Στο πιο μεγαλο που ειχα εγω ανοιξε η κανη στα δυο.
Βεβαια αντικατασταθηκε απο το service.

καλησπερα σε ολους ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα λιγο τα φωτα σας το lidl θα φερει ενα πλυστικο parkside 75 bar αξιζει τιποτα για ελαφρια χρηση και σαν δυναμη? ευχαριστω :)

Που είναι το πλαστικό οέο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν ειναι το μικρο πλυστικο που βγαζει η parkside ειναι πραγματικα εξαιρετικο για τα κυβικα του. Καλυτερο απο το αντιστοιχο μικρο της Bosch.
Eμενα μου εχει βγει πολυ καλο και ηδη κλεινει τα τρια χρονια.